Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.477
Cevap
28
Favori
207.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: enesaydin00

Teknik Servis Ekibi fiziki olarak İstanbul Beşiktaş ‘tadır.

Havale ile tarafıma pm atiniz banka bilgilerini paylaşayım.
    Ardından Kargo çıkışını yaptırayım. En geç Pazartesi karşılanır internet üzerinden. Yarin veya Cumartesi de çıkış olabilir .

Alıntıları Göster
    Öncelikle merhaba Realme 5 Pro ve Realme XT modelleri gelecek mi acaba global olarak birde gelirlerse ne zaman gelirler bunlara yanıt alabilirsem teşekkür ederim iyi forumlar... :) :)

@enesaydin00

• iquique kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak yapılmama durumu yok. Sonuçta snapdragon 710 işlmeci var. Her şekilde atılır.. O konuda BBK Electronics (oppo,oneplus,realme) serbest oneplus7+'a bile atılıyor ki snapdragon 855 var .Aynı işlemciye sahip mi9'a tek imei atılıyor ki onda da rom kurulumda silinme ihtimali var. Siz düşünün.

Orijinalden alıntı: investing

Hocam son yorumları okudum ve dediğim gibi realme kendisi şuanda girmiyor piyasaya. Zaten kendi sayfalarından yapsalardı bile gene aslında kendileri tam anlamıyla gelmemiş olacaklardı :)

Enes Bey bu kadar uğraş vermiş, kendileri için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Havale ile ürün satmak biraz zor olduğu için gg yada n11 gibi yerlerde 1699 dan satabilirse çok fazla alıcı bulur...

Alıntıları Göster
    Hocam o kadar ayrıntıya takılmadım açıkçası. Xiaomi girdi memnun kaldık mı? hayır. Hala kaçak satışı herhalde garantiliden fazladır. Samsung Türkiye var sözde, 2 Milyonu geçmiş bir şehirde servis kapattı. Artık tamir için belli başlı yerlere kargo yapıyoruz. Yani ithalatçı garantili olmuş, kendi girmiş, benim gözüm de çok bir şey farketmiyor. Fiyat poltikası değişirmiydi? belki 1800 TL'lik cihaz da 100,150 TL oynardı, yada oynamazdı. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Hocam o kadar ayrıntıya takılmadım açıkçası. Xiaomi girdi memnun kaldık mı? hayır. Hala kaçak satışı herhalde garantiliden fazladır. Samsung Türkiye var sözde, 2 Milyonu geçmiş bir şehirde servis kapattı. Artık tamir için belli başlı yerlere kargo yapıyoruz. Yani ithalatçı garantili olmuş, kendi girmiş, benim gözüm de çok bir şey farketmiyor. Fiyat poltikası değişirmiydi? belki 1800 TL'lik cihaz da 100,150 TL oynardı, yada oynamazdı. Saygılar..

Alıntıları Göster
    Hocam xiaomi kendisi girmedi, zaten bende onu demek istedim. Evophone ile girdiler. Teknik destekleri leş gibi.
    Benim beklentim apple gibi giriş yapmalarıydı. xiaomiden farklı olmasını bekliyordum maalesef çinliler yanıltmadılar..

• Hocam elden almak isteyenler için adres vermeniz mümkün mü? Bugün yarın gelip alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yetkili kişi yazısında "Eger kısa sürede yuksek adette satış gerçekleşir ise devamı gelir." demiş. Yüksek adette satış gerçekleşmezse ne olacak? Olmadı bıraktık mı diyecekler? Distribütör olarak gelecekti olmadı dediler, satışlar iyi gitmez ise hadi Allahısmarladık da diyebilirler. Servis ve diğer konularda hiç bir açıklama olmadığı gibi,bu konu da belirsiz.

Şimdi bu konulara hiç değinilmeden şöyle iyi böyle iyi telefon denir sitelerde kullanıcılar da alır. İşler ters giderse sahipsiz telefonlara sahip oluruz.

sağlıcakla

https://www.facebook.com/groups/520610548712814/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 13 Eylül 2019; 1:0:33 >

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Hocam garanti olarak ne yazıyor bakarmısınız? Birde kısa bir inceleme bekliyoruz
    Kağıtları incelemedim hocam.
    Realme Turkey distribitörü olacakken anlasamayan firma ithalatçı su anda.
    Açık adresleri de Ticaret sicil gazetesinde mevcut.Bakabilirsiniz.
    Telefonu dün akşam inceledim kullandım.Daha önce pek deneyimim olmasa da kameraya bayıldık.Gece çekimi olsun portre olsun gerçekten çok iyi bence.Başkaları ne der bilemem ben pek deneyimim olmaması nedeniyle pekte detaylı bilgi veremeyeceğim.
    Sorun mu bilmiyorum ama 64 gb hafızası olmasına rağmen android ve kurulu programlar nedeniyle 48 gb boş bellek görünüyor.Android ve diğer programlar çok mu yer kaplıyor bunu anlamadım.
    Renge bayıldık.Mor için söylüyorum.

Bende satın aldım, bu ay sigorta kasko derken masraf cok oldu elimdeki 7 pro yu satacağım, gelince her yönüyle bir inceleme yazarım.
    Baya üst düzey model kullanıp bunamı geçiceksiniz hocam? Ozaman sizdende bir inceleme tarzı yazı bekliyorum. 2000 altı karıştı a3 note 7 imei repair yapılmış 9t meizu note 9 ve x8 ile.

Tanımadığım birine havale yapamam maalesef, teknik servis yerini değil de kimin yapacağını sordum delta mı ritzy mi? Yada adını hiç duymadığımız Beşiktaşta ki dükkanda lise terk endüstri meslek öğrencileri mi?
    hocam nasıl almaya karar verdiniz? bende aynı git gelleri yaşıyorum havale ile almamam güvenemem..cihazı çok bekledik fakat 1700 olmadı fiyat ve son olarak garanti işi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Bende GG üzerinden aldım beklemedeyim. Satıcı arkadaşların firma elektronik olarak geçtiği için büyük ihtimalle sonradan faizsiz taksitlendirmeye izin veriyor ziraat kartlarda. Almak isteyen arkadaşların bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenlight17 -- 13 Eylül 2019; 12:8:38 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.