Şimdi Ara

Razer Mamba + Razer Vespula İncelemesi #UPDATE 1#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Razer Mamba + Razer Vespula İncelemesi #UPDATE 1#

Eveeeeet arkadaşlar şimdi biraz yazmak için vakit bulabildim. Öncelikle Vespula'nın bir kaç resmini ekleyerek başlıyorum (benim çektiğim resimler değildir, kendim çektiğimde de eklerim). Razer'ın Goliathus, Megasoma, Destructor ve Vespula modellerini kullandım. Bunlar arasında en iyi kaygan yüzeye sahip olan mouse pad diyebilirim. Speed yüzeyinde mouse adeta yerle temas etmiyormuş gibi hissediyorsunuz. Üfleseniz mouse ilerliyor Ama ben alışık olmadığım için bu kadar pürüzsüz yüzeyde kullanmaya şimdilik kontrol yüzeyini kullanıyorum. Kontrol yüzeyi de çok başarılı. Ne çok pürüzlü ne de çok kaygan tam şu an bana uygun Mouse pad görünüş olarak çok çok çok güzel. Kesinlikle göze hitap ediyor. Boyut olaraksa valla benim için büyük bile çünkü Mamba = 5600dpi... Elinizi 3-4cm oynatsanız tüm ekranı (1680x1050) dolaşıyor zaten Ama düşük DPI kullancılar için belki (kesin bilemiyorum) küçük gelebilir. Bir de herkesin problem yaşadığı bilek desteği hakkında konuşmak istiyorum. Bugüne kadar çok fazla bilek desteği kullandım ve kullanmaya alışığım. Vespula'nın bilek desteği aralarında şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim. Hafızalı ortopedik pad kullanıyormuşmuşmuş. O beni alakadar etmiyor ama çok rahat. Yüksek geliyor diyen arkadaşların muhtemelen dediğim gibi ya bilekleri alışık değildir ya da mouse yüksekte kalıyordur

(RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAYIN)

MAMBA YAKINDA GELİYOR!! YAZISI VS DAHA UZUN ONUN YAZILIMI DA TANITACAĞIM ÇÜNKÜ

Son Güncelleme: 9 Haziran 2010 Saat: 14:18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 9 Haziran 2010; 14:22:12 >

• süper ikili valla. merakla bekliyorum incelemenizi...
  • incelemeyi bekliyorum. ben de siparişimi bu ikiliden yana kullanmayı düşünüyorum. ya da destructor alacağım.
  • vespulayı çok merak ediyorum exactmatin yerini tutacak mı bakalım..
  • 3D Gözlük nasıl memnun musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

3D Gözlük nasıl memnun musun ?

Pek bir halta yaramıyor ama hiç yoktan iyi İncelemeyi vaktim olduğu an yapıp yayınlayacağım arkadaşlar. Çok güzel ama kesinlikle tavsiye ederim yani. Dünyanın en iyi mouse pad'i diyebilirim
  • para var huzur var incelemeyi bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR Razer Deathadder V3 Pro
    5 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun hocam dehşet kardeşler umarım alıcak insnları aydınlatırsın
    kolay gelsin
  • Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun iyi günlerde kullanman dilerimle ve büyük bir merakla bekliyorum incelemeni zira ben de Mamba mouse aldım bugün geldi bana ve daha açmaya kıyamadım öyle bakıyorum ona demek istediğim kaliteli bir mouse pad arıyorum ve doğru mouse pad karar verince o zaman kullanacağım mambayı ve haliyle "Destructor"düşünüyordum ve hatta az evvel sipariş verecektim bir baktım
    "Vespula"çıkmış ve forumda da gezerken iyiki de sizin topiği gördüm hele biraz daha bekliyeyim diyorum belki sizin aldığınız daha iyidir.Teşekkürler.
  • Abi o mause pad nedir yahu,uçuyormu?Bu Razer harbiden ''.'' yı koyan ürünler üretiyor başarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Abi o mause pad nedir yahu,uçuyormu?Bu Razer harbiden ''.'' yı koyan ürünler üretiyor başarıyla.

biraz fazlamı yer kaplıyor ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluttuncel

quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Abi o mause pad nedir yahu,uçuyormu?Bu Razer harbiden ''.'' yı koyan ürünler üretiyor başarıyla.

biraz fazlamı yer kaplıyor ne

Ben pek katılmıyorum,yerin oldukdan sonra tüm masayıda kaplasa sorum olmaz.Hani dersenki ben laptopda orada burada kullanacağım,işte o zaman büyük sorun..
  • Bana da sanki az gibi geldi boyutları.Boyut: 300mm (uzunluk) x 240mm (genişlik) x 4 mm (yükseklik) firebal'da öyle yazıyor.Desctructor boyutu daha büyük bundan 350mm (uzunluk) x 280mm (genişlik) x 2.3mm (yükseklik)...
  • beklemedeyiz süper harbiden
  • vespula nerde satılır (net haricinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

vespula nerde satılır (net haricinde)

Dostum nerde ikamet ediyorsun ilk önce onu belirtsen,yoksa konya da diyen de çıkar,Bursa da diyen de çıkar.
  • quote:

Hocam,

Ankara'da:www.firebal.net (Razer'ın Türkiye ithalatçısıdır)
    İstanbul'da:www.gameekstra.com vewww.uygarelektronik.com

Adreslerine bak hangisi sana yakınsa al ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Hocam,

Ankara'da:www.firebal.net (Razer'ın Türkiye ithalatçısıdır)
    İstanbul'da:www.gameekstra.com vewww.uygarelektronik.com

Adreslerine bak hangisi sana yakınsa al ordan

Dostum,incelemeyi ne zaman yapıcaksınız!!!büyük bir merakla bekliyorum.Siz aldınız mı bu pad den,bende almayı düşünüyorum ama ilk önce sizin incelemenizi bekliyorum.Saygılar.

• Hocam inan iş güçten bide gezmekten falan eve gidemedim 1 hafta boyunca Bu pazar yeni şeyler ekleyeceğim bi aksilik olmazsa Aldım padi tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Hocam inan iş güçten bide gezmekten falan eve gidemedim 1 hafta boyunca Bu pazar yeni şeyler ekleyeceğim bi aksilik olmazsa Aldım padi tabiki

Hocam önce iş tabi ki tamam.Yalnız gezemekten ziyade biraz da bize vakit ayırsan hani, hemen eve gidip inceleme yapan süper olur.Bu hafta sonuna kadar mutlaka bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.