yeni modellerinden temin etmek istiyorum satan firma hangisi?
yenı modellerı gelmıyor ama copperhead daımondback modellerı satıldıgını bılıyorum turkıyede copperhead hepsıburada satılıyor ben sıparıs verdım ayın 10 da halen tedarık edemedıler en ucuzu satıyorlar dukkanlarda daha pahalı
Bu fare epey pahalı ve oyun için dizyn edilmiş. günlük kullanımda bir farkı oluyor mu arkadaşlar? Ben oyun oynamıyorum microsoft kablosuz fare kullanıyorum, sizce geçmeye değer mi?
oyun oynamıyorsan gecmeye degmez bence
quote:
Orjinalden alıntı: Orgeneral_
Bu fare epey pahalı ve oyun için dizyn edilmiş. günlük kullanımda bir farkı oluyor mu arkadaşlar? Ben oyun oynamıyorum microsoft kablosuz fare kullanıyorum, sizce geçmeye değer mi?
Ben razerda kullandım chopperhead Creative X750 Logitech G7 ama bunların arasında oyun amaclı olarak Razer beni tatmin etti..G7 de pil sorunu vardı.(tak cıkar canımdan bezdirdi).Creative X750 dede kalitesizdi..Ancak oyun oynamak ıcın almıyorsanız kesınlıkle değiştirmeyin yada Gamer olamayan modellere bakabılırsınız..DPIleri ve yuksek taramaları oldugu ıcın ne kadar rahat edersınız orası sızın tercıhınız..
Bende de senin mousedan vardı ama oyun oynadığım için değiştirdim. Normal kullandımda çok yeterli bir mouse hatta fps oyunlarını çok oynamıyorsan tatmin edici ayrıca pili de uzun süre gidiyor.