Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Genel satış 19-30 Ağustos arası realme.com.tr üzerinden planlanmaktadır. Hazırlıklarımız devam etmektedir."
    Realme hesabının bu konuya atmış olduğu mesaj böyle.
    Nedense benim aklımda 19 Ağustos kesin çıkış tarihi diye kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Hazırlıklar 30 ağustosu bulacak sanırım :). Bende çok merak ediyorum sırf denemek için alacağım ama net tarih verseler yada ön siparişi açsalar versek de kargoyu sonra yapsalar :)
  • Ayın 20'sinde Realme 5 Pro tanıtılacak, bunlar daha 3'ü satışa başlayamadılar.
  • gepe kullanıcısına yanıt
    Net tarih veya inceleme videosu olsa (Türkçe) 2 telefon arasında kalanlar için daha iyi olur. Bu ikisinden biri olmadığı için bazı kullanıcılar (ben de dahil) sabredemeyip başka telefonlara yöneliyor. Dediğiniz gibi bir sipariş sistemi de bu sorunun önüne geçer.

• Ben meizu note 9 tarafına kaymaya başladım mesela. Henüz bir inceleme dahi çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten adamlar çok rahat sanki. Tarih vermişler ama inceleme için kimseye bir cihaz göndermemişler. Satışından önce bir inceleme yapılsın ki millet ne alacağını veya alıp almayacağını belirlesin.
    Buraya da biri üye oldu ama o da boş çıktı. Ne uğruyor ne yazıyor.
    Satış sonrası da eğer böyle olursa sıkıntı çıkar.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Adamlar bir ay önce telefon Türkiye'ye geliyor dedi, fiyat verdi , isim e posta gönderenlere 100 tl indirim kodu verdi, birisi üyelik aldı 2 mesaj attı. Sonrası yok. Ne bir yetkili var ne ortada bir telefon, ne yetkili bayi, ne telefon incelemesi. Umuyorum ki endişelerimiz yersizdir.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Kupon işi de düzgün olmadı ki. İki ayrı mail ile aldım ama mail falan yok ortada. Benim birlikte aynı sorunu yaşayanlar var.
    Sağlam sıcak fırsatçıyım. Kupon olmazsa veya ederi kadar düşüğe satılmazsa almam.
    Kargo parası ekliyor diye ürün almaktan vazgeçen biriyiz :)

Spam klasöürne baktınız mı=?
    Tabiki.

Kupon olayının aynısını ben de yaşadım. E-mail'de bakmadığım yer kalmamasına rağmen kuponla ilgili bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmeturkey

Kontrol ettiğimde Satış sözleşmesinde Böyle bir firma yazmamaktadır. İlgimiz de yoktur

Yazan firma adı REALME TURKEY TELEKOMİNİKASYON LTD. ŞTİ olarak geçmektedir.

Bahsi geçen firma adı icin sitenin yapımımda çalışan personelle iletişime geçip bilgi talep edilecektir
    Beyefendi ya bu işi yapıcaz deyip kapsamlı bir açıklama yapın ya da yapamayacağız deyin ki insanlar ürün satın alsın başka yerden.Kimseyi mağdur etmeyin.
  • Tech Spurtyoutube
    Best Budget Phone 2019 | Realme 3 Pro Review
    https://www.youtube.com/watch?v=H3iQhoic_CE

Hint veya Endonezya'ya ait olmayan tek inceleme videosu sanırım.
    Kardeşim benim ingilizcem yeterli değil fazla ne diyor videoda övüyormu telefonu gömüyor mu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 15 Ağustos 2019; 20:0:34 >
  • 200 Pound altına alınabilecek en iyi fiyat performans telefonu olduğunu söylüyor. Type B girişinden yakınıyor. Genel olarak övüyor telefonu.
  • Xiaomi ve Huawei'nin yeni çıkan çok güzel telefonları var ancak Globalde 200 dolar olan telefonu bize 400-500 dolara satmaya çalışıyorlar. Çok mantıksız.
  • Bu vivid renkleri pek sevemedim. Gps testini bekliyorum..donanimhaberden erdi beyden bir test rica ediyorum

Anladım kardeşim sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 15 Ağustos 2019; 21:0:53 >
  • @realmeturkey Hocam önsipariş vs açılmayacak mı ? Ağustos ayını bekledik halen daha satışa vs çıkmadı ürün. Ayın 19 unu beklememiz ne kadar doğru anlamış değilim. Verelim siparişi işte 19 unda ürün elimizde olur sizde 19 ağustos da etkinliğinizi yapar tanıtırsınız. Millet ürün tanıtım etkinliğini izleyince mi alacak ürünü :) . Bilenler olarak bekliyoruz almak istiyoruz bekliyoruz boştan yere. 27 sinden sonra 1 ay intibak eğitimim var bari erken geçsede elime ona göre sosyal hayatta 1 hafta kullansam bari. Bekleye bekleye sabır taşına döndüm yeminle. Bari önkayıt yapanlara öncelik verseniz keşke. Günde sitenize en az 20 kere girip bakıyorum 4-5 tane teknoloji sitelerine bakiyorum realme ile ilgili herhangi bir haber varmı inceleme varmı vs. ama yok bekletmeyinde alak daha şunu gözünüzü seveyim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.