Şimdi Ara

Razer Mamba'nın Diğer Farelerden Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba Arkadaşlar Bu Konu Forumda İlk Konum.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Öncelikle Araştırdım G9x Almaya Karar Verdim.

Ama Araştırmalarımda Herkez Bir Namba Tutturmuş Gidiyor.

Bende O Bütce Olmadığı İçin Alamadım Zati Olsada Bunu Alırım

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001759-g700-wireless-5700dpi-laser-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=48793#allImages

Yalnız Bu Herkez Tutturmuş Bi Razer Namba Diye.
    http://www.gamer-market.com/razer-mamba-4g-kablosuz-kablolu-6400-dpi-gaming-mouse-2012-edition.html

Anlata Anlata bitiremiyolar.

Bakıorum Diğer Aynı Bütceli Fareler Hani Bu Rat9 veya Logitech g700 vs vs Aynı Özellikler.

Ama Razer Namba Daha İyi Diyolar.

Bu Farkın Sebebini Lütfen Biri Anlatsın.

Teknik Özellliklere Baktığımda.Namba Geride Bile Kalıyo 4G Sensörü Hariç.

Birde Arkadaşlar Bu Mouselerle İlgili Herşeyi Araştırdım Öğrendim Sadece Bu Mosuelerde Görüntü İşleme Hızı Nedir Onu Anlamadım.
    Bilen Varsa Bi Zahmet Anlatsın Bana?!?!?

He Bide Demeden Geçemicem Nette Yaptığım Araştırmalarda Herkez G9x i Kötülemiş G500 Alın Filan Dİyenler Olmuş.

Yalnız Ben Çok Memnunum.

• Övdükleri şey razer malzeme kalitesi, mamba tutuş hazzı.
    (Ama verilen parayı hak ediyor mu? Muamma)
  • Kimse söylemez ben alacaklara söyleyeyim "Razer mamba left click Squ" yazın google gerisini tamamlar ;) Mouse'un sol click'i dpi tuşlarına sürtüyor ve gıcırdıyor alana kadar bende bilmiyordum :)
  • Valla bende kaliteli bir mouse alıcam razer deadhedder 2013 ü bekliyorum. Aslında fiyat önemli değil rat 9 a baktım pili 4 gün gidiyormuş normal kullanımda mambayı bilmiyorum buda kafamı karıştırdı açıkçası, şuan beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Kimse söylemez ben alacaklara söyleyeyim "Razer mamba left click Squ" yazın google gerisini tamamlar ;) Mouse'un sol click'i dpi tuşlarına sürtüyor ve gıcırdıyor alana kadar bende bilmiyordum :)

TAMAMIYLA KATILIYORUM

sırf o sese gıcık oldugum ıcın kenarda duruyor mause kullanmıyorum , Şekli bir şeye benzemeyen ama kullanımı süper olan G9X dısında full memnun kaldıgım bır mause ta olmadı butun ust duzey mause larıda kullandım mamba dan tiksindim sırf aynı sebepten satıcam da alana üzülüyorum aynı seyi yaşıcak diye :(
  • Snırım Namba İçin 300 Bir Küsür Fiyat Belirlemişler. Sensörü Haricinde Dikkat Çeken Birşey Yok.

Ayriyetten Arkadaşların Dediği Gibi Bir Mouseye O Kadar Vericeksin Sonra Elit Arkadasın Dediği Gibi Mosueyi Kullanmadan Kenara Atacaksın.

Ergonomi Filan Diyolar Ama Bence Tam Tersi Hiç Güzel Değil.

Benim G700 Deneme Şansım Oldu Logitech Tuşları Oyle Bi Konuşlandırmışki Çok Rhat Bir Şekilde Tuşları Kullanılabiliyor Ve Oyle Sürtme Hissi Fİlan Yok.%100 Hassas Aynı Şekilde 600 De Oyle.

He diyeceksiniz Ki G600 İle G9X Nerdeyse Aynı Para Nie Onu Almadın.O Daha yeni Model Daha Fazla Dpi Filan

G9X Normal Oyun Mouselerden Farklı Olarak Oyunlar Haricinde Günlük Kullanımda(nette dolaşma çizim filan) çok daha rahatlık veriyor.

Zati 5700 dpi fps oyuncularına yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Valla bende kaliteli bir mouse alıcam razer deadhedder 2013 ü bekliyorum. Aslında fiyat önemli değil rat 9 a baktım pili 4 gün gidiyormuş normal kullanımda mambayı bilmiyorum buda kafamı karıştırdı açıkçası, şuan beklemedeyim

KARDEŞ KULLANIM SÜRELERİNİ BULDUM

Razer Namba=14Saat (Sürekli Oyun); 72 Saat (Normal Oyun Kullanımı) *Kullanılan Yüzeye Bağlıdır.

Rat 9=Kesintisiz 9 saat oyun 4 gün normal kullanım süreli pil ömrü.

Ama eğer Farkettiysen Yüzeye Bağlamış Razer Gine Kullanım SÜresini. En İyi Pad de Bu Performansı Alırsın.

Bu Arada G700 kullanım süresini bulamadım ama Teknoseyir video incelemesinde duymuştum onun kullanım süresi daha fazla Nambadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasific 55 -- 11 Nisan 2013; 16:06:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.