Selam arkadaşlar... 5 saattir forumdayım kafam ambele oldu iyice Size 1-2 soru sormak istiyorum , yorumlarınıza göre telefon alacağım ama adayları azalttım tabiki. Şimdi kriterleri sıralıyalım : 1-Radyosunda RDS özelliği istiyorum.SE harici başka hangi telefonlarda RDS var ? 2-Dışarı ses vermesi hiç önemli değil ama kulaklıkla kaliteli ses istiyorum. 3-Video çekimi fotoğraf çekiminden daha iyi olsun yani gece veya gündüz iyi bir video çekimi yapmasını istiyorum.(3,2 mp olmalı sanırım) 4-Simbiyan mıdır nedir olmasa da olur ama olsa da zararı olmaz 5-Ben son telefonumu (Erikson T65) 2001'de almıştım.Düşünn yani ne kadar kullandığımı bu da evladiyelik olsun istiyorum.Yni dayanıklı olsun istiyorum. Bu kriterler altında ne tavsiye edersiniz ? Mesela ben sizin incelemelerinizden bulduğum telefonlar arasında : Nokia N73 , SE W580 , W610 , W850 , K790 , K810 ve bir de T650 var. Bu T650 nasıl birşeydir iyi midir ? K ve W serilerinden farkı nedir ? Son olarak bu K850 çıktı mı piyasaya ? fiyatı ne kadar bileniniz var mı ? Saygılar ve selamlar...