Şimdi Ara

Real Madrid - Atletico Madrid [Ana Konu] ŞAMPİYON REAL MADRID

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
3
Favori
17.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi dev finale 6 gün kaldı . Şimdiden tartışmaya başlayıp maç tahminlerini alalım diyorum. Biraz bilgi verecek olursam ;

Real Madrid 12 sene sonra bu kupayı müzesine götürmek istiyor,hali hazırda kupayı en çok kazanan ekip olan Los Blancos 10.kez bu kupayı kazanarak gücünü göstermek istiyor.Madrid'in diğer bir yakasında ki Atletico ise tarihinde ilk kez bu kupayı kazanmak için Lisbon da olacak.Bu sezon büyülü başarılara imza atan bu takım için son basamak CL finali. İki takımın da bu sezon kazanmış olduğu kupa sayısı 1 . Real Madrid Kral Kupası'nı kazanırken ; Atletico Madrid La Liga'yı kazandı.

Xabi Alonso kart cezası sebebiyle kesin yok. Ronaldo,Pepe,Diego Costa ve Arda Turan ise final için şüpheli konumunda olan isimler.

MAÇ SONUCU | REAL MADRID 4-1 ATLETICO MADRID . Real Madrid kupayı 10.kez müzeye götürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 25 Mayıs 2014; 22:42:41 >

• Real ev sahibi olur bence kadrosundaki Portekizliler avantajıyla + Madrid bakalım gene 20 kişi savunma ile penaltılara götürebilecek mi maçı görcez . Şimdiden yazayım Atletico full defans yapar ve maç sonu buralar Atletico süper Atletico e iyi oynuyor diyenleri görürsem önceki Chelsea konularından bulup rezil edeceğim.

Birde sırf Ardacılar için inş Real 5 atar
  • atm bu sezon nasıl bi futbol oynuyor ben anlamadım. maçı izliyorsun orta sahada top dönerken bi bakmışsın atm gol atmış.

barça maçında bile doğru düzgün atakları yok, bi top doldurdular ceza sahasına karambolde gol oluverdi ya bu takıma sanki papa dua etmiş gibi adamlar kaleye yaklaştıkları anda gol atıyorlar, kaleye çok yaklaşmıyorlar ama yaklaşınca da her nasıl oluyorsa o top o kaleye giriyo arkadaş zaten bakıyorsun real 104 gol atarken atm 77 gol atmış.

maça gelirsek, real in bayern i dağıtması falan umrumda değil atm gene kitler maçı kimse çok gol beklemesi ama tabiki real favori (futbolda ne tahmin etsem tersi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Mayıs 2014; 17:00:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-1 real diyorum. 2 ronaldo 1 bale. Atl.Madridde Koke cezalı değilmiydi
  • İnşallah Real alır. Atletico alırsa bir sürü Atletico'lu taraftar türeyecek buralara.

Atletico alırsa artık Arda'da Messi ve Ronaldo ile kıyaslanmaya başlar yurdum insanı ve medyası tarafından. Bunları görmek istemiyorum gerçekten
  • barça maçında atl çok iyi oynadı,
  • Madrid alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-1 atletico madrid kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

barça maçında atl çok iyi oynadı,

Yav he he maçı izlemesek yiyecez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

iyi defans yaptılar ilk yarıda zaman zaman önde pres yapıp posizyona girdiler.2.yarı biz 1-0 öndeyken daha fazla hücum yaptılar golü bulduktan sonrada bir hayli zorladılar,
    bu sezon şampiyonluğu fazlasıyla hakettiler,maçın tekrarını bulabilirsen birde gözünle izlemeyi dene
  • Real alır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

iyi defans yaptılar ilk yarıda zaman zaman önde pres yapıp posizyona girdiler.2.yarı biz 1-0 öndeyken daha fazla hücum yaptılar golü bulduktan sonrada bir hayli zorladılar,
    bu sezon şampiyonluğu fazlasıyla hakettiler,maçın tekrarını bulabilirsen birde gözünle izlemeyi dene

Golden sonra full defansif oynadılar messi formumda olsaydı maç o skorla bitmezdi

• hala atletico madrid'i küçümseyen adamlar var. camp nou'da beraberlik yetiyor adama ee ne yapsınlambur lumbur saldırsın mı barça kalesine?

simeone ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor. barça ile bu sezon 5 maç yaptı hiçbirini kaybetmedi. ligde real madrid'e yenilmedi. şampiyonlar ligi'nde hiç yenilmediler.

chosen one denilen mourinho'nun takımını iki maçta da ezdiler. stamford bridge'de chelsea'ye şl tarihinin en ağır yenilgisini aldırdılar.

küçümsemeye devam edin siz simeone ve atletico madrid'i...
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Hoffmann

İnşallah Real alır. Atletico alırsa bir sürü Atletico'lu taraftar türeyecek buralara.

Atletico alırsa artık Arda'da Messi ve Ronaldo ile kıyaslanmaya başlar yurdum insanı ve medyası tarafından. Bunları görmek istemiyorum gerçekten

Sen türemişsin ya City taraftarı olarak. Araplar satın almadan önce taraftarları bizi satın diye ağlıyorlardı United maçı sonrası
    Tarihlerinde sadece 2 şampiyonluğu vardı o da 50 yıl önce
    Şimdi gelmiş o küçük aklınla laf atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 18 Mayıs 2014; 22:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

İnşallah Real alır. Atletico alırsa bir sürü Atletico'lu taraftar türeyecek buralara.

Sen türemişsin ya City taraftarı olarak. Araplar satın almadan önce taraftarları bizi satın diye ağlıyorlardı United maçı sonrası

Adamlar Diego Costa'yı takımda tutacak kadar bile paraları yok diye zenginlere sarıyorlar.

• Real Madrid'in bu seneki Avrupa performansı inanılmazdı.
    iyi oynayan ve hak eden kazansın.

• quote:

quote:

Sen türemişsin ya City taraftarı olarak. Araplar satın almadan önce taraftarları bizi satın diye ağlıyorlardı
    Şimdi o küçük aklınla laf atıyorsun
    Ge

City zamanında championshipde bile oynarken stad full çekiyordu. Taraftar bizi satın diye ağlıyormuş? Yapma ya. Herkesi kendin gibi hayatını bilgisayar başında geçiren çocuk psikolojisi içindeymiş gibi zannetme. İngiltere'nin en sadık taraftarlarından birtanesidir City taraftarı. Bilmeden bi taraflarından sallamaya kalkıyorsun, bari destekli sallada komik duruma düşme.

Tarihinde 2 şampiyonluğu vardı, 50 yıl önce. Evet? Ne olmuş? Nereye varmak istedin o küçük aklınla (!) gerçekten merak ettim? Kendi keskin zekanca laf sokmaya falan mı çalıştın? Şu mesajları atmadan önce bir okuyun, ben ne yapıyorum deyin kendi kendinize. Hakkaten komik mesajlar atıp, laf soktuğunuzu zannedip kendinizi salak gibi göstermekten başka bir işe yaramıyorsunuz.

Doğru ben Araplardan sonra City taraftarı oldum. Ama ben o takımı tutmaya başladığımda ortada ne takım vardı ne kupalar vardı. Senin gibi glory hunterlık yapmadım yani atarlı ergen.

• quote:

quote:

Hani bunu yazmış olduğun adam tipik bir " galibiyette övünen mağlubiyette söven " tarzı bir adam olsa ben de inanacağım. Çakma taraftar falan değil bahsettiğin kişi senin. Barcelona onları ŞL'den elerken de o burada yorum yapıyordu veyahut Liverpool'a yenildiklerinde de. City'nin zaten tarihini bilmiyorsan benim yapacağım bir şey yok . Klasik Atletico romantikliği keseceğine bu adamların 2.lig de kaç kişiye oynadıklarını bir araştır. Sanki sen Simeone gelmeden önce bu takımı tutuyordun. Aferin bu arada büyük iş başardınız 10.lig şampiyonluğunu alarak.

• Bu sene favori görülmeyen bir takımın ŞL'yi alacağını düşünüyordum, Atletico alırsa aynen öyle olacak. Ama bir yandan yeni yeni türeyen Atletico taraftarlarını görünce de Real alsın istiyorum. Bir de ATM alırsa Arda'yı öve öve bitiremeyecek bizim medya. Sanırım Real alsa daha iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Sen türemişsin ya City taraftarı olarak. Araplar satın almadan önce taraftarları bizi satın diye ağlıyorlardı
    Şimdi o küçük aklınla laf atıyorsun
    Ge

City zamanında championshipde bile oynarken stad full çekiyordu. Taraftar bizi satın diye ağlıyormuş? Yapma ya. Herkesi kendin gibi hayatını bilgisayar başında geçiren çocuk psikolojisi içindeymiş gibi zannetme. İngiltere'nin en sadık taraftarlarından birtanesidir City taraftarı. Bilmeden bi taraflarından sallamaya kalkıyorsun, bari destekli sallada komik duruma düşme.

Tarihinde 2 şampiyonluğu vardı, 50 yıl önce. Evet? Ne olmuş? Nereye varmak istedin o küçük aklınla (!) gerçekten merak ettim? Kendi keskin zekanca laf sokmaya falan mı çalıştın? Şu mesajları atmadan önce bir okuyun, ben ne yapıyorum deyin kendi kendinize. Hakkaten komik mesajlar atıp, laf soktuğunuzu zannedip kendinizi salak gibi göstermekten başka bir işe yaramıyorsunuz.

Doğru ben Araplardan sonra City taraftarı oldum. Ama ben o takımı tutmaya başladığımda ortada ne takım vardı ne kupalar vardı. Senin gibi glory hunterlık yapmadım yani atarlı ergen.

Sen de kabül etmişsisn işte. Araplardan sonra türediğini. O zaman gelipte finalde Atletico yu destekleyecek insanlara burada türediler diye laf atma. Böyle komik duruma düşersin Bunu United, Liverpool, Real, Barca gibi takımları tutan birisi söylese bunları yazmayacaktım

Ancak 50 yıl sonra Arap Şeyhin savurduğu parasıyla şampiyon olan geliri bunu karşılamadığı için de Uefa dan ceza alan takım City. Son 5 yılda Atletico 2 Uefa 2 de Süper kupa alırken City Avrupa da ne yaptı. Hiçbir şey Önce saygı duy. Kendi topiğinde Şeyhin fotoğrafını paylaşıp bize bir şey olmaz, para bol, sadakamız olsun gibi ergence yorumlarda yapma

Bir de mesele 2. ligte full seyirci ise Atletico nunda 2. ligte 40 000 seyirci ortalamasıyla oynadığını biliyor muydun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 19 Mayıs 2014; 11:38:45 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.