Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.026
Cevap
89
Favori
1.287.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zuuuuuuğğ reis balonu patlattı draxlere üzülüyorum psg de birtek ayrılır umarım en kısa sürede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

Ronaldo diziyle kasıtlı vuruyor, dizine çarpmıyor. Tekrarını izlerseniz anlarsınız. O golü de ancak öyle atabilirmiş, boşuna makina demiyoruz adama.

Futbol bi takım oyunu, her oyuncunun bir rolü var. Krallar var soytarılar var. Sen bütün maç boyunca topu evele gevele, sağa çek sola çek, birileri buna oyun içi etki der, ben soytarılık derim. Biri de çıkar 2 tane sallar, birileri bal der ben kral derim. Kimin haklı olduğunu da skorbord gösterir. Neymar ve Ronaldo'nun farkı budur. Real'de herkesin bir görevi var, Ronaldo'nunki de bu. Man Utd günlerinde Neymar'ın oyun içi etkisini de yapıyordu. PSG ise sirk gibi. Neymar maç boyunca kendi kendine oynuyor. Cavani ve Mbappe gibi iki kaliteden yararlanamıyorlar. Futboldan anlamayanlar Neymar Ronaldo'dan etkili der, ama sonuç ortada. Anlayamadıkları için bal diyorlar.

Zidane maça Isco'yla çıkarak takımı kısırlaştırdı. Sonra da sanki rövanş maçının sonları gibi 2 ortasahaya geçti. Patlar mı dedim ama kumarı tuttu. PSG'yi frenlediği gibi aldığı Asensio 2 gol attırdı.

Ronaldo'nun rolü o, Asensio'nun bu. Takım olmak budur. Asensio çok özel oyuncu. PSG'li çocuk Asensio'yu kotuluyordu görmüştür şimdi.

Maçın adamları tartışmasız Marcelo-Modric. Sonra da Ronaldo-Asensio.

Zidane ders çıkarırsa ikinci maç Madrid rahat turlar. Madrid 3-0 yenilecek takım değil. Gol bulur. Böyle maçları çok oynadı.

Katilmadigim tek nokta 3-0 olayi .

2-0 lik skor psgye yeterli olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Ronaldo diziyle kasıtlı vuruyor, dizine çarpmıyor. Tekrarını izlerseniz anlarsınız. O golü de ancak öyle atabilirmiş, boşuna makina demiyoruz adama.

Futbol bi takım oyunu, her oyuncunun bir rolü var. Krallar var soytarılar var. Sen bütün maç boyunca topu evele gevele, sağa çek sola çek, birileri buna oyun içi etki der, ben soytarılık derim. Biri de çıkar 2 tane sallar, birileri bal der ben kral derim. Kimin haklı olduğunu da skorbord gösterir. Neymar ve Ronaldo'nun farkı budur. Real'de herkesin bir görevi var, Ronaldo'nunki de bu. Man Utd günlerinde Neymar'ın oyun içi etkisini de yapıyordu. PSG ise sirk gibi. Neymar maç boyunca kendi kendine oynuyor. Cavani ve Mbappe gibi iki kaliteden yararlanamıyorlar. Futboldan anlamayanlar Neymar Ronaldo'dan etkili der, ama sonuç ortada. Anlayamadıkları için bal diyorlar.

Zidane maça Isco'yla çıkarak takımı kısırlaştırdı. Sonra da sanki rövanş maçının sonları gibi 2 ortasahaya geçti. Patlar mı dedim ama kumarı tuttu. PSG'yi frenlediği gibi aldığı Asensio 2 gol attırdı.

Ronaldo'nun rolü o, Asensio'nun bu. Takım olmak budur. Asensio çok özel oyuncu. PSG'li çocuk Asensio'yu kotuluyordu görmüştür şimdi.

Zidane ders çıkarırsa ikinci maç Madrid rahat turlar. Madrid 3-0 yenilecek takım değil. Gol bulur. Böyle maçları çok oynadı.

Tabi real 1 tane gol bulmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Tabi real 1 tane gol bulmazsa

Haklisiniz , ustteki arkadasta yazmis gormemisim sonunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gasparado

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Dostlar Bale'ın inanılmaz bir depar attığı efsane bir maç vardı hangisiydi o?

barcelonayi kral kupasinda yendikleri final maciydi galiba yanlis hatirlamiyorsam

Teşekkürler doğruymuş

• Tebrikler beyler.

Biz de Chelsea'ye 3, 4 atıp Conte'yi yollatacağız
  • Real hücuma 10 kişi çıkıyor PSG 3 kişi ile.
    Cavani o nedenle o defansın içinde kayboldu.
    PSG hücumda çoğalamıyor.Neymar işte bireysel becerileriyle topu getirmeye çalışıyor ama top ölüyor bir yerde.
    Mbappe'de çok yetersiz kalınca PSG skora gitmekte zorlandı.
  • Marcelo hucumda baya iyi işler yaptı ya Cr7 ye attıgı o pas neydi öyle tsubasa çizgi filmleri geldi aklıma
  • Bu real abi şakası olmaz kötüde olsalar bu sezon şampiyonlar ligi oldumu adamlar affetmiyor. PSG emery çomarından kurutulmalı kurtulamadıkca boş zidan gelse PSG nin başına takım çağ atlar.malzeme İyi aşçı berbat PSG de..

• Biz ne yapsak bir bahane bulunuyor. Dortmund'u, Napoli'yi eliyoruz çöp takım oluyorlar bu sene PSG geliyor onları ağır bir şekilde eziyoruz onlar daha iyi oynadı, hakem yardım etti oluyor. Daha ne yapalım? Rakip ayırt etmeden gömmüyor muyuz? Ne yapmamızı bekliyorsunuz?
  • quote:

Hocam katılmıyorum, zaten her yer SPOR değil SKOR yorumcuları dolu, bu da böyle olmuş..

durum 0-1 iken, 1-1 iken bariz pozisyonlar var,
    Cavaninin veya NEymarın ayağına 5cm daha yana otursa o top kaleye gitme açısıyla 1 metreye yakın fark yapıp gol olacak, durum 0-2 olacak. Zamanı geri alıp o topu 5cm yana alsak, sonra yine öbür gün olsa DHda burda sen yorum yazsan, eminim şu yukarda yazdıklarınla %100 çelişiceksin.

yani 5cm fark nedeniyle birbirine uçurum 2 ayrı yorum yapacakın, bütün yazın değişecekti..
    ne yazık ki bunu göremiyoruz. ispatlayamam ama ben kendimden eminim.

aynı şey RMiçin de geçerli, bu yüzden oyunun geneline bakmak lazım.
    Neymar bişiy yapmadı gibi görünse de, orda neymar var diye sürekli RM 2 kişi tutmaya çalıştı adamın karşısında. belki bu nedenle sık sık alan savunmasına çekilip beklemek zorunda kaldı. Topsuz oyunu izlemen lazzım, HOŞ bu kamera açısıyla bunu izlemek imkansız , bu kadar yakın çekim mi olur, hep böyle RM maçları.

Durum 1-1 dakika 82 iken RMnin kendi sahasında bile defansa çekilip kontratakla gol bulması bile başlı başına komik.

Sen ceza alanına öyle 20 tane orta yaparsın birilerinin kçına başına çarpıp balına gol olur eyw, anlarım 20 orta yapmışsın. KAlabalık gelmişsin atağa, top Önüne o yüzden düşmüş.
    ama yok 2 tane orta açarsın 5 kişi arasından senin oyuncunun önüne balına düşer, atarsın... Sonra da SKOR yorumcuları başlarlar övgüye..

5cm ile dünyası değişir skor yorumcularının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Şubat 2018; 13:12:1 >

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Son 4-5 yıllık süreçtE.Roma-Napoli-Juventus harcadık Atm yi harcadık Liverpool-City yendik.Dortmund Shalke-Bayern-Wolsburg hepsini yendik Bayern ile Atm yi defalarca eledik.Psgyi de daha önce yenmiştik şimdide yendik.

Ne bileyim hani daha neyin ısrarı bunların hepsi mi kötü takım Fransa-Almanya-İngiltere-İspanya dünyanın en iyi ilk 4 ligi değil mi?Bunlar avrupanın en üst takımları değil mi?Bizle oynayınca mı çöp oluyorlar.

Barça ile hiç eşleşmedik çünkü barça sürekli eleniyor belki barça bize ters gelirdi bilemeyiz tabi.Onun dışında yüzde 90 tüm iyi takımları yendik geçtik.

Yıllardır Real MAdrid yeniyor bunlar ağlıyor.İnşallah Real bu sene de alır kupayı
  • Dün Marcelo, koşu yoluna giden topa doğru koşarken sahanın solunda sağına sadece saliselik bir bakış attı ve hiç bekletmeden enfes bir top gönderdi. Bunun bir tık üstü güzel bir pası Kaka, Crespo'ya İstanbul finalinde atmıştı. İşte büyük futbolcu olmak kendini Leganes'e, Eibar'a, Getafe'ye göstermekle olmuyor. Büyük futbolcu büyük maç kazandıracak arkadaş.

Mesela Isco. Dün Marcelo'ya gelen top gibi bir top geldi kendisine. Gerzek herif 4'e 2 yakalanacak kontrada topu ayağında bekletti. Adam topu her ayağına aldığında illa bir çalıma girecek veya topu haddinden fazla ayakta tutup kaybedecek. Şöyle bir tek top yapayım veya kaçan adamı göreyim yok.

Neymar'da öyle. En pahalı transfer olmanın yükü var üzerinde. Her topu aldığında illa çalıma girecek. İlla ekstra bir hareket yapacak. Ama Marcelo veya Modric öyle değil. Tam takım ve görev adamı. Neymar gibi balona 200 vereceğime Modric Marcelo gibi adamlara o kadar para bayılır şampiyonluklar yaşarım.

Tur artık buradan gitmez. Madrid gibi bir takım asla buradan turu vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 15 Şubat 2018; 14:33:0 >

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Marcelo müthiş oynadı. Bir ara sol kenardan sağ kanada kadar gitti ortasını açtı geri döndü . Isco nun hızlı oyun konusunda ciddi sıkıntıları var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 15 Şubat 2018; 14:25:19 >
  • demplasmanda PSG yenebilir tabii ki, yenemez demiyorum, ama ronaldo-benzema-bale üçlüsüyle çıkıp 0-4'lük Bayern maçının bile yenisini bile yaşatabilir Real.

3-1 e rağmen rövanş maçı eğlenceli olacak tabi Real maçın başında goller bulup aşırı rahatlamazsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isco oynamasın yeter, her türlü güzel olur rövanş.

Bu Isco denen adamın artık böyle zorlu/tempolu maçlarda iş yapacağını kimse düşünmüyordur tahmin ediyorum.

Bu adam Osasuna ya, Zaragoza ya vs oynayacak, zaten tempo düşük, karşı taraf kapanmış, oyun set oyununda bu arkadaş o maçlarda iş yapar, yapıyor da. Ama dün ki gibi temponun yüksek olduğu, iki tarafında sürekli hareket halinde olduğu maçlarda bu arkadaş iş yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 15 Şubat 2018; 16:7:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Marcelo müthiş oynadı. Bir ara sol kenardan sağ kanada kadar gitti ortasını açtı geri döndü . Isco nun hızlı oyun konusunda ciddi sıkıntıları var .

Birde bu var. Gol olsa efsane pas.

Altta youtube yorumu ekstra efsane

Banana pass, Potato shot.

Dün Ronaldo'da çok pis potato şut çekti.

• Ne kadar şanslı Real bir Barcelona çıkmıyor karşına diğer bütün takımları içerde dışarda yener ve şampiyon olur bence yalnız Barcelona karşına çıkmadığı sürece son yıllarda şampiyon olmutşur son şampiyonlukların hiç birinde Barcelona çıkamamıştır barcelona çıktığında da elenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

Başınız büyük dertte @Paris Saint-Germain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 15 Şubat 2018; 18:52:2 >

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    Sen bir çeyrek finali geç ondan sonra konuşursun.Reale neden rakip olamıyorum acaba bir iş mi var diye bir tek 2011 de eşleşmişiz orda elemişsiniz onun lafını yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.