Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A5 2017 kullanıyorum. Type c giriş, şu gecirmezlik, Aod lu amoled ekran. Realme 3 pro ya göre tek artıları bu üçü başka hiç bir şeyi yok ama yine bunlar beni şüpheye düşürmeye yetiyor. 2 senenin ardından alisabilir miyim gibi şüphelerim var. 2 haftadır düzenli olarak konuya giriyorum yorumları okuyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum telefonun çıkışını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber - Webtekno - Teknoseyir - HWP incelemeler sanırım buralarda yayınlanacak takip etmeni tavsiye ederim.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    AOD tabi kullanıyorsanız can sıkabilir. Onun harici ama kamera donanım + pil olarak realme 3 pro üzeceğini sanmıyorum. Youtube'da falan hindular baya baya aletin her detayını incelemişler içini açıp gösteren işte donanım yerleşimini anlatan, işte suya sokan kaç dk dayanıyor diye bakan kamerasına 50 100 çeşit incelemeler yapan vs. vs. tonla video var. Color os kullanıyor tabi android sistem ama samsung'un one ui'ı veya eskilerden htc sense gibi arayüz. Denemediyseniz mağazalarda şuan yanılmıyorsam oppo telefonlar var mediamarkt veya teknosa olması lazım bir bakın derim.
    Techniquedyoutube
    50+ Realme 3 Pro Tips, Tricks and Features (Color OS 6.0)
    https://www.youtube.com/watch?v=ijyEBFFx3hI
    Keza böyle trickler şunlar bunlar birsürü videoları var. TR'e resmi olarak gelsin DH, TS vs incelesin zaten ondan sonrada kararınız kesinleşir.

• Sıkı takipteyim hocam zaten. İncelemeler gelsin, ilk bir hafta büyük bir sorunla karşılaşan olmaz ise alırım direkt.

• Biliyorum kağıt üstünde çok mükemmel telefon ama küçücük 1 eksiklik beni ukteye düşürüyor. Hele bir incelemeler gelsin, eleştirileri okuyalım. Belki Aod ve type c ye arkamı dönebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Hani samsung var, A20 yanılmıyorsam amoled ekran ama, sadece ekran amoled bir artısı o 1500 lira fiyatı var ekran çözünürlüğü düşük, donanım 3 gb ram 32 hafıza, işlemci gpu düşük, kamera desen o da kötü sayılır. Ama işte tek artısı amoled ekran. Realme 3 pro evet bazıları eleştirmiş sene 2019 niye micro usb ama adamlar onu yaygın diye daha çok koymuşlar, bu model aslında hindistan pazarı için daha çok yapılmış hindular yani adamalr micro usb seviyorlarmış vs. öyle ince olaylar var aslında bu cihazda, mesela şarj teknolojisi oppo'nun kendi teknolojisi kutudan üstelik diğer markalar gibi bizde QC4.0 destekliyorum ama kutudan 2.0 olanı çıkıyor demiyor gene gidiyor destek neyse ona göre güzelini koyuyor.

Örnek olsun adaptörü böyle mesela ona göre veriyorlar. E bakıyorsun donanımı güzel, ekranı ips lcd ancak parlak bir ekran incelemerde bakın mesela 500 nit civarı geziniyor marka adı vermeyelim birtane başka bilindik çin markası var, 300 nit parlaklıkta ekran koyuyor sonra millet bu güneşte görünmüyor okuyamıyorum diye kendi konularında yazıyorlar. Kamera mesela adamlar diyorki en başından yani bende google camera api tam destek var yani kur google kamerayı her ayar açık modlu vs değil donanımın tamamını kullanacak çek, diğer hangi telefonlarda bunlar var ki ? ama işte tabi bildirim ledi mesela micro usb bazıalrı için seçim nedeni oluyor. Adam mesela illa diyor ki led istiyorum o olmadan ben telefonu kullanamam diyor kendi tercihi. Veya işte micro usb olmaz evimdeki powerbank şarj cihazı kablolar hep type-c niye micro usb'e geri döneyim ki diyor gene tercih etmeyebiliyor. Veya markayı tanımıyor bilmiyor olmaz diyor gidiyor başka bilindik marka alıyor vs. vs.
    Hocam dediğinizi anlamakta o kadar çok zorlandım ki anlatamam. Türkçeyi biraz daha iyi kullanalım lütfen. Okurken acı çektim.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Dahada dikkat ederim, teşekkürler.

• Karbon gri rengi hakkında satış durumunu sordum. Aldığım yanıt:

" Merhabalar ,

Karbon Gri renginin global satışı henüz çıkmadığı için gelme ihtimali şuan için yoktur.

İlginiz için teşekkür ederiz. "
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz belkide gelebilir sonuçta siteye koymuşlar bu arada sen sadece o rengimi begendin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixFlayingDragon

Belli olmaz belkide gelebilir sonuçta siteye koymuşlar bu arada sen sadece o rengimi begendin :D
    mavi mor fazla parlak geliyor bana :)
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    mavi konusunda haklısın ama mor bence okadar parlak değil mor siyah karışımı gibi bişi çünkü en azından ben onu begendim gerçi kişisel bişi bu begenmeyebilirsin :D
  • Karbon grisi hiç bir ülkenin Realme sitesinde satılmıyor, boşuna beklemeyin.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Ben beklemiyorum zaten ya ben moru begendim :D
  • 4 gün sonra çıkacaklarını söylüyorlar ama firma hala adam akıllı ortada yok. Güvenim gittikçe azalmaya başladı realme ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/realme-3-pro-ana-konu-lansman-fiyati-1699-tl--139096596-6

Kesin bir tarih yok. 19'u ile 30'u arasıymış, yani bu hemen 19'u geldi satışa başlandı olayı olmayabilir, belki 30'u olur belki 1 eylül ? hani adamların sonuçta hiç girmediği bir pazar, teknik altyapısı ayrı konu birde satış mevzuatı şu bu ayrı konu.
  • Ben instagramdan 19 ağustos diye cevap aldım hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    O kadar karamsar olmaya gerek yok.

Hiçbir firma yeni girdiği bir üilkede kötü tanınmak , olumsuz bir izlenim bırakmak istemez.

Hele biraz daha sabır , bekleyelim görelim bence ...

• Şimdi normalde bu telefon gg de hepsiburada da satılsa kupondu, puandı derken kafadan 100 tl indirimle zaten alınabilecek. Piyasada redmi note 7 1600 tl'ye getirilebiliyor ise bu telefonun fiyatı da bir miktar daha düşük tutulmalı bence.
  • İnceleme videosu yayınlansa keşke. Başka bir telefon sipariş ettim ama bu telefon hala aklımda kaldı.

• Bana verilen cevapta tarih belirtmediler.
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.