Şimdi Ara

Razer Mamba + Razer Vespula İncelemesi #UPDATE 1# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Merzah

o zaman benimkinde bir problem var

Logo yu bügün elimle yokladım maalesef soyuldu parça parça oldu logo,sanırsam bileğimin terinden oldu zamanla aşındı herhal halbuki çok fazlada kullanmamıştım.Neyse bu durum pek önemli değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marseltalon -- 20 Haziran 2010; 16:54:32 >
  • çift taraflıbir mousepad olmsı bir avantaj. bileklik özellikle bu sıcaklarda belki braz sorun yaratabilir
  • Bende siparişi verdim, pad sorunu yaşamam umarım, incelediğime göre rahatsız etmeyecek gibi görünüyor, zaten razer bunu ölçüp biçip yapmıştır, sonuçta ergonomi diye bir olay var, buna uygun olarak üretildiğine eminim, bu birazda arkadaşların dediği gibi oturma yüksekliğine bağlı ve alışkanlıklara.

Aslında ben klavye elim içinde bir bileklik arıyorum, bildiğiniz bir yerde varsa link atar mısınız?

Gelsin bir yorum yaparım.
  • Birkac gundur padi kullaniyorum, hicbir sekilde bileklik sorunu yasanadim hatta memnunda kaldim diyebilirim..
  • razer imperator 4g + razer vespula bugün itibariyle aldım.güncel yorumlarımı burada paylaşırım.
  • Vespula kullandım ve hiç memnun kalmadım. hız yüzeyi çok çabuk çizildi 1-2 ayda o yüzeyi zaten kullanamadım. Kontrol yüzeyini kullandım uzun süre iyidi ancak mouse skatezlerini çok çabuk bitiriyo bu yüzeyde ve şu an mouse düzgün kaymıyor.Skatezleri değiştirdim ve şu an Q-Pad kullanıyorum kesinlikle çok iyi. Eskirse ya yine aynısını alırım yada Goliathus yada Steelseries ama kumaş pad.
  • Ekleme yapayım, bu mousepadin bilekliğini kullanmaya alışınca bileklik olmadan mouse kullanmak zor bir hal alıyor. Bilekliğini kullanmaya devam ediyorum Q-Pad ile kesinlikle çok iyi ve rahat ettiriyor.
  • razer imperator 4g incelemelerimi yaptım alıcak kişilere faydalı olucağını düşünüp burada paylaşmak istedim.teknik özellik olarak iyi bi rmouse ona şüphe yok.fakat roocat kone max roccat kova roccat kone max plus ideazon a4techin tüm x7 serileri mouse ları kullanmış biri olarak.aralarında en iyisi roccat kone max plus dır.her yönüyle kusursuz bir mouse.roccat kone max kullanırken,razer hiç kullanmadığım için almak istedim.fakat beklentilerimin altında kaldı.bir kere roccatın skatezleri süper.mouse padsiz bile kaygan.ama imperatorun skatezleri iğrenç, abartmıyorum resmen yapışıyor zemine.mouse pad olarak adisonun bileklik destekli bir mouse padi ve roccatın sota modeli vardı her ikisindede resmen imperator yapışıyor padlere.diğer bir eksisi kullanılan malzeme.o kadar kaygan bir plastik kullanılmışki dış kaplamada mouse kavrıyamıyorsunuz.ve ayrıca tutuşu hiç oturaklı değil.elinize tam anlamıyla oturmuyor.bunun elinizin büyüklüğü yada küçüklüğü ile alakası yok.sağ serçe ve yüzük parmağınız mouse un dışında kalıyor böyle anlatabiliyorum.ayrıca oyun esnasında dpi değiştirirken çok kısa bir beklem tutukluk oluyor ki bu çok çok büyük bir eksi.şimdi özetle ben bu yorumumu roccat kone max kullanan biri olarak yapıyorum.roccat kone max serirsi kullanmayan arkadaşlar benim farkettiğim eksiklikleri farkedemiyebilirler.roccat kone max plus herşeyiyle 4 x 4 bir mouse.mouse oadsiz bile masanın üzerinde resmen mouse padli imperatordan çok çok daha kaygan.tutuşu ele oturuşu.dpi ayarlarken sesli olarak dpi ayarını söylemesi vs vs alınacak en iyi mouse dur.imperator alıcak arkadaşların bir kere daha düşünmesini tavsiye ederim.

• vespula fingertip kullanıcılar için biçilmiş kaftan claw bir nebze(kullanım karakterine göre değişir) ama palm için kesinlikle uygun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 11 Ağustos 2012; 19:24:47 >
  • beklemedeyiz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

razer imperator 4g incelemelerimi yaptım alıcak kişilere faydalı olucağını düşünüp burada paylaşmak istedim.teknik özellik olarak iyi bi rmouse ona şüphe yok.fakat roocat kone max roccat kova roccat kone max plus ideazon a4techin tüm x7 serileri mouse ları kullanmış biri olarak.aralarında en iyisi roccat kone max plus dır.her yönüyle kusursuz bir mouse.roccat kone max kullanırken,razer hiç kullanmadığım için almak istedim.fakat beklentilerimin altında kaldı.bir kere roccatın skatezleri süper.mouse padsiz bile kaygan.ama imperatorun skatezleri iğrenç, abartmıyorum resmen yapışıyor zemine.mouse pad olarak adisonun bileklik destekli bir mouse padi ve roccatın sota modeli vardı her ikisindede resmen imperator yapışıyor padlere.diğer bir eksisi kullanılan malzeme.o kadar kaygan bir plastik kullanılmışki dış kaplamada mouse kavrıyamıyorsunuz.ve ayrıca tutuşu hiç oturaklı değil.elinize tam anlamıyla oturmuyor.bunun elinizin büyüklüğü yada küçüklüğü ile alakası yok.sağ serçe ve yüzük parmağınız mouse un dışında kalıyor böyle anlatabiliyorum.ayrıca oyun esnasında dpi değiştirirken çok kısa bir beklem tutukluk oluyor ki bu çok çok büyük bir eksi.şimdi özetle ben bu yorumumu roccat kone max kullanan biri olarak yapıyorum.roccat kone max serirsi kullanmayan arkadaşlar benim farkettiğim eksiklikleri farkedemiyebilirler.roccat kone max plus herşeyiyle 4 x 4 bir mouse.mouse oadsiz bile masanın üzerinde resmen mouse padli imperatordan çok çok daha kaygan.tutuşu ele oturuşu.dpi ayarlarken sesli olarak dpi ayarını söylemesi vs vs alınacak en iyi mouse dur.imperator alıcak arkadaşların bir kere daha düşünmesini tavsiye ederim.

iyi güzel hoş söylüyorsunda..3200dpi lik bir mouse ile anca super mario oynarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

razer imperator 4g incelemelerimi yaptım alıcak kişilere faydalı olucağını düşünüp burada paylaşmak istedim.teknik özellik olarak iyi bi rmouse ona şüphe yok.fakat roocat kone max roccat kova roccat kone max plus ideazon a4techin tüm x7 serileri mouse ları kullanmış biri olarak.aralarında en iyisi roccat kone max plus dır.her yönüyle kusursuz bir mouse.roccat kone max kullanırken,razer hiç kullanmadığım için almak istedim.fakat beklentilerimin altında kaldı.bir kere roccatın skatezleri süper.mouse padsiz bile kaygan.ama imperatorun skatezleri iğrenç, abartmıyorum resmen yapışıyor zemine.mouse pad olarak adisonun bileklik destekli bir mouse padi ve roccatın sota modeli vardı her ikisindede resmen imperator yapışıyor padlere.diğer bir eksisi kullanılan malzeme.o kadar kaygan bir plastik kullanılmışki dış kaplamada mouse kavrıyamıyorsunuz.ve ayrıca tutuşu hiç oturaklı değil.elinize tam anlamıyla oturmuyor.bunun elinizin büyüklüğü yada küçüklüğü ile alakası yok.sağ serçe ve yüzük parmağınız mouse un dışında kalıyor böyle anlatabiliyorum.ayrıca oyun esnasında dpi değiştirirken çok kısa bir beklem tutukluk oluyor ki bu çok çok büyük bir eksi.şimdi özetle ben bu yorumumu roccat kone max kullanan biri olarak yapıyorum.roccat kone max serirsi kullanmayan arkadaşlar benim farkettiğim eksiklikleri farkedemiyebilirler.roccat kone max plus herşeyiyle 4 x 4 bir mouse.mouse oadsiz bile masanın üzerinde resmen mouse padli imperatordan çok çok daha kaygan.tutuşu ele oturuşu.dpi ayarlarken sesli olarak dpi ayarını söylemesi vs vs alınacak en iyi mouse dur.imperator alıcak arkadaşların bir kere daha düşünmesini tavsiye ederim.

iyi güzel hoş söylüyorsunda..3200dpi lik bir mouse ile anca super mario oynarsın..

roccat kone max plus modeli 6000 dpi dır.mariodan fazlasını oynarsınız.kaldıki roccat kone max 3200 dpi dır.ondada her türlü oyun oynanır.fazla yüksek dpi oyun oynamaya bir artısı olmaz ayrıca.çok fazla hareketleneceği için hedefi tutturmak zor olur.çoğu online oyun oynayan lar düşük dpi değeerleri kullanır.sadece araçtayken yüksek dpi lar tercih edilir.siz yüksek dpi tercih ediyorsanız dediğim gibi roccat kone max plus 6000 dpi dır bilginize

• @spacecake

siz benim mesajımı yanlış okudunuz sanırım.roccat kone max plus la roccat kone maxı karıştırmışsınız.plus 6000 dpi,plus olmayan model 3200 dpi dır.siz herhalde onunla karıştırdınız
  • quote:

@spacecake

siz benim mesajımı yanlış okudunuz sanırım.roccat kone max plus la roccat kone maxı karıştırmışsınız.plus 6000 dpi,plus olmayan model 3200 dpi dır.siz herhalde onunla karıştırdınız

büyük ihtimal..max plus'ı değerlendirmeye alıyorum teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.