Şimdi Ara

RAZER COPPERHEAD Ön satışta 70+5 euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarwww.razerzone.com dan razer copperhead için ön sipariş verip mouseu çıktığında hemen alabilirsiniz.Fiyatı 69.95 euro artı 5 euro teslimat tutarı.Mouse ekimde teslim edilecekmiş.Ben sipariş vermeyi düşünüyorum haberiniz olsun!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 12 Ağustos 2005, 21:48:46 >

• Bir de 75 euro için gümrükten para alınıyor mu acaba?
  • Bu nasıl bir cevaptır
  • Erken davranmayın, bir de logitech g5 e göz atın..

• Burada Logitech G5 özellikleri var.Razer Copperhead ile alakası yok.İncelemeleri de okudum G5 gerçekten sadece dpi fazlalığı olsun diye 2000Dpi yapılmış başka da bir özelliği yok.Ama tasarımı güzel(Razer tabii ki ondan 10 kat daha şık)

• Pardon da G5'in incelemesini nerde okudunuz, ben göremedim şimdiye dek. Ayrıca copperhead'in g5'den üstün bir özelliğini söylerseniz sevinirim. 1'den 36gr'a kadar değiştirilebilen ağırlıklar var mı yoksa copperhead'de. Yoksa 3 çeşit ağırlığı mı var ;), son olarak tecrübe ile doğru orantılı olarak logitech'den daha fazla kullanışlılık sunamadılar, sunamazlar. (bkz. razer diamondback'lerde bir taraftaki tuşların kullanımının zor olması)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ön sipariş vermek istedim ama bi türlü veremedim adresimi falan giriyom sonraki adıma geçiyom bi bakıyom mail adresimin orda normal adresimin yarısı yazıyo telefon numarasında ülke yazıyo fax numarasında mail adresim yazıyo bir türlü sipariş veremedim. her şeyi doğru giriyorum ama sonraki adıma geçince bütün hepsinin yerleri değişmiş oluyo.
  • @Roby

Dostum Logitech MX518 de kullandım Razer Diomandback de kullanıyorum şimdi.Razer bir kere tuş kullanımı açısından biraz daha farklı ama ben çok rahat kullanıyorum ki zaten Copperhead de tuşlar mükkemmel.Ayarlanabilir ağırlık Copperhead de de var.Ama miktarlarını bilemeyeceğim.Fakat Logitech de olan 1.7 gramlık ağırlık falan nasıl anlayabilirsin ki ?Sonra inceleme istemişsin al sana inceleme:

Razer'ın üstünlükleri ile devam edeyim bari :
    1)Razer altın kaplama usb ile gecikmeyi önlüyor.Logirech bildiğimiz usb kablusu ile geliyor.
    2)Ayakları teflon olduğu için daha rahat kayıyor.Logitech G5 in ayak tasarımı daha çok sürtünmeye yönelik tasarlanmış.Çok kötü bir tasarım.
    3)Yan tarafı full çizgi olarak lastikle kaplı olduğundan tutuşu daha rahat.
    4)Solak ablam ve babam Razer'ı kullanırken Mx518 'i kullanamadı
    5)Benim ellerim küçük olduğundan Mx518 bana büyük geldi.
    6)Logitech 500Hzlik polling rate sağlarken Razer 1000Hz sağlıyor .(G5 vs. Copperhead için)
    7)Razer'ın 32 Kb lık belleği ile profil tuş kullanımını heryere götürebiliyorsun
    8)Razer 1ms lik yanıtı varken Logitech 2ms
    9)Görünüş olarak Razer çok daha şık .
    10)Razer sadece mouse üretiyor ama logitech hoparlörden uzak kumandaya kadar ne bulurrsa üretiyor.Ayrıca Logitech'in mouse padleri yok.Razer bu konuda lider.
    11)Razer'ın kabosu ince ve hafif ama logiteck kalın ve ağır kablo ile geliyor.
    12)Razer yanında taşıma çantası ile geliyor oyuncular için taşıma kolaylığı sağlıyor.Logitech bu konuda sınıfta kalıyor.
    13)Razer 7.8 mpixel tararken nedense Logitech 6.8Mpixel tarıyor.!!!
    14)Logitech ayar olarak 400-800-2000 dpi iken,Razer 400-450-500-......1600-1800-2000 dpi diye ince ayarlanıyor.

Gördüğün gibi daha unuttuğum bir iki özellikte de Razer birinci.İkisi de aynı fiyattan satılıyor.İkisi de 2000dpi ama Razer bu konuda daha iyi.Çünkü laser sensör üretimini Karna yapıyor ki bu konuda zaten 1 numara(2500 dpi lık optomekanik dizayn da Karnanın).
    Tüm otoriteler Razer'a ödül verdi.WCG ve CPL de kullanılan mouselar Razer.

Bir de 2400 dpi lık bir mouse var ama yapılan testlerde 400-800 arası çıkmış değerleri yani hala en iyi mouse RAZER !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 13 Ağustos 2005, 13:54:06 >

• arkadaşlar eğer siz ön sipariş verebildiyseniz, banada yardımcı olabilirmisiniz.

If you own an "€ 8 OFF COUPON" for the Razer COPPERHEAD, please enter the COUPON CODE into the following field and click "CHECK CODE"! Please notice that the COUPON CODE can only be used once!

birde buraya kod falan giriliyo herhalde ne kodu anlamadım.
  • Bu indirim kuponu numarası .Eğer sende yoksa boş bırak.
  • bu ürünü türkiyeden alamazmıyız yaw. ön sipariş türkiyede versek çok daha iyi olur. site ingilizce bişey yanlış gircem diye korkuyom. zaten bilgilerimi giriyom sonra bi bakıyom hepsinin yeri değişik ne yapayım resident sendede böyle bişey oldumu sen ön sipariş verdinmi.
  • şu dediğinin dışında hepsine katılıyorum. wcg ve cpl elemenelerinde herhangi bir mouse seçimi yoktur oyuncular istedikleri mouseu kullanabilirler
    quote:

Orijinalinden alıntı: Resident

WCG ve CPL de kullanılan mouselar Razer.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: SonS_oF_Liberty

bu ürünü türkiyeden alamazmıyız yaw. ön sipariş türkiyede versek çok daha iyi olur. site ingilizce bişey yanlış gircem diye korkuyom. zaten bilgilerimi giriyom sonra bi bakıyom hepsinin yeri değişik ne yapayım resident sendede böyle bişey oldumu sen ön sipariş verdinmi.

Dostum Türkiye'ye hem sonra gelecek hem de pahalı olacak .Ayrıca yanlış birşey girsen bile ödemeyi yapyığına dair belgen(numaran
    ) olacak Yani millet güvenmez ise zaten satış yapamazlar.Ben önce SoundBlaster X-Fi Fatality FPS edition (280 dolar) alcağım için bir ay kadar sonra alacağım Razer'ı.Zaten şimdilik Diomandback ile idare edeceğim.Sen korkma siparişi ver.Sorun olursa paranı iade ederler.Ben bayağı alışveriş yaptım nette.Zaten bankan seni her zaman koruyor.Haksız bile olsa bankalar müşterilerini internette mağdur bırakmayıp paranı sana veriyorlar.

• @Resident

Teşekkürler, güzel bir açıklama olmuş. Bu saydığın farklı biliyordum ama hatırımdan gitmiş, az kaldı logitech G5'e kayıyordum :)
  • Önemli değil Razer ailesini büyütmek gerek dimi
  • razer bitek maus üertio ama batiodu,
    diamond u çıkardı da kurtulduç ki diamondu kullanma imkanım oldu ama taramasından başka bi farkını göremeidm.
    ve eline aldiğinde 5 dolara satılan ve gorunuş açısından diamonda benaeyen mauslardan bi farkkını göremedim :D
  • Batıyordu doğru ama batan kısım Razer değil ortağı idi.Sonra Viper'ı çıkarttı ve ortak değiştirdi .şimdi karını 10 'a falan katladı .Sonra 5 dolarlık mouse ile alakayı kuramadım.Yukarıyı okumadın galiba bu mouseun tasarımı bile yıllar sürüyor sen 5 dolarlık mouse demişsin.Ben sana tasarlayayım hemen 3 dolarlık bişey .Taraması da 800 olsun .Ama Razer yap dersen 2 sene falan sürer.Optik ve mekanik teknolojiler öyle kolay değil yapması.Niye Nikon ve Canon her sene makine çıkarmıyorlar?Sonuçta ellerinde hazır objektif var.Makineyi hemen 3 ayda bir yapsınlar tak objektifi kullan .Ama işler böyle yürümüyor.
  • arkadaşlar ben bu ürünün ön siparişini verdim. ama kafama bişey takıldı . gümrükte bir problem falan çıkarmı. yurt dışından siparişlerin gümrükten geçerken en az limiti nedir sorunsuz problemsiz geçebilmesi için.????
  • RAZER mouse'Ların Lamborghini sidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.