Şimdi Ara

Rc Araba Kumandası Yapımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Arabası Çalışan Bir Uzaktan Kumandalı Araba Var. Ancak Kumandası Kayıp. Arabanın Devresini Göstersem Rc Kumandasının Devresini Bana Tasarlayabilirmisiniz. Böyle Birşey MümkünMüdür :D

• Certy haklı ama elinizde herhangibir uzaktan kumandalı araba kumandası varsa çok daha ucuza halledebilirsiniz.
  • elimde başka bir rc arabanın kumandası var onun frekansını değştirerek yeni arabaya ayarlamam mümkün müdür :D
  • aynı konuyu ben acıcaktım üşeniyodum :D küçükken alıcıyı sökmüştüm kumandanın içinde bi kablo koptu diye. lan git lehimle demi :D kumandanın altı üstü bi kablosu kopmuş anlamıyroumki o zamanlar :D elimde alıcı var veirci yok 40mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYıLDıRıM55

elimde başka bir rc arabanın kumandası var onun frekansını değştirerek yeni arabaya ayarlamam mümkün müdür :D

araba ve kumanda kaç mhz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

araba ve kumanda kaç mhz?

Yha Arabanın Da Kumandanın Da Mhz i Yazmıyo üstünde devreden bunu nasıl bulabilriz ?
    Araba Devresi

Kumanda Devresi

Burda Biyerde 27 Yazıyor Ama Omu Bilemedim :)

Furkan Kardeşim. Beraber Çözüme Ulaşırız İnşallah :)

• bende de böyle çok alıcı verici var ben onlara hız kontrolu yapabilirmiyim? pot takı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RC araba kumanda sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

bende de böyle çok alıcı verici var ben onlara hız kontrolu yapabilirmiyim? pot takı ?

eğer aracın profesyonel değilse olmaz bence çünkü sen komut göderiyosun elektrik değil
  • benim araba ortada yok :D ben alıcıyı başka biyerde kullnamak istiyorum :D iyice küçükke sökmüşüm bunu böle duruyo 40mhz napaiblirim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 18 Ağustos 2012; 17:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

benim araba ortada yok :D ben alıcıyı başka biyerde kullnamak istiyorum :D iyice küçükke sökmüşüm bunu böle duruyo 40mhz napaiblirim buna

ne istiyorsan onu yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

benim araba ortada yok :D ben alıcıyı başka biyerde kullnamak istiyorum :D iyice küçükke sökmüşüm bunu böle duruyo 40mhz napaiblirim buna

ne istiyorsan onu yapabilirsin

anlamak için büyük çaba sarfettim :D oruç başıma vurdu ehrlde
  • Gençler Muhabbeti Bölmek İstemem Ama Dediğim Şey Mümkün Mü Acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYıLDıRıM55

Gençler Muhabbeti Bölmek İstemem Ama Dediğim Şey Mümkün Mü Acaba :D

+9999
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.