Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.540
Cevap
90
Favori
1.244.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakem faktörü falan olmaz yarınki maçta zaten deneyimli bir hakem vermişler.

    Juve'de 3-0'dan maç vermez diye düşünüyorum, hem iyi oynuyorlar hemde Juve defansı kapanmanın ilerisinde birşey çok güzel maç soğutuyorlar.

    Bizi eledikleri maçta 60'da falan atmışlardı sanırım avantaj gollerini bize 1 gol lazımdı uzatmak için, daha vakit var atarız diye izlerken bir anda dakika 85'i gördüm köşede bana 5 dakika geçti gibi gelmişti.
  • Bu arada bizi eleyebilme ihtimali olan tek takım Atletico. Juventus diyenler çok duygusal yaklaşıyor olaya. Juventus'ta da çok artık oyuncu var. Khedira, Mandzukic, Higuain, Pjanic, D.Alves. Real-Juventus eşleşirse görürüz. 2 sene önce elendiğimizde de hem takım istekli değildi hem de Juventus kadrosu bence daha kaliteliydi. Ayrıca oyun stili olarak Juventus'a ters geleceğimizi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Futbolcularında önemi var bence git gide futbolcu kalitesi düşüyor bak vazquez asensio casemiro nacho kim diyorsunuz bizde de digne andre gomes umtiti arda var yani 2 takımda kim kime dum duma

    Casemiro hadi son 2-3 maçtır kötü ama Asensio'yu o listeye koymak ağır haksızlık, çok çok iyi oynuyor ve beğeniyorum hem Real Madrid'in hemde İspanya'nın gelecek yıldızı daha 20 yaşında.
  • Valla açıkçası ben barcelona fanı olarak o maç juventus'un almasını çok istemiştim pirlo ve buffon için olmadı çok ağlamışlardı maç sonu hatta o sezon juventus çok hakediyordu ama o zamanlar ligde de ağırlığını hissettiriyordu bu sene ben juventus'u ligdede takip ediyorum ama eksik gibi eski ağırlığını yitirmiş milan ve intere üstünlük kuramıyor hatta romaya geçen milanı penaltı ile zor yendiler içerde barcelona'nın yediği gollerde çok basit usta işi goller değil çoğu bireysel hata sebebiyle ama juventus eski juventus değil bunu net söyleyebilirim bu sezon ne real ne barça iyi değil kötünün iyisi ama gidiyorlar bir şekilde işte
  • asensio gelişime açık casemiro saçmalıyor ara sıra marcelo ve modric olmazsa olmaz bale ronaldo'nun hep gölgesinde kalıyor benzema yolcudur abbas bağlasan durmaz lucas vazquez yeni nesil jese
  • asensioyu ben beğeniyorum zaten ama sırıtıyor şu aralar yaşı çok genç takımda tam süre bulamıyor isco felan var iscoda rakitic gibi james var isco var bunların ardından süre almak zor bak morata bile şans bulamadı bugün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Nisan 2017; 2:32:4 >
  • Simeone:Griezman'ı Manu'ya kitleyeyim 100'e bunuda 20-25'e hallederim herhalde






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Nisan 2017; 2:29:41 >




  • Carlo Ancelotti: Artık kupanın dışındayız. Umarım Şampiyonlar Ligini Real Madrid kazanır. Ben bir Madridistayım. Zidane'a ve oyuncularına bol şans dilerim.

    Teşekkürler Papa Carlo

    Whoscored puanlarına göre maçın adamı 10 Tam puan ile Marcelo.

  • Marcelo kariyerinin en iyi maçını oynadı.
    Hatırlarmısın Dunga denilen mal Brezilya kadrosuna almıyordu.
  • Real madrid sürekli şaibeli maç kazanıyor resmen bayern harcandı yazık oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız şuda var şimdi Real 1 tur (2 maç yani 2 hafta) daha maç yapacak malum bu arada eksik Celta maçını ne zaman oynayacak acep takvimde de görünmüyor.Lig 21 mayıs'ta bitiyor yani aşağı yukarı 1 ay var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Nisan 2017; 3:9:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Yalnız şuda var şimdi Real 1 tur (2 maç yani 2 hafta) daha maç yapacak malum bu arada eksik Celta maçını ne zaman oynayacak acep takvimde de görünmüyor.Lig 21 mayıs'ta bitiyor yani aşağı yukarı 1 ay var.

    Çeyrek ve Yarı arasında boşluk var, Yarı ilede final arasında daha çok boşluk var bir hafta içine sıkıştırırlar.

    Vale maçında şansızdık kötü oynadıkları dönemde maç yapamayıp toparlandıklarında karşılaştık, Celta'da tam tersi formda oldukları dönemde maç yapmadık son zamanlarda çok kötüler.
  • Celta vigo maç seçen bir takım yani onlarında ligde maçı yok sevilla gibi yada valencia gibi sırf barcelona veya real'e çelme takmaya çalışıyorlar bilmem ama Real'in fikstüründe bir sevilla valencia sıkıntı çıkarır birde celta barçanın fisktür kolay ama Real şampiyon olur gene bir şekilde bilmiyorum izleyip göreceğiz şuan elde tek İspanya kupası banko gibi duruyor.


    La liga'da bazı takımların maç seçtiğini zaten 1 hafta aldığı başarı sonraki maç mağlubiyetten anlayabiliyoruz zaten tek amaçları bu koca sezon küme düşmüyorsa çelme takma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Nisan 2017; 3:22:20 >
  • Celta macinin 37. ve 38. haftalar arasi oynanacagi soylenmisti eger yanlisim yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkenizden olmayan takımın taraftarlığı nasıl bir şeydir arkadaş ya hiç anlayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 19 Nisan 2017; 6:02:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine hakemlerle kazandı real. hakem resmen harcadı bayerni
  • Hakemi de yendik almanlari da. Robben'e verilen penaltidan sonra Kassai'nin hakemligi birakmasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern nasil harcandi ? Ilk mactaki penalti penalti degil bu macta casemiro kosede hic yok yere penalti yapiyor maca ortak ediyor ramos da kendi kalesine atiyor mac uzatmalara gidiyor yoksa coktan bitmisti.Ronaldonun golu ofsayt diye bayern harcanmis mi oluyor hakedit haketmedigine bakmak lazim iki macta da cokturemedi real madridi baski kuramadi bi sekilde ciktilar.Ilk macta 11 e 11 ken ortada mac oldu hatta real madrid beklentilerimin disinda fazla rakip sahaya oyunu yikti.Ikinci mac ise felaket bayern acisindan 2 pas ust uste yapamadilar taa ki penaltiya kadar real madrid kendi kendine casemiro yuzunden oyuna ortak etti yoksa 50 dk hicbisey yapamamislardi.

    Bayern bekledigimin cok altinda oynadi iki macta da real madridin bir galibiyet yenilmezlik serisi vardi sezon icinde ama baktigimizda bir cok maci da zar zor kazandi sezon genelinde ama bu iki macta iyi olan taraf real madriddi.Bayern ise genel olarak iyi bir sezon gecirirken bu maclarda beklentilerin altinda kaldi.
  • Sherlock kullanıcısına yanıt
    Kötü çocuk değil ama Bayern'e karşı kurtarıcı misali sokmak saçmalık be abi. Daha o kalibrede değil ki. James çürüdü be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo bey ne yapıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.