Şimdi Ara

REALİTY MU ONLİNE ANILAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IslandMu

    silindiği için yok.


    Son postuma silinen mesajlarda dahildir. Ayrıca başka bir konu altında başka bir site reklamı yapmaktan vazgeçin. Aksi halde forumdan uzaklaştırılacaksınız.
  • oo kimler varmış burda kimler.. Bakalım beni hatırlayan var mı? ..


    Serverin ilk SM lerinden delta


    Ahmet kardeşim bilir tarkanla erkin abimde..

    ne günlerdi SUDE NET internet kafade 7/24 ne exp kasardık..

    Androm3Da delta gaddar DuKe ... ve niceleri...


    dostlara selamlar
  • manisa SUDE net mi?
  • aynen orası
  • bizde bandırmadan oynardık belki hatırlayanlar vardır.. yaziste... PoSeS.... __zEk__ vardı.. Muonline oynamaya reality ile başlamıştım.. Oynadığım en güzel serverdı
  • evet zek i hatırladım ne günler di ya tarkan ve erkin abimle aynı guilddeydim Onlywolf olmak ayrıcalıktı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XantoR

    MalcolmX= gercekten guzel serververmis anlatildigina gore keske simdi 97d bi server bu tazrda acilsa ama sunuda unutmayin globali biraktiktan sona ilk acilan normal serverlerin ilklerinden biriydi mu-inferno belki bieniniz wardir bilmiyeninizde wardir exp %10 larda biseydi bundan 9 veya 10 sene once acilmisti super bi serverdi yapanlarda hakini vermis 4 sene acik kalmisti benim hatirladigim server mu infernoydu ve globaldi bide ole top 100 yoktu sonradan mu isrel thegame falan cikti onlarda guzeldi ama mu inferno bence master guildiyle en ii serverdi realityiyi bu kadar coq konustugunuza gore oda guzel servermis onlarada helal olsun diyorum ama sunuda unutmamk lazim burda admin arkadas ve bi ka arkadas yazmis ta top 100 falan ben oyle bisey gormedim iyalan soylememk lazim bu 5 sene once cikmaya baslaidar search falan bilmem ne vote sistemi falan yani simdi arkadaslara yanlis bilgi vermeyin

    inferno mu zamanında bende vardım
    ilk muonline serverimdi ve master guildinin kurucu ekibiyle aynı kafeden oynuyoduk
    stella RA02 gulverdi HCDDX baya uzun sure kasmıstık ama sonra server kapandı ve yeniden acıldı bi sure daha oynayıp
    MuTurk e geçtik ( SeKaSoft'un serverine ).

    taniyor olabilirim seni ben veysel




  • @ykut scre@m ve diğerleri beni tanırsınız len ben vedat :D cemil abiyle (jagler_mg) ile şimdi islandmu dayiz sexy_tr diye bi mal elfde burda :D . reality den bi kaç kişi daha var . reality konusuna gelince hayatımda unutamıycam bi serverdı abi ben böyle bişi görmedim ya exp drop düşük olursa o server da kasılır yalnız. bi blees sesine internet ayağa kalkardı anasını satam. ilk başlarda herkes taş diyodu sonra bi öğrendik bleesi herkes diğer hesaplara aktarıyodu cafede kimse görmesin diye :D ah ah bi tane exe item düşüremedm lan server da . sabah akşam kastım ama 178 level oldum sonunda server kapandı nick kwaal belki hatırlayan olur :D onun gibi başka serverda oynayamadm bidaha ah ah reality mezziks yaktın herkesi paran bitince girerdin server a demi a.q .
  • NE GÜNLERDİ BE VEDATIM :) [@ykutt ]
  • Ben en en en en eski reality'ciyim :D Lise 1 mi lise 2 miydim hatırlamıyorum :D Ama muo.reality.lv serverında mu online ile tanıştığımda top 15 te birinci oyuncunun 114 level bir Elf olduğunu biliyorum. Hiç unutmam ProElf adlı bir polonyalı da çok yardım etmişti :D Sphinx pants+7 verdiğinde havalara uçuyoduk lol.

    tarkanlar erkinler ahmetx vs hep sonradan geldi. Asıl kral özgür abiydi :D HellBoy. internet kafeden. Ben tarkan abiler bıraktığında bırakmıştım. Sonra Hellboy vs başlamıştı.

    Tarkan abi ve erkin abiyi tebrik ediyorum. ogün isyan edip bıraktılar. Haklı çıktılar. yöneticile hiç etti 50 dolara reset muhabbetine. 150 online dan 20 online oyuncuya çakılmıştı. Neyse işte geçti gitti eski günler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Serverın ilk Soul Master'ı Matchless'dan herkese sevgilerle :D vay bee..kaç sene oldu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anarki24

    Serverın ilk Soul Master'ı Matchless'dan herkese sevgilerle :D vay bee..kaç sene oldu...

    Star nette yan yana kastığımız günleri hatırladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xoßi

    quote:

    Orijinalden alıntı: anarki24

    Serverın ilk Soul Master'ı Matchless'dan herkese sevgilerle :D vay bee..kaç sene oldu...

    Star nette yan yana kastığımız günleri hatırladım.

    Nasıl yani?? Yan yana...Hocam oyundaki nickini söyler misin?oradan bulayım :D
  • Nicki hatırlamazsın herhalde. XobaLt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xoßi

    Nicki hatırlamazsın herhalde. XobaLt

    Bu konunun 2.sayfasına bakarsan senin Nicki de eklemiş olmam lazım :D ama şu anda şahıs olarak çıkartamıyorum 9 sene olmuş :D seni ve bizim ekibi hiç unutmam..Dorand Ahmet abiydi herhade,Diğer ahmet de Marsil ve Caner abimiz Mertmanisa :D inanki ağlayacam ya gece 1 ler bazen arka tarafta sabah 5 6 lar..şimdi istesek bu ortam yok..bulamayız da...ama helal olsun nasıl hatırladın..dostum resmin var mı gönderir misin? hatırlamam için..
  • MArsil benim çalışma arkadaşım olur. Seneler önce aynı kafeyi beraber işletirdik. Face'den ekleyebilirsin. XobaLt_10@hotmail.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xoßi

    MArsil benim çalışma arkadaşım olur. Seneler önce aynı kafeyi beraber işletirdik. Face'den ekleyebilirsin. XobaLt_10@hotmail.com

    ekledim umarım.Biraz zorlu oldu. :)) bir ara bakarsın şu anda çıkmam gerek.bol muhabbetler.
  • herkse slmlar Son kral geLdi :) reaLity bambaska bir dunyaydı.oyuna basladıgımda DuKe PapaSmerf Dorand -Parausan- HACI AndRoM3dA saltuk50 Hell_Boy linux Durin MaGnezYa dahasıda war tabikide.alper wardi charsiz her charda gormek mumkundu bilenler bilir.eskılerden GADDAR tarkan erkin LEON raY* Conseil craph_swe Duncan hatırayabıldıklerım.herkse slmlar.

    Son Kral 11 Phoneix Set +9 Mace of Kinh Mana Loss 'itip kanat 12 res. Last Kind forum bye bye ;)
  • +11 +16 deffence succes rate ilk exelent lagendary set +11 +16 exelent damage rate exelent lagendary staff +11 +16 +luck +manaloss angel wings ice 2*ring exelent damage rate exelent lightning pedant haftanın 2 gunu davis kapı 5 gunu atlantis, blood castle ve devil squre de kill acmaya calısan PAPASMERF :) kesmedigim kaldımı acaba :) evo vetayfasına kafa tutan tek ekip DuKe- snoppy- papasmerf- salazar- parausan saka bir yana guzel serverdi hala gorustugumuz yurt ici ve yurt dısı arkadaslarımızla donem donem o gunleri anıyoruz. Mezziksin adaletsizlerine en buyuk ceza olduk. xenon ve tayfasının egemenligine son erdik. turkler olarak serverin tek hakimi olduk. daha napalım :) tek skilde cok kralı aldık asagıya :)
  • eski günler aklıma geldi google'e Reality yazdm bu topici gordum bunları okumak. benide duygulandirmadi degil :) ilk gordugum muonline server'i idi hatta uzun süreli oynadığım tek online oyundu.. oyunu ilk bi arkadaşda görmüştüm nicki 50919'du lvl i 160di deli gibi sabah akşam oynuyordu.. oturdum yanina bi char açtım nickimde ByCy idi :) sonra ne kadr arkadsm varsa oyunu ogretmiştm MEHUS'un kafeye yüklemiştm halen o oyundan kalan arkadaşlıklarım var.. ama en cok zoruma gidense 300 küsür lvl olmuştu char bi +11 bd armor yapamamıştım en sonunda HACI bitane vermişti sonra ertesi gün charm ban yemişti :)) megerse dupeymiş.. Cy-ELF die char acmıştım.. agi elfiydi 2 adet dsrli setim vardı biri sprint(Litvaniali bi elfden almıştım setin hepsini Diana olabilr nicki ) diğeride silk set(tek tek kendm buldum satın aldydm ). üstüne birde pvp icn divine +11 set yapmıştm manoloslu kanat( G_Killer 'den almıştım :) ) exc rateli kolye(Konyali bi cocuktan almıştm ama nickini hatırlamıyorum ) felan vardı tam char adam oluyduki server bummladı :) neyse cok konuştum.. beni tanıyan herkeze selamlarr..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycy -- 7 Nisan 2012; 16:27:18 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.