Şimdi Ara

Razer Logitech SS klavye mouse mousepad kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden de sistem tavsiyesi için vb. konu acmistim artik sistem oldu denebilir ancak klavye mouse kulaklik ve mousepad kaldi kararsiz kaldiklarim olarak
    Ben logitech set alacaktim ancak set almak yerine performansa bakmak daha mantikli geldi bende fikrimi değiştirdim bazi arkadaşların yardimiyla.

Arkadaşlar maximum 950tl ye mouse mousepad klavye kulaklik secermisiniz alabileceğini yerler vatan teknosa mediamarket yada d r blok maalesef başka alabilecek bi secenegim yok ben sadece bir oyuna yönelik oynamam belirtmek istedim önümde ne varsa FPS moba RPG vb. Çikan yeni oyunlar artik ne varsa arkadaşlar şimdiden tesekkur ederim.

Mekanik klavye tercihimdir klavyede makro önemli değil ama mouseda makro lazim kulaklikta 7.1 olursa iyi olur ergonomik kullanımda önemli .

:D ne kadar çok şey yazdim yardim eden arkadaşlara çok tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim malesef bu olmuyor cok fazla eger annemi kandirabilirsem xD olur ancak suan olanaksiz bide bn acikcasi DA ve blacwidowa sicak bakmiyorum blackwidow asiri derece cok sinir bi ses cikariyor oyun oynamadan nette gezerken ben o sese dayanamam bidr DA nin hic guzel bir ergonomisu guzelligi yok g502 daha iyi olmazmi son olarak kulaklikta kararsizim mousepedia herkez oneriyor qck+ limited edition alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playkinq kullanıcısına yanıt
    Ses Sornunsa Mekanik Klavye alma derim o zaman.

G502 oldukça iyidir sensörü de gayet performanslıdır.

Steelseries Sette alabilirsin ayrıca:

6gv2(Nispeten sessizdir)+Rival+Qck+Siberia v2(Heat Orange ve ya Frost Blue)
  • Acaba sorabilirmiyim neden set yapip atiyorsun farkli farkli almamda bisey mi olur tek yazilimdan kullansam aha mi iyi olur siberia v2 nin sanini duymayan yoktur 6gv2 de ayni sekilde sizce neden DA oneriliyor g502 yerine aciklarmisiniz anlamiyorum ve su set iyimidir
    6gv2
    Kraken7.1
    G502
    Qck+

Bu seti yaptim butceme uyuyor klavyeyi alinca da homa tusu vb makroya cevirecegim ( bi yazilim var sanirsam ) sizce degismesi gereken ne var oradan yada su seti mi alsam
    G502
    G710+
    G440
    G430
    Ama bu settede kulaklik iyi degil g430 mu kraken 7.1 mi kraken oneriliyor bende onu koydum klavyeden dustum mousepadi degistirdim hangisi aha mantikli ama 6gv2 de sanki 10 liralik klavye gibi duruyor uzaktan bakinca cok ikilemdeyim????

Corsair K70 Cherry Mx Blue amazon.com

Steelseries Rival

Steelseries QCK Modeli sana kalmış PAD

Razer Kraken 7.1
  • Kardeşim sağlam bir oyuncu isen ses konusu çok önemli , kulaklık konusunda seçimin ergonomi ve sanal 7.1 mi gerçek 7.1 mi istedigindir. Sanal 7.1 kulakların 3 aşagı 5 yukarı performansları aynıdır yani sanal 7.1 razer kraken de alsan steelseriees de alsan creative de alsan logitech de alsan bunların kafanda hangisinin daha rahat durdugu aralarındaki en büyük farktır. Bu kulakların hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Kafanın karışacagı bi durum olmaz bu konuda. Tercihin sanal 7.1 olursa git bak hangisi başını ağrıtmıyosa onu al çünkü bu kafadaki rahatlık konusu herkese göre farklı olabiliyor. Ancak benim için gerçek 7.1 olsun diyorsan tek alternatifin var razer tiamat 7.1 ve bu başka bir deneyim. Tabii bu kulaklık icin birde 7.1 ses kartın olması lazim. Kulaklıgın 5 tane analog jak + bir tanede usb jaki var bilgisayara takilacak.

Klavye olayida ozellikle mekanik klavyelerde tamamen senin parmak hassasiyetinle alakalı bi durum. Herkesin tercih ettigi mavi yada kırmızı switch li klavye sana rahat gelmeyebilir. Bunuda deneme yoluyla tercih etmende fayda var. Benim tercihim asus echelon dan yana oldu. Burda sordugun zaman razer ve steel seriees arasında sıkışıp kalırsın çünkü maalesef mekanik oyuncu klavyesi alan bir cok arkadas açıp interneti en cok hangisi satılıyosa bu iyidir mantıgıyla klavye alıyor.

Mouse konusundada nacizane tavsiyem daha çok oynadıgın oyun türüne göre eline en iyi oturan fiyat performans ürününü tercih etmelisin.Eğer dpi in çok önemli olmadığı fps tarzı oyunları daha çok oynuyorsan Mouse bu üç parcanın içinde bence en önemsizi olur. Çünkü bu tip oyunlarda tuş sayısı yada dpi dan cok , ele oturması ve sensör hassasiyeti ön plandadır. Illa buradada bir tavsiye vermek gerekirse logitech g402 yada 502 sensörlerinden dolayı ve yeni modeller olmalarından tavsiye edecegim mouselar olur.

Tabiiki bu anlattıklarımın yanında olayın birde cüzdan tarafı var artık o da tamamen senin bütcen ve tercih önceliklerinle alakalı. Umarım bir faydam olmuştur iyi oyunlar iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech g103 kullanıyordum, daha sonra bir arkadaşım cs:go'daki bıçağıma razer blackwidow teklif etti (sıfır) takasladım hemen. klavyeden memnunum ama oynayışıma getirisi ya da götürüsü olmadı, sadece görüntüsü var. o nedenle klavyeye o kadar para vermek pek mantıklı gelmiyor. fare ve pad olarak logitech g402 ve steelseries qck+ ikilisini kullanıyorum, sana da tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Kardeşim sağlam bir oyuncu isen ses konusu çok önemli , kulaklık konusunda seçimin ergonomi ve sanal 7.1 mi gerçek 7.1 mi istedigindir. Sanal 7.1 kulakların 3 aşagı 5 yukarı performansları aynıdır yani sanal 7.1 razer kraken de alsan steelseriees de alsan creative de alsan logitech de alsan bunların kafanda hangisinin daha rahat durdugu aralarındaki en büyük farktır. Bu kulakların hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Kafanın karışacagı bi durum olmaz bu konuda. Tercihin sanal 7.1 olursa git bak hangisi başını ağrıtmıyosa onu al çünkü bu kafadaki rahatlık konusu herkese göre farklı olabiliyor. Ancak benim için gerçek 7.1 olsun diyorsan tek alternatifin var razer tiamat 7.1 ve bu başka bir deneyim. Tabii bu kulaklık icin birde 7.1 ses kartın olması lazim. Kulaklıgın 5 tane analog jak + bir tanede usb jaki var bilgisayara takilacak.

Klavye olayida ozellikle mekanik klavyelerde tamamen senin parmak hassasiyetinle alakalı bi durum. Herkesin tercih ettigi mavi yada kırmızı switch li klavye sana rahat gelmeyebilir. Bunuda deneme yoluyla tercih etmende fayda var. Benim tercihim asus echelon dan yana oldu. Burda sordugun zaman razer ve steel seriees arasında sıkışıp kalırsın çünkü maalesef mekanik oyuncu klavyesi alan bir cok arkadas açıp interneti en cok hangisi satılıyosa bu iyidir mantıgıyla klavye alıyor.

Mouse konusundada nacizane tavsiyem daha çok oynadıgın oyun türüne göre eline en iyi oturan fiyat performans ürününü tercih etmelisin.Eğer dpi in çok önemli olmadığı fps tarzı oyunları daha çok oynuyorsan Mouse bu üç parcanın içinde bence en önemsizi olur. Çünkü bu tip oyunlarda tuş sayısı yada dpi dan cok , ele oturması ve sensör hassasiyeti ön plandadır. Illa buradada bir tavsiye vermek gerekirse logitech g402 yada 502 sensörlerinden dolayı ve yeni modeller olmalarından tavsiye edecegim mouselar olur.

Tabiiki bu anlattıklarımın yanında olayın birde cüzdan tarafı var artık o da tamamen senin bütcen ve tercih önceliklerinle alakalı. Umarım bir faydam olmuştur iyi oyunlar iyi günler.

Hocam bana ne kadar iyilik ettiniz bi bilseniz soracagim tum sorular var neredeyse burada benim butcem 950 tl malesef tiamat olmuyor

Bende g430 tercih etttim ergonomisi bana daha uygun geldi (bide razera sizin soylediklerinizden sonra 100tl daha vermek mantiksiz) set yaparim diye dusundum

Klavyede acikcasi mekanik istiyorum ama sesden ziyade dokunmatik bildirim onemli evde sadece ben kalmadigim icin o kadar ses yapan klavye makbul gelmedi ve acikcasi seside fazla sevmem ( blackwidowu bir kere denedim aman o ses kafani tirmaladi)

Mouse olarak g502 bir kere deneme firsatim oldu tam elime oturuyor mouse hayran kaldim benim icin ergonomi ve makro onemli fazlasiylada var

Mousepad olarak g440 tercih ettim g502 lerde puruzsuz olmayan yuzeylerde skatezler daha cabuk asiniyormus ve ek olarak g502 nin ozel bir uyumu var g440 a ( yazilimsal olarak ) bide artik almisken set olsun dedim

Hocam sizce uygunmudur sadece takili kaldigim nokta g430 bazi arkadaslar kulakliga cop gozuyle bakiyor ama asacak butcem yok sizinde soylediklerinizden sonra bunu aliyim dedim sizce bu kulaklik oyun icin yeterlimidir ??

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Corsair K70 Cherry Mx Blue amazon.com

Steelseries Rival

Steelseries QCK Modeli sana kalmış PAD

Razer Kraken 7.1

Hoca sizde deneyimli bir kisijsiniz (35k mesaj)
    Sizce

G440
    G430
    G502
    G710+
    Uygunmudur sikinti cikaracak bir sey varmi

Bana sorarsan tabiiki uygun dostum çünkü aynı ikiliyi bende kullanıyorum G502 ve G440 benim bütün arayışlarıma son veren ikili olmuştu. Ben sürekli Battlefield ve Arma3 oynadığım için mouse un tüm kontrolün bende olduğunu hissettirmesi çok önemliydi benim için , açıkçası tte black mouse bu ikiliyi keşfedene kadar resmen işkence yaşattı bana.

Ben razer tiamat 7.1 i yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum gerçekten bahsettiğim oyunlarda benim için vazgeçilmez. Bu bashettiğim oyunları oynayan arkadaşlar ses kasma deyimini ve bunun ne kadar önemli oldugunu bilirler işte tiamat bu olayı en gerçekçi haliyle dibine kadar yaşatıyor. Tabiiki bütçe bu işin baş aktörü keşke imkanın olsaydı. Kulaklık konusunda madem tiamat a bütçen yetmiyor o zaman uygun fiyatlı kendinden ses kartlı bir sanal 7.1 noktasında tercih yapmalısın. Ama bu tercih bence g430 dan yana olmamalı. Elde kalan parana göre Sana tavisye edecegim üç ürün var Creative Tactical 3D Rage(kablolu) , Razer kraken ve steel seriees V2 .

Ben klavye konusunda dediğim gibi çok yorum yapmak istemiyorum çünkü tamamen herkesin kendi ergonomisine göre tercih etmesi gereken bir ürün. Ben asus echelon ile tercih yaptıgımda kafamda cok fazla soru işareti vardı ancak kullanmaya başladıktan sonra buymuş dedim. Özellikle seri klavye kullananlar için çok çok ideal bir klavye olacaktır. Ama işin içinde para varsa illada mekanik klavyesiz olmaz diye bir şart yok kesene ve parmaklarına uygun bir gaming klavyede işini fazlasıyla görecektir.

Şimdiden tercih ettiğin ürünler hayırlı olsun kardeşim dilerim keyifle kullanırsın. iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Bana sorarsan tabiiki uygun dostum çünkü aynı ikiliyi bende kullanıyorum G502 ve G440 benim bütün arayışlarıma son veren ikili olmuştu. Ben sürekli Battlefield ve Arma3 oynadığım için mouse un tüm kontrolün bende olduğunu hissettirmesi çok önemliydi benim için , açıkçası tte black mouse bu ikiliyi keşfedene kadar resmen işkence yaşattı bana.

Ben razer tiamat 7.1 i yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum gerçekten bahsettiğim oyunlarda benim için vazgeçilmez. Bu bashettiğim oyunları oynayan arkadaşlar ses kasma deyimini ve bunun ne kadar önemli oldugunu bilirler işte tiamat bu olayı en gerçekçi haliyle dibine kadar yaşatıyor. Tabiiki bütçe bu işin baş aktörü keşke imkanın olsaydı. Kulaklık konusunda madem tiamat a bütçen yetmiyor o zaman uygun fiyatlı kendinden ses kartlı bir sanal 7.1 noktasında tercih yapmalısın. Ama bu tercih bence g430 dan yana olmamalı. Elde kalan parana göre Sana tavisye edecegim üç ürün var Creative Tactical 3D Rage(kablolu) , Razer kraken ve steel seriees V2 .

Ben klavye konusunda dediğim gibi çok yorum yapmak istemiyorum çünkü tamamen herkesin kendi ergonomisine göre tercih etmesi gereken bir ürün. Ben asus echelon ile tercih yaptıgımda kafamda cok fazla soru işareti vardı ancak kullanmaya başladıktan sonra buymuş dedim. Özellikle seri klavye kullananlar için çok çok ideal bir klavye olacaktır. Ama işin içinde para varsa illada mekanik klavyesiz olmaz diye bir şart yok kesene ve parmaklarına uygun bir gaming klavyede işini fazlasıyla görecektir.

Şimdiden tercih ettiğin ürünler hayırlı olsun kardeşim dilerim keyifle kullanırsın. iyi akşamlar.

Hocam yardimlariniz icin cok tesekkur ederim neredeyse tum sorularimi cevapladiniz ben madem bu dortluyu seciyorum hayirli GAMELER feedersiz gunler dilegiyle

• http://www.gameekstra.com/Trust-GXT-340-71-Surround-Oyuncu-Kulakligi,PR-4092.html bu kulaklık fiyatına gore çok iyi bir secim gibi geldi bana 7.1 surround ve ses kartı ve 120tl. Butcem 150tl fiyat performans kulaklık önerir misiniz

• Trust marka iyi değil.
    Logitech önermiyorum, ürünleri iyi ama Steelseries veya Razer daha iyi seçim duruyor. Logitech garanti olarak Türkiye'de berbat. Türkiye sorunlarına Avrupa bakıyor arada o derece.
  • Hocam max 150tl verebilirim kulakliga oneriniz nedir?

• 150 TL bütçe varsa hocam Razer Kraken Pro alabilirsiniz Amazon'dan kargo pahalı olacak kargo için size pm atıyorum. Siberia V2 alınabilir belki bir şekilde. Ama siberia v2, kraken pronun altında kalıyor.
  • egebaran55 E kullanıcısına yanıt
    Ege kardesim 150 liraya alacagin kulakligi kulaklik anlaminda kullanirsin ancak 7.1 noktasinda keyif vermez. Sanal 7.1 de olsa bu konuda basarimi olan kulakliklar belli basli markalarin belli modelleri. Onun haricinde trust in 150 liralik kulakligi benim tavsiye edecegim bir urun degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.