Arkadaşlar şimdiden çok özür dileyerek konuya girmek istiryorum baya bir soru sordum size sağolun ve ben hepsine yanıt buldum Şimdi bu uyarı bana daha öncede gelmişti ama ben bir şekilde internetten indirdiğim hazır reg dosyaları ile sorunu çözmüştüm diye hatırlıyorumm ama şimdi o olay olmuyor yani bilgisayrda şu an önceden yüklenmiş oyun dahil çoğu program çalışmıyor bu yazılı uyarıyı veriyor
"Read/writeProcessMemory istediğinin sadece bir parçası tamamlandı"
yeni yüklenen yada indirilen exelerde sorun yok ama önceden yüklenenler açılmıyor ayrıca araştırğım kadarı ile bu sorunu şu siteden indirdiğin reg dosyaları ile çözebiliyormuşun ama çözülmedi ayrıça hazır not defterinden hazırlanmış reg dosyasını tıklayınca registrye kayıt yapıldı die uyarı vermesi lazım ama şimdi direk onu not pad ile açıyor
"http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm" (Windows XP File Assocation Fixes)
Ayrıca lütfen formatla gitsin gibi saçam şeyler önermeyin daha yeni sistemi kurudum şimdiden teşekkür ederim bu exe açılma olayını çöze bilirsem çok sevinrim
sağ tıkla, birlikte aç de uygun programı seç...
Üzgünüm ama birlikte aç diye bir seçenek yok Ya kimsenin başına gelmedi mi bu olay ya yardımcı olun lütfen
hojam exelerde oyle bilikte ac olayı falan olmaz kardes sen bi ramle diskini tarattır programları bulursun diskete yukle bilgisayarın acılısta floppy den bootla calısan programlardan test et donanımsal bi sorun war mı ona bi bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme