Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.477
Cevap
28
Favori
207.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Realme os ile stock android seviyesine yakınlaşılırsa güzel olur. Color Os'un çok bir numarası yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil birşey sormam lazım, şimdi realme 3 pro yu 'yavaş şarjda olsa' normal mikro usb kablosu ile şarj edemiyormuyuz? Denedim sokete kırarım diye fazla zorlamadum olmuyor çünkü. Acil yardım

Orijinalden alıntı: papummmm

Realme os ile stock android seviyesine yakınlaşılırsa güzel olur. Color Os'un çok bir numarası yokmuş.
    Aynen öyle.Hic beğenmedim arayüzü.
    Q beta kurdum onda da eksikler ve hatalar var.Stock android ama bazı hatalar var.

Orijinalden alıntı: f.uz10

Bu telefonu alan pişman olmaz reklamını yapmıyorum ama biraz beklemek isteyen X2 ve X2 pro modelini beklesin birde snapdragon 730g işlemcili olan modelini alabilirsiniz
    X2 ve x2 pro da çok güzel cihazlar ama bu fiyatlara gelmezler keza realme 5 pro da çok sağlam cihaz ama yine pahalıya gelecektir, burada uyguna gelecek tek telefon realme 5 dir bence

Fotoğraf makinelerinde sensör boyutları sabittir. Cihazın kullandığı sensör oranı hangisi ise onunla çekmek en iyisi. Sensörünüz 1:1 ise 4:3 modunda çekersen 1 birim kırpmış olursun yani fotoğraf bir bakıma küçülür. Sensör 4:3 diyelim bu oranı 4 le çarparsan 16:12 eder 16:9 modunda çekersen yükseklikten 3 birim yani yüzde 25 kırpmış olur. En güzeli orijinal sensör oranında çekip kırpmk isteniyorsa sonradan istediğiniz ölçüde kırmak.

Orijinalden alıntı: papummmm

Stock Android gibisi var mı cidden yahu.. Aslında bir iki özellik eklense Stock Android üstüne taş gibi sistem olur, ama şirketler bunu tercih etmeyip salak saçma şeyler geliştiriyorlar.
    Gm5 plus kullandım 1.5 yıl.
    Gsi romlarla stock pie ın tadı bir başka.
    Xda da custom romlar var realme için.
    Onlardan yükleyip üstüne gsi lar
    Tadından yenmez.
    Sanırım bu donanım ile 14 saat ekran süresi rekoru da kırılabilir.

Orijinalden alıntı: ssbrutality

X2 ve x2 pro da çok güzel cihazlar ama bu fiyatlara gelmezler keza realme 5 pro da çok sağlam cihaz ama yine pahalıya gelecektir, burada uyguna gelecek tek telefon realme 5 dir bence

Alıntıları Göster
    Ben realme 5 pro modelinin 4/64 versiyonunun 1800 den satışa gireceğini tahmin ediyorum. Realme 3 pro modelinin fiyatı 199 dolardı ve 1800 den satışa girdi. Realme 5 pro ise 4 dolar daha ucuz 195 dolar ama aynı 1800 olarak gireceğini düşünüyorum. Daha pahalıya getirebilirler ama 210 dolarlık Redmi Note 8 pro 2000 tlye satılıyor. 1800 den yukarı çıkarsa fiyatı insanlar realme yerine note 8 pro alır haklı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.uz10

güzel yorumarın ve düşüncelerin için teşekkürler real zaten bilindiği üzere opponun küçük kardeşi zatece malzeme kalitesinden biraz kırpıyorlar diğer özellikler güzel şuan telefonum bozuldu ve arayışta birisi olarak ülkemizde olan realme 3 pro modelinde karar kılmış blunmaktayım 5 pro yu bekleyemem onunda 2100 tl 2199 tl cıması mutemel 730 lu işlemcili olanı almak isteyenler bekleye bilirler gerçekten cok performanslı ben onu düşünmüştüm ama bekleyemeyeceğim daha fazla orta segment baya karışacak ben arkada 4 kameraya da karşıyım hiç benimseyemedim 2 kamera yeterli bana o yüzden realme 3 pro fiyat olarak makul oppo reno 2 de güzel cihaz yapmışlar tebrik ederim oppoyu realme de opponun yüzünden resmi olarak giremedi zaten
    195 dolarlık bir telefonun 2100 -2200 gibi fiyatı olması demek pahalı olması demek. Bu telefonun ederi en fazla 1800. Böyle diyerek ithalatçıların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Edit: Epey yorumlarında birisi 3000 den satışa çıkar demiş hehehehebeb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 26 Kasım 2019; 15:58:3 >

• güvenilir bir gcam apk linki var mı yav, arka kameradan çok memnunum ama ön kamera fazla koyu çekiyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: japon karınca

güvenilir bir gcam apk linki var mı yav, arka kameradan çok memnunum ama ön kamera fazla koyu çekiyor gibi.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-jairo_rossi/
    En son sürüm en üstte.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2019/10/color-sharp-by-fab.xml

Config dosyası bu son link , ayrıca ilk verdiğim adrese girdiğinizde configs yazan yere girdiğinizde realme 3 pro yazan linki bulup Config dosyasını indirebilirsiniz.
    Config dosyası nasıl yüklenir bilmiyorsanız yazın yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-jairo_rossi/
    En son sürüm en üstte.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2019/10/color-sharp-by-fab.xml

Config dosyası bu son link , ayrıca ilk verdiğim adrese girdiğinizde configs yazan yere girdiğinizde realme 3 pro yazan linki bulup Config dosyasını indirebilirsiniz.
    Config dosyası nasıl yüklenir bilmiyorsanız yazın yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim,pek bilmiyorum hocam açıkçası, root gerektirmiyor değil mi?

• japon karınca kullanıcısına yanıt
    Yoo gerek yok, sadece kurun, Config dosyası yeterli.
    Hocam telefonda dosya yöneticisini açın>telefon saklama alanı>tümü diyin.
    Ardından buraya yeni klasör oluşturun, bu yeni klasörün adını gCam olarak değiştirin, sonra gcam klasörünün içine yeni bir klasör daha oluşturun bunun adını Configs diye değiştirin.
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Bu işlemlerden sonra o verdiğim Config dosyasını bu klasörün içine atın

En son olarak kurduğunuz kamera programını açın, resimdeki buraya yazan kırmızı yere çift tıklayın,
    Aynı resimdeki bi bir kutucuk açılacak, oradan o color-sharp..... Yazan şeyi seçin ve restore yazan yere tıklayın.

Kamera programını yeniden başlatın.
    Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 27 Kasım 2019; 11:5:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Yoo gerek yok, sadece kurun, Config dosyası yeterli.
    Hocam telefonda dosya yöneticisini açın>telefon saklama alanı>tümü diyin.
    Ardından buraya yeni klasör oluşturun, bu yeni klasörün adını gCam olarak değiştirin, sonra gcam klasörünün içine yeni bir klasör daha oluşturun bunun adını Configs diye değiştirin.

Bu işlemlerden sonra o verdiğim Config dosyasını bu klasörün içine atın

En son olarak kurduğunuz kamera programını açın, resimdeki buraya yazan kırmızı yere çift tıklayın,
    Aynı resimdeki bi bir kutucuk açılacak, oradan o color-sharp..... Yazan şeyi seçin ve restore yazan yere tıklayın.

Kamera programını yeniden başlatın.
    Güle güle kullanın.
    çok sağolasın hocam

• color os da bazı sorunlar meselaa telefonun erişebilirlik hizmetini kullanan uygulama yüklenirse button mapper yada fluid navigation gibi kendi kendine devre dışı bırakıyor bu hizmeti yada ses açma kısma tuşları çalışmıyor uygulma bu hizmeti kullanınca color os daki ses açmak uyulması devre dışı kalıyor bug ilk başladığından beri var halla düzeltilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 28 Kasım 2019; 12:48:8 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.