< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2342. sayfa)

-
-
Skor Real Madrid'den yana olsa belki 5-10 dakika Arda'yı izlerdik ama şu durumda hiç umut yok. Mbappe kırmızı kart görünce ilk işi Arda'yı kesmek olan adamın şu maçta Arda'ya güvenmesi kıyamet alameti gibi bir şey olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
H A L A M A D R D 🤍💜🤍💜🤍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
barça cdr finalinde bu sözde takıma 5 atar
-
-
Real'in tek sorunu teknik adamda değil. Öndeki dörtlü net çete olmuşlar. Kadroyu onlar yapıyor desek yeridir.
-
Vini ile Mbappe zaten Real Madrid oyuncusu değiller. Bugüne kadar hangi kanat veya forveti böyle şaklabanlıklar yapmış şu kulübün? Ronaldo, Benzema ayrıldıktan sonra düzen bozuldu hücum hattında. Vinicius'un şımarıklığı yüzünden Rodrygo da gölgesinde kaldı yoksa şahane oyuncu Rodrygo. Arda artık idmanlara çıkacak, sözleşmesi bitene kadar maaşını alıp sabredecek başka çaresi yok.
Hele şu Rudiger ve Asensio da yeni Pepe ve Ramos olma hevesindeler muhtemelen. Onlar gibi provokatör olmaya çalışıyorlar ama bunların yaptığı oyuna zarar veriyor. Diğerleri gibi efsane olamaz bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 16 Nisan 2025; 23:52:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar Mbappe dediler alsana mbappe adam maçta ruh gibiydi.Kesinlikle takımın kimyasını bozdu.
1 haftadır boşuna antreman yapmışlar,boşuna sosyal medyadan taraftara gaz vermişler remontada diye,takımın üstün olduğu 5 dakikalık sekans bile olmadı.Öndeki 4 avelden birinin yerine altyapıdan klasik bir 9 oynatsalardı daha çok şansımız olurdu.Bu takımı 15 yıldır düzenli izliyorum,ilk kez bu kadar ruhsuz oynayan bir topluluğa şahit oluyorum.O sözde hocada brezilyaya mı gidiyor nereye gidiyorsa gitsin artık dünyanın en büyük takımını ersun yanal gibi oynatıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belliydi bu sonuç real bitmis valla bitmis. Kupa felan alamaz uzun süre barca gümbür gümbür geldi. Kloop gelirse ayar çeker iyi olur gelecektir. Ama barca ambargo koyacak uzun süre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Real böyle kötü futbol oynamaya devam ederse şampiyonlar ligini rüyasında görür.
Geçen sene de iyi futbol yoktu fakat rakiplerin hepsi kötüydü, en önemlisi bana göre, Kroos vardi ve Mbappe yoktu
Hayatimda güya süperstar olupta Mbappe kadar yeteneksiz süperstar görmedim
Vucudunu kullanma yok
Flair yok
Liderlik özellikleri yok
Hava toplarinda yok
Low block savunmalara karşi yok
Çok koşuyor desek, o da yok maç başi 8 km koşuyor
Savunma arkasina koşu ve solda topu alip dribblingle ilerlemeden başka numarasi yok, bu nasil süperstar? Bilerek kirmizi kart görme var, cinsel organini avuçlayip Atletico taraftarina göstermek var, yetenek 0, ego 100
Vinicius geçen sene ŞLde tüm büyük maçlarda atti, bugün de golü o atti
Perez efendi gitti Mbappe balonunu aldi sirf forma satarim, sponsorluk kaparim diye, gidip bir de imaj haklarinin yüzde 80ini vermiş, Mbappe formasi mi satiliyor, 1 pay Reale gidiyor, 4 pay Mbappeye, fakat Perez efendi egosunu tatmin edecek
İsak ve Enzoyu almiş olsak şu ankinden 1-2 seviye daha iyi takim olurduk
@gladyo38 Barça bu sene şansa bala alirsa alir ŞLyi, yoksa Arsenalin dahi daha çok şansi olur ŞLde ambargo için, Barçada kadroyu güçlendirmek için para yok, Arsenal de var. Nico, Zubimendi ve iyi bir santrafor alacaklar, Arsenal dahi Barçadan daha iyi takim olur, nereye ambargo koyuyorsun hocam? Leş kadrosu olan Reali yendiniz, Avrupa ligi seviyesi 2 takimi eleyerek yari finale yükseldiniz diye mi bu kadar gaza geliyorsun?
En büyük şansiniz Bayerndeki sakatliklar oldu, güçlerinin yüzde 50-60ini kaybettiler, Barçayi da interi de rahat elerlerdi
-
Ben ilk maçı izledim, bugünkü maçı yarım yamalak izledim zaten imkansız gördüğüm için, öyle bir baktım . Takım çok çingene bohçası gibi. Her şeyden bir tutam var ancak futbol yok. Kağıt üstünde şu adamların gelene geçene 5 atması lazım ama olmuyor işte.
Ancelotti'nin elinde bir numara kalmadı artık, kulübe de çok büyük zarar veriyor, herşeyden önce ben Madrid için bu yaz artık uzay futbolu oynayacak diyordum bir futbolsever olarak ama gözlerim kanıyor maçlarını izlerken.
Takım taktiksel olarak çok yetersiz.
65 yaşına gelmiş her insan iş dünyasından, spor dünyasından ve siyasetten uzaklaştırılmalı. Dünyamızın ve medeniyetimizin asıl sorunu yaşlı bireylerden medet ummak. 65 yaş ve üzeri insanların her hangi bir alanda her hangi bir konuda ve her hangi bir kararda başarılı olma şansı yok. Carlo Ancelotti 65 yaşında olduğu için başarılı olma serüveni de bitti. Real Madrid'in ve diğer kulüplerinde yaşlı bireylerden kurtulmaları lazım.
Sorun Ancelotti'de değil. Sorun Ancelotti'nin yaşında. 65 yaşına gelmiş birinin kulübe katacak hiç bir şeyi olamaz. Bu günümüzde her alan için geçerli. Dünyamızında medeniyetimizinde asıl sorunu yönetimin yaşlıların elinde olması. 65 yaş boşuna belirlenmiş bir yaş değil. Bilimsel bir gerçeği var. 65 yaş ve üzerinde bireyin doğru karar alabilmesi giderek bitiyor.
Real Madrid'in yaşlı teknik direktörden kurtulması lazım.
Koskoca Real Madrid'in nokta santraforu yok. Ceza sahasında duvar olacak santrafor olamadığı için mecburiyetten devamlı içeri orta kestiler. Onda da kafa vuracak santrafor yok.
Takımlar santraforunu satmıyorlarsa satışta olan Osimhen'i al.
Barça seneye Osimhen'i alırsa şaşırmam. Sırf Real santraforsuz oynasın diye alırım.
Real'de kadro mühendisliğini kim yaptıysa onu bir daha futbol ile ilgili bir göreve verilmemeli. Sende Ballon d'Or adayı Vini varken sırf beleş bonservis diye aynı bölgede oynayan Mbappe'yi alıyorsun.(Bonservisi beleş maaşı devasa)
Tabi İspanya liginde kebap takımlar çok yine şampiyon oluruz diye kadro mühendisliğini fazla önemsemiyorlar. Şampiyonlar liginde şamarı yersin.20+ gol yemişler :)
İddia ediyorum Real Madrid şu kadrosu ile İngiltere ligine geçsin M.united gibi takılır.
Real harika savunma yapan Arsenal gibi takımlara en fazla böyle oynar. Bundan fazlasını beklemeyin.Realin çapı budur.Orta sahada kreatif oyuncusu az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 17 Nisan 2025; 13:30:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu takımın her kulvarda “böyle” oynayamayarak havlu atmasının tek sorumlusu td dir.
Bakın tabii ki elenebilir hiçbir takım her sene duble yapacak değil zaten, kadroda da plansızlıklar, yanlışlıklar, sakatlıklar var o da tamam.
Ama bütün sene süren ve bu seviyede bir taktik eksiklik, plansızlık tamamen td ye yazar.
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı yaş konusuna da tamamen katılıyorum, daha genç, daha dinamik, modern bir vizyonu olan birinin olması artık şart.
Tüm başarılı/büyük klüpler de bu şekilde yapılanmaya çalışıyor artık haklı olarak. Öyle eskisi gibi 80 yaşında kurt hoca muhabbeti bitti bence, bitmeli de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 17 Nisan 2025; 20:50:55 >
Doymuşluk olabilir düşüşler olabilir bunlar normal bu kadar başarıdan sonra. Ancelotti nin misyonu zaten sezon başı bitmişti Realde. Klopp gelirse toparlar üstüne öncekilerden de fena ambargo koyar bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Perez'in bonservis ödememe hastalığı yüzünden kadro mühendisliği diye bir şey kalmadı ki,çoğu topçu pozisyon dışı oynuyor,mbappe bile.Zaten carlo'nun bu kadar tutulma sebebi de transfer politikasına ses çıkarmaması,"sen eldekilerle götürebildiğin kadar götür,bir şey olursa bakarız" deniyor durmadan,bu sene de bu politika patladı tamamen. 2 sene önce battı batıyor dediğimiz barça bile ne yaptı ne etti bizden daha iyi kadro çıkardı,iddia ediyorum mbappe bu sene ya da gelecek sene serbest kalsaydı elimizden bile alabilirlerdi.
Bizi bu cendereden çıkarabilecek tek formül en az 300 milyon euro+sınırsız transfer yetkisi verilmiş klopp olur,bu takıma hem tecrübeli hem de disiplinli bir hoca lazım,ondan sonra da büyük ihtimal bayern veya liverpool çalıştırıp iyice pişecek xabi gelir.
-
Carlo her zaman kukla bir hocaydi, Pereze ses çikarabilecek bir hoca olsa zaten kalmazdi
Mbappe ve Vinicius birlikte olmaz, 8 km koşan 2 oyuncuyla her maç 1 kişi eksik oynuyoruz, Vinicius gönderilecek, Mbappeye göre kadro kurulacak, İsak, Osimhen, Ekitike kim gelirse gelsin
Mbappe, Vinicius ve Bellingham Alonsoyu takmazlar
İsak
Mbappe Bellingham Rodrygo
Enzo Valverde
Lewis-Skelly Rudiger Saliba Trent
Lunin
-
günaydın
dün tam yazıyordum sildim, millet güler diye
Saliba , Osimhen ve Enzo şart bu takıma..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X