Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.454
Cevap
91
Favori
1.242.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Hocam o maçtan beri yazıyorsun bunu.Bu adamlar dinliyor mu?Hayır.Yıllardır başta sen olmak üzerine anlatıp duruyoruz. İşlerine gelmediği için kabul etmiyorlar.Boşuna yoruyorsun kendini.Ezberlemişler iki üç cümle hep aynı muhabbet.
    olsun hocam. tsubasa eskiden real madride daha karsitti. su an oyle degil. iyi niyetle ifade etmenin insanlarin fikirlerini degistirebilecegini dusunuyorum. belki o mac aklinda kalmamis ya da gozden kacirmis olabilir, insanlik halidir. cunku herkes o turdan bizim ofsayt golleri hatirliyor. ben tur şaibesiz ya da skandal degil fiyasko degil demiyorum. bu kelimelerin kullanilabilecegi bir turdu. hakem kotuydu. ama hakem itelemesi ayri bir sey. o iki maca sifir hatali hakem konulsa da real madrid eleyebilirdi, bayern de eleyebilirdi. saibe ile şike farklı seyler. her sampiyon lehine arasan baksan hakem hatalari bulursun. bize ozel bir sey degil benim anlatmak istedigim buydu. o macin cok sivrilmesinin nedeni de bir golun kabak gibi ofsayt olmasiydi. yoksa ben sayica cok daha fazla hatalı karar verilen maclar izledim. insanlarin gozunden bakinca o gole, dusuncelerini anlıyorum. ama dediğim gibi o mac hic uzamayabilirdi bile. bunlari da konusmazdik. maalesef daha guclu olan takimlara daha fazla lehte hata olmasi hep oldu oluyor. barcelonaya da oldu, bayerne de olmustur, bize de olur. 2013'te bayernin barcayi 4 ledigi macta mesela bayernin 1 golu ofsayt, digeri net faul, bir golunde de su an olsa var'da izledikten sonra muhtemelen faul verir. ayrica bayern'in de 2 penaltisi atlanmis. ne rezil hakemler var. tek bizimki konusulup, basarimiz tamamen hakeme baglanmasin, dilegim o. yoksa hiç hata olmadi herkesi ezdik %100 hatasiz demedik. ama başkaları da zor der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HalaMadrid, BabaFenerbahce li sampiyon olsunlar su Loser Barca ya Kupayı vermesinler.Biz de Basketbolda Saras lı Loser barca yı devirelim,CSKA Efes zaten devirir.
    Yeter...
  • Bu james neden hic oynuyaniyor beyler ? Bu eleman dunya kupasinda parladi real aldi..kac yildir realse paso yedek sakat yok..bayerne gitti onlarda yollladi bos topcumu kesin bir nane si var..

    Real zaten sampiyon olucak dedim ben bu yil..messi olmasa real cok lig kazanabilirdi ama herseyi degistiren adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Sistemde yeri yok. 10 numara oynayıp arkasını toplayacak orta sahalara ihtiyacı var. Serbest oynaması gerek. Ama eskisi gibi yaratıcı değil. Kanatta oynayacak kadar hızlı ve dribbling yeteneği yüksek bir oyuncu değil. 4-3-3'te orta üçlünün bi parçası olacak kadar oyun görüşü ve pres yeteneği de yok. Nesli tükenmiş tipte bir oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    Bu james neden hic oynuyaniyor beyler ? Bu eleman dunya kupasinda parladi real aldi..kac yildir realse paso yedek sakat yok..bayerne gitti onlarda yollladi bos topcumu kesin bir nane si var..

    Real zaten sampiyon olucak dedim ben bu yil..messi olmasa real cok lig kazanabilirdi ama herseyi degistiren adam
    bu ülkenin insanı iflah olmaz. ulan son 10 yilin en kötü madridine sampiyonluk vermis hala " hEy şEyi dEyIstirEn aDaM "

    Acaba neden 3 0 dan tur verirken 1 gol atip herseyi degistirmiyor bu adam. Oysa ki mallorca macinda herseyi degistiriyor. Alla allaa. Allahin isi iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    evet o macta, 2 golumuz ofsayt ve casemiro kirmizi gormeliydi. bizim lehimize hata olmadi diyen amigoluk yapiyordur. hata yok demiyorum. ama hakem satin almak ayri bir sey. biz o turu satin almis olsak, ilk macta aleyhimize uyduruk penalti verilmezdi. carvajal'in omzuna carpan topa el verdiler. vidal atsa 2-0 olacak belki tur gidecekti. keza ikinci macta, daha bizim ofsayt goller gelmeden skor 1-1 ve biz turu gececekken, ramosun kendi kalesine attigi golden once lewandowski ofsaytta. defans ona atilan topa girmeye calisirken kendi kalesine gol oluyor. o gol olmasa mac uzamasa bizim ofsayt goller hic olmayacakti belki de.
    mesela ertesi sezon da icerde bayern macinda marcelonun eline değen top var, penaltı verilmedi dogru. ama ilk macta ronaldonun golunde pozisyon flu. hakem pozisyonu gormeden direkt kolu oynuyor diye el var dedi. bir kamerada omuzu ile aldi gorunuyor. dedigim gibi bizim lehimize hatalar oldu, belki daha cok oldu, ama tamamen karsi taraf dogranmadi. bizim aleyhimize de bircok hata oldu. hem bayern turlarinda, hem juventus turunda. gecen sene ajax macinda skor 1-2 iken ajaxin 3. golunden once top tactan giriyor. hakem var'a bakmasına rağmen golu veriyor. bizim rezil oyunumuza bahane değil bu, zaten aiax hak etmişti. ama orda golu vermese skor 2-2 olsa real geciyor durumdaydi. insanlar, sadece bizim lehimize olanlari konusuyor.

    demek istedigim, hakem kotuydu ve ic saha taraftarlarindan etkilenip ic saha lehine daha cok hata yapmis olabilir. bariz bir mac baglama olsa bizim lehimize de garip hatalar olmazdi

    Alıntıları Göster
    Onlar disinda da Munih aleyhine hatalari cok fazlaydi.Lewandowskinin verilmeyen penaltisi, karsi karsiya kaldigi pozisyonda ofsayt verdiler, ki alakasi yoktu.2018de de Marcelonun eli, Lewandowskinin verilmeyen 2 penaltisi.Benzemanin da 1 penaltisi verilmemisti.3 penaltiyi veremedigi icin Benzemanin penaltisini calamadi zaten.

    Zaten, Casemironun 2 kere atilmasi gerekirken maci sariyla bitirmesi basli basina bir komediydi.

    ispanyollar, Uefadaki her yere adamlarini yerlestiriyor.Hakemleri de bu sayede istedikleri gibi manuple ediyorlar.Bu konudaki en guzel ornek Barca.O kadar pervasizlar ki, Arthuru 82ye satip, butceyi denklestirdiler.Kendilerine dokunulmayacagini biliyorlar cunku.Lakin, bunu aciktan yapmalari sevindirici.En azindan Uefanin tarafsiz olmadigini biliyoruz.Umarim, Seyh Uefadaki ispanyol yapilanmasiyla ilgili bir seyler yapar.Cunku, bu yapilanma orada oldugu surece Psgye ve diger kulublere zarar vermeye devam edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben artık bu adamın yalanlarından sıkıldım bıktım.Kendi hayal dünyasında oluşturduğu ispanyollar uefada her yere adam yerleştirmiş falan filan yalanın biri bin para.

    Uefayı kuranlar İtalya Fransa Belçikadır sonrada etkin olan ülkeler Alman İsviçre Hollanda falandır.Şu uefa nezdinde en az etkisi olan adamlar İngilizler ile ispanyollardır.İki ülkede kıta avrupasında zerre sevilmez.İngilizler avrupalı sayılmaz düşman görülür.İspanyollar da köylü ve yıllarca faşist idarede kaldılar(bu süreçte ispanyaya doğru düzgün turizm bile olmuyordu.Dış dünyadan kopuk doğu bloğu ülkelerinden hallice bir yerdi).İspanyolları Uefada bırak at koşturtmayı kararı etkileyecek fikir sunmalarına bile kolay kolay imkan yok.Bu arkadaş İSpanyayı çok zengin dünya devleti falan sanıyor galiba.

    Bir de Barcelonayı İspanyol sayması yine saçmalık.Barcelonanın ayrılıkçı kesimi yani kısaca buna hizmet eden kulüp de Fransız yanlısıdır.Fırsat bulsalar İSpanyadan direkt fransaya kaçarlar.Zaten dilleri de ne İspanyolcaya tam benzer ne Fransızcaya ikisinin ortası bir şey.Fransa İsviçre Belçika Katalonya hatta Hollandanın bile üzerinde kültürel olarak etkili.Bu ülkelerde kantonları vb yerleri olduğu halde.Bu ülkeler avrupanın en zengileri ve en elit kesimleri olduğu halde hala uefayı ispanyolların yönettiğini iddia ediyor.

    Anlaşılır gibi değil.Adamın tüm olayı bütün büyük kulüplere salça olup kendini farklı çıkartmaya çalışmak.Aynen kardeşim benim sahipleri Arap diye gıcığız Psgye.

    Geçen yıllarda Liverpool ve Reale takık şimdi Bayern falan alırsa kupayı görün bayerne nasıl takıyor.Ne hikayeler uydurur.Sonra da United mazallah tekrar cl alırsa nasıl kudurduğunu görürsünüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 11 Temmuz 2020; 18:22:12 >




  • Bu nasıl hayal dünyası ? Koskoca Almanya İngiltere göz yumacak öyle mi ? Gerçekten genişmiş hayal dünyanız. Siz unicornlara, elflere felan da inanıyorsunuzdur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Bu nasıl hayal dünyası ? Koskoca Almanya İngiltere göz yumacak öyle mi ? Gerçekten genişmiş hayal dünyanız. Siz unicornlara, elflere felan da inanıyorsunuzdur.
    ispanya, 3.dunya ulkesinden farksiz.Korona oldugunda ilk yaptiklari ozel hastaneleri devletlestirmekti.Bu insanlar, futbol icin yasiyorlar.Saydiginiz ulkelerde futbol sadece bir spor, ispanyadaysa bir yasam bicimi.Ve kazanmak icin her seyi mubah goruyorlar.

    ispanyol lobisinin guclu olmadigini iddia ediyorsaniz, asil siz hayal dunyasinda yasiyorsunuz.30 etmeyecek Arthuru 82ye satti adamlar.Yoksa, Ffp cezasi alacaklardi.Yapmadiklari dalavere kalmadi.Biz, Neymari Katar cekiyle 222ye aldik.Buyuk transfer yapmadan once, onu odeyin dedi ayni Uefa.Ne tesaduf ki, hep hakemle kazanan ispanyol takimlari.Ne zaman ihtiyac olsa, hakemler yardima kosuyor.Magdur olansa hep rakipler.Ne tesaduf.

    Bence, hakemle kazaninca, hakemle kazandik diyebilmelisiniz.Biz hakemle kazaninca, ben hakemle kazandik derdim.SLde hep dograniyoruz, bugune kadar oyle bir sey olmadi da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kahvehane ağzından öteye gitmeyen cevaplar.Mantıklı bir tane argüman yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 11 Temmuz 2020; 21:58:18 >
  • Kardeşim sorun Türkçende de olabilir. Hakemle kazandıkla lobicilik var hakem taraf tutuyor çok farklı şeyler. Cidden büyüyün biraz.

    Böyle şeyler imkansız tüm Avrupa'yı karşısına alamaz. İsterse dinleri Futbol olsun top da tanrıları ki Premier league kadar da büyük değil La liga.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligde Ramos'un 10 golü var. Jovic, Vinícius, Rodrygo, Bale ve Hazard'ın toplam 10 golü var

    Ronaldo'dan sonra Benzema ve Ramos dışında gol atmayı bilen kalmadı. CR7 tekrar gelsin demiyorum. En iyi dönemlerini burada yaşadı zaten de Ronaldo'nun yerini Rodrygo'yu mu dolduracak? Artık wonderkid istemiyorum kendini kanıtlamış oyuncular gelsin.
  • Hazardı herkes silmiş Bale 5 sezondur aynı oyunu oynuyor yarın bir takıma 3 gol atsın yine kral olur.Hazardı seneye görmek lazım, doğru düzgün kamp yapamadı geçen sezonda sakatlıklarla uğraştı bu sezonda sakatlıklarla uğraştı.Seneye performansının yükseleceğine içtenlikle inanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Hazardı herkes silmiş Bale 5 sezondur aynı oyunu oynuyor yarın bir takıma 3 gol atsın yine kral olur.Hazardı seneye görmek lazım, doğru düzgün kamp yapamadı geçen sezonda sakatlıklarla uğraştı bu sezonda sakatlıklarla uğraştı.Seneye performansının yükseleceğine içtenlikle inanıyorum.
    sakatlik hikaye, bacagi da kopsa sene basindaki gobekli halini kimse aciklayamaz.bale 5 sene cop olsa(ki bana gore degil) ciki cl de sapliyor finalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

    sakatlik hikaye, bacagi da kopsa sene basindaki gobekli halini kimse aciklayamaz.bale 5 sene cop olsa(ki bana gore degil) ciki cl de sapliyor finalde.

    Alıntıları Göster
    bale hicbir sezonu 1 golle kapatmadi + bale hazard'in ilk sezonda sakat kaldigi sureye ancak 4 sezonda ulasmasina ragmen hazardin adı sakata çıkmadı. ayrica real madrid'e saygısız oldugu soylenen bale bizdeyken daima terminator gibi vucuda sahipken hazard her sakatliktan sonra 100 kg olarak geri dondu. hazard hicbir zaman bale kadar defansif katkisi olmamasina ragmen bale'nin gol sayilarina ulasan bir oyuncu olmadi. burda da olmaz. bale'nin tek sanssizligi, 100 milyona gelen her oyuncu ronaldo kadar katki vermeli algisinin kurbani olmasi oldu. ha son 1.5 yildir kendisinin de artik salmasi kendi hatasi tabii. onun oncesinde daima gunah kecisi oldu. taraftara kalsa courtois de coptu. sonra transfer yarisina girdigimiz oyuncularin bircogu gelmekte tereddüt ediyor. 2 dususte çöp ilan edilecegim diye. bale, real madridde sisman ronaldodan daha cok gol atmis bir oyuncu. bu adama kazik transfer muamelesi yapilan takima gelirken her oyuncu 2 kere dusunur. ronaldo bile kac kere bernabeu'da isliklandi. yani tum dunya capinda real madrid taraftari bu sekilde. cok memnuniyetsiz

    bence de hazard'i cop ilan etmeye gerek yok. her topcu sakatlaniyor. gobeklenme olayini cozerse 20-25 asist yapar senede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 12 Temmuz 2020; 21:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

    Ligde Ramos'un 10 golü var. Jovic, Vinícius, Rodrygo, Bale ve Hazard'ın toplam 10 golü var

    Ronaldo'dan sonra Benzema ve Ramos dışında gol atmayı bilen kalmadı. CR7 tekrar gelsin demiyorum. En iyi dönemlerini burada yaşadı zaten de Ronaldo'nun yerini Rodrygo'yu mu dolduracak? Artık wonderkid istemiyorum kendini kanıtlamış oyuncular gelsin.
    2 tane world class kanat lazim. Mane,Salah ve Sanchodan 2si.

    Hazardtan bir şey olmaz. Lig oyuncusuydu.Bizde kapali defanslara karşi olmuyor.EPLnin son 10 senedeki en iyi oyuncusunun toplamda 4 ŞL golü olmasi bazi şeyleri açikliyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    2 tane world class kanat lazim. Mane,Salah ve Sanchodan 2si.

    Hazardtan bir şey olmaz. Lig oyuncusuydu.Bizde kapali defanslara karşi olmuyor.EPLnin son 10 senedeki en iyi oyuncusunun toplamda 4 ŞL golü olmasi bazi şeyleri açikliyordu.

    Alıntıları Göster
    Hazard'ı keşke satabilsek. EPL'den gelip La Liga'da tutan futbolcu hatırlamıyorum son yıllarda. Ronaldo'dan sonra bir tek Modric ve Suarez iyi oynadı o kadar. Bale bile ödenen bonservise göre yeterli değildi. Coutinho da kötüydü.

    Bence de Benzema ile bir süre idare edip golcü bir kanat oyuncusu almalıyız. Aslında direkt Salah-Mane'yi alsak çok güzel olur. Sancho'nun Real Madrid yapması için 1 senesi daha var




  • bale bundan sonra takim degistirse eski performansini yakalayabilir mi merak ediyorum.



    nereye giderse gitsin hep destekcisi olacagim, galler prensimin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlarda Valvarde ve Isco ile başladı. Yani hakikaten enteresan.
    Yani her şey diziliş değil, nasıl bir taktik verdi o ayrı ama ilginç bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 13 Temmuz 2020; 23:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidane hocam baktı kanatlardan bir yol olmuyo dayamış 5 ortasahayı helal olsun sonunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.