Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.026
Cevap
89
Favori
1.287.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17461747174817491750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Skordan çok mbappe çöpünü almadıklarına sevinmiştir real taraftarları

hahah bu cocuktan bi halt olacagi yok. Neymarda 26 yasinda artik bundan sonra degismeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 15 Şubat 2018; 0:43:42 >
  • dizine çarpıyo gol oluyo ama oluyo işte e abi.

cavani aşırı derecede gözü hitap eden çık bi oyun oynuyo mesela, izlerken hayran kalıyosun. ama skora o kadar etki etmiyo. öte yanda, aksi bi örnek olarak, benzema kendimi bildim bileli gözüme kütük gibi gelir ama sıradan şutlar vuruyomuş ve abanıyomuş gibi görünse de benzema öyle ya da böyle golü atar.

ronaldo 7 maçta 11 gol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Şubat 2018; 0:38:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isco ve Benzema sahada olmadığı sürece Madrid çoğu maçı alır. Adamlar ne yapıp edip gol atmayı beceriyor. Ama Isco ve Benzema sahadaysa Madrid 9 kişi mücadele ediyor demektir.
  • Mbappe'ye nasıl tahammül etti PSG'nin hocası 90 dakika anlamak güç.
    Zidane bir kumar oynadı ve kazandı.
    Asensio'yu oyuna alarak maçın kaderini değiştirdi.
    İşte futbolun olayı bu çok oynayan değil akıllı oynayan ve girdiği fırsatları değerlendiren kazanıyor hepinize hayırlı geceler.
  • Böylesi daha iyi Reali eleme keyfi Barcelona'nın olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid konusu mu barcelona lı fanların ağlama konusu mu belli değil bi salın artık arkadaşım ya bu eziklik psikolojisinden bi çıkın bi de kendi açtıkları fake hesaplarıyla birbirlerini artılıyorlar yahu bunlar zavallı resmen ya ben forumda böyle bişey görmedim hiç bir bölümde
  • Hala Madrid
  • Dönüm noktası kesinlikle Cavani'nin çıktığı andı. Cavani öyle bir forvetki sahadaki varlığı bile defansı bunaltıyor. Eğer PsG bu maçtaki hatalarından ders alır, hocası Neymar ın kulağını sağlam çekerse Reali 4leyerek turu geçerler.

Bu arada Mbbape yi beğenmeyen arkadaşlar Neymar ne yaptı bi söylesin?

• Ronaldo bırakmadan önce yine ödülleri süpürecek.

Tarihin en iyisi net şekilde Ronaldo.

• PSG bu sene alır kupayı
  • Mbappe gibi fizik gücüyle, hızıyla oynayan bir adam Real karşısında iş yapamaz demiştim size. Tam da dediğim gibi oldu ve anca koştu. Tabiki skorerliği de Ronaldo kadar iyi olamayınca fark yaratamıyor. Ronaldo'yu özel yapan zaten topsuz oyunda harika olması. Kafasında futbolu kuruyor, nasıl oynanacağını kuruyor o şekilde hep topla iyi yerlerde buluşuyor bu özellik şuan futbolda hiçbir futbolcuda yok Ronaldo dışında. Kötü mü oynadı? Önemli değil bir şekilde pozisyona giriyor. Neymar'ın etkili olamamasının sebebi kesinlikle bu maçta baskıyla baş edememesi. Yoksa Mbappe denen Bale'in 2. versiyonundan daha iyi futbolcu olduğu kesin. Cavani berbattı. Bence maçın en kötüsü oydu. Hey Tsu ne dedim sana Cavani etkili olamazsa gol bulmanız zor olur demedim mi? Ki golünüz de bizim çok fena hata yapmamız sonucu geldi.

Ayrıca en önemli nokta şu Di Maria bu maçta oynamalıydı. Ben en başından bunları yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 15 Şubat 2018; 0:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minmaster

Dönüm noktası kesinlikle Cavani'nin çıktığı andı. Cavani öyle bir forvetki sahadaki varlığı bile defansı bunaltıyor. Eğer PsG bu maçtaki hatalarından ders alır, hocası Neymar ın kulağını sağlam çekerse Reali 4leyerek turu geçerler.

Bu arada Mbbape yi beğenmeyen arkadaşlar Neymar ne yaptı bi söylesin?

bu hocadan bir sey olmaz tur reale hayirli olsun...
  • psj ni bekledigimden iyi buldum. parisde real icin cok zor olacak. sanslar 50 50 ye hala

• Verratti büyük balon bence.

• Bu arada Real Madrid'e benim gözümde tek bir yıldız var:

Marcelo şöyle son on yılın kritik şampiyonlar ligi maçlarına baktığımda istisnasız her kritik golün bir yerinde Marcelo var. Açık ara Real Madrid'in en iyisi. Bir adam aldığı her topta başarılı dripling yapıyorsa ondan korkacan.

• Zidane benzemani da al bir yerine montele, köyüne dön

• Bu arada açık ve net hakem bütün kararlarını Real lehine kullandı. PSG'nin penaltısı verilse maç kopardı. Olmayan yerlerde Real lehine hep faul verdi. Real'li oyuncular biçmesine rağmen birkaç pozisyonda faul verilmedi PSG'e.
  • Ligde, kupada istediği kadar formsuz olsun. Real Madrid CL'de istediğini alıyor bir şekilde. Maçı izlemedim, golleri gördüm sadece. Asensio'nun gollerde payı büyük sanki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Neymar tam ciganoymus ya

• Bu adam nasıl her zaman doğru yerde olabiliyor şaşıyorum. Helal olsun tarihteki en büyük futbolculardan.

• 
Sayfa: önceki 17461747174817491750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.