Şimdi Ara

RAZER mause ların tr distribitör ü kim nerden temin edebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni modellerinden temin etmek istiyorum satan firma hangisi?

• yenı modellerı gelmıyor ama copperhead daımondback modellerı satıldıgını bılıyorum turkıyede
    copperhead hepsıburada satılıyor ben sıparıs verdım ayın 10 da halen tedarık edemedıler en ucuzu satıyorlar
    dukkanlarda daha pahalı
  • Bu fare epey pahalı ve oyun için dizyn edilmiş. günlük kullanımda bir farkı oluyor mu arkadaşlar? Ben oyun oynamıyorum microsoft kablosuz fare kullanıyorum, sizce geçmeye değer mi?
  • oyun oynamıyorsan gecmeye degmez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Bu fare epey pahalı ve oyun için dizyn edilmiş. günlük kullanımda bir farkı oluyor mu arkadaşlar? Ben oyun oynamıyorum microsoft kablosuz fare kullanıyorum, sizce geçmeye değer mi?

Ben razerda kullandım chopperhead Creative X750 Logitech G7 ama bunların arasında oyun amaclı olarak Razer beni tatmin etti..G7 de pil sorunu vardı.(tak cıkar canımdan bezdirdi).Creative X750 dede kalitesizdi..Ancak oyun oynamak ıcın almıyorsanız kesınlıkle değiştirmeyin yada Gamer olamayan modellere bakabılırsınız..DPIleri ve yuksek taramaları oldugu ıcın ne kadar rahat edersınız orası sızın tercıhınız..
  • Teşekkür ettim arkadaşlar. Bendeki de kötü bir fare sayılmaz.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd19279 ama yine de fark yaşarmıyım diye merak ediyordum. Çevre bileşenlerine çok önem veririm. Ben aynen yola microsoft faremle devam edeyim.
  • Bende de senin mousedan vardı ama oyun oynadığım için değiştirdim. Normal kullandımda çok yeterli bir mouse hatta fps oyunlarını çok oynamıyorsan tatmin edici ayrıca pili de uzun süre gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.