Arkadaşlar bugün razer blackwidow ultimate 2014 aldım driverini kuruyum dedim kurdum kayıt oldum giriş yaptım update attı fakat ekrana hiç bişey gelmedi. Sağ alttan tıkladım open falan dedim yine hiç bişey gelmedi bölge ayarlarını falan ingilizceamerika birleşik devletleri yaptım res attım yeniden kurdum fakat yine düzelmedi. Bana driveri lazım bunun ve açılmıyor ne yapmam lazım acil yardım edin.
Synapse yi tekrar silip yüklemi denermisin. Bende kulaklık ve faresini kullanıyorum .Bu tarz bir problemle karşılaşmadım. Programı başlat bölümünden açmayı dene sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
Synapse yi tekrar silip yüklemi denermisin. Bende kulaklık ve faresini kullanıyorum .Bu tarz bir problemle karşılaşmadım. Programı başlat bölümünden açmayı dene sonra.
En az 3 defa sildim yükledim giriş yaptıktan sonra update atıyor %99 dayken servicesetup.exe çalışmayı durdurdu diyor iptal diyorum sonra açmaya çalışınca ekrana hiç bişey gelmiyor başlattan açıncada aynen o şekilde.
TheYaso1T
kullanıcısına yanıt
Virüs programı filanmı engelliyor acaba ?
Virüs programı kullansamda engellese keşke microsoft security var windows 8.1 kendi programı güvenlik duvarı açık onlardan olamaz herhalde.
Pc ye reset attım çıkardım taktım ekrana geldi kendiliğinden ryzer synapse diye install dedim %60 dayken install error dedi tamda oldu demiştim :(