Şimdi Ara

RAZER Mantis Controlpad Mousepad ŞOK FİYAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAZER Mantis Controlpad Mousepad 35 YTL Haftanın ürünü yazıyor BURDAN BAKABİLRSİNİZ

• Mouse pad 35 ytL
  • quote:

Orjinalden alıntı: churl

Mouse pad 35 ytL

kardeşim var bir özelliği demekki oyuncular farkı anlıyor geçende benim arkdaşada aldık benim kartla 90 ytl
    acıyorum ama demekki var bir farkı ihtiyaç duyuyorlar
    bana ikea daki 1 ytllik mousepadlaer yetiyo

• pad e o kadar para verilirmi bea:D
    babama desem gulmekten kopar:D
  • f1 mouse padi 500 $ ayrıca dünyanın en pahalı mouse u 24,000 $ özel beyaz altınlı elmaslı imiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

f1 mouse padi 500 $ ayrıca dünyanın en pahalı mouse u 24,000 $ özel beyaz altınlı elmaslı imiş

/>

Bir Türk alsa direk uzaktan kumandalara yaptığımız gibi streç ile sararız kirlenmesin diye

• çoğu kimse kirlenmesin diye değil,kumandadaki sayı ve işaretler silinmesin diye sarıyorlar,Avrupadaki gibi silinmeyen kumandalar burada olsa sanırım Türk insanıda sarmaz kumandaları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Razer mantis control irenç bi maus pad , bende razer mantis speed var bu bile yavaş , senstivity mi her gecen gun yukseltiyorum bi turlu ayar tutturamadım , Allah bilir control alanlar ne hale gelir . Tavsiye = -1903
  • Mouse pad yüksek seviye oyuncular için gerçekten çok önemli oluyor. Ben Steelpad kullanıyorum ve 2 YTL lik kumaş mousepad ler ile arasında çok büyük fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfk86

Razer mantis control irenç bi maus pad , bende razer mantis speed var bu bile yavaş , senstivity mi her gecen gun yukseltiyorum bi turlu ayar tutturamadım , Allah bilir control alanlar ne hale gelir . Tavsiye = -1903

Bende yarın almaya gidecektim bunu duyduğum iyi oldu Bu fiyatlara yakın(max 50 ytl) uygun diyebileceğimiz bir ürün var mı?
  • Steelpad'leri veya Everglide Dkt önerebilirim. Ben Steelpad Qck kullanıyorum yani orta boy. Fazla büyük veya küçük olaması dejavantaj sağlayabiliyor.

http://shop4gamers.com/main/sub_categories.asp?cat_ID=1

Belki daha ucuza bulabilirsiniz.
  • Cs oynayan bilir maus ped,maus un ne kadar degerli oldugunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakee

Cs oynayan bilir maus ped,maus un ne kadar degerli oldugunu.

10 senedir kantır oynarım. bıkamadım bir türlü. 2 tanesi 1 liraya pad aldım. 1ini 3 senedir kullanıyorum. öbürünün jelatinini açmadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

f1 mouse padi 500 $ ayrıca dünyanın en pahalı mouse u 24,000 $ özel beyaz altınlı elmaslı imiş

Bir Türk alsa direk uzaktan kumandalara yaptığımız gibi streç ile sararız kirlenmesin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ottocu

/>

beyaz altın ve pırlanta kombinasyonu bozdurunca çok kaybediyor..

• 45 tl yazıyor fiyatında?

Düzeltme=Ağustos konusunu hortlatmışsınız bravo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 15 Ekim 2009; 10:56:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.