Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steelseries Arctis 9 - Kullanılmamış yeni Kafa Bandı ve Kulaklık Pad ile Satın Al 21 Kasım 2024 18:01 1 1 Steelseries Arctis 9 - Kullanılmamış yeni Kafa Bandı ve Kulaklık Pad ile Kulaklığı 2. el olarak 4 aylıkken satın aldım. 2022 Haziran tarihinden 2024 Ekim tarihine kadar kullandım. İlk satın aldığımda Steelseries' in kendi sitesinden kampanyalı bir şekilde 3 adet kulaklık pad'i ve 3 adet kafa bandı şipariş etmiştim, kendi kullandığım kafa bandı ve padi üzerinden çıkarttım. Ürün fotoğraflarında görülen kafa bandı ve kulaklık padi hiç kullanılmamış sıfır ürünlerdir. Ayrıca yanında görülen deri kulaklık padi ve kafa bandı da sıfır olup artık bir işime yaramayacağı için yanında verilecektir. Rekabetçi oyunlarda en iyi ses takibi yapabileceğiniz kulaklıklardan birisidir. Mikrofon kalitesi ve gürültü engelleme özelliği iyi çalışmaktadır. 20-24 saat arası şarjı gitmektedir. Bluetooth olarak da kullanılabilmektedir telefonunuzla sorunsuz bağlantı kurabilirsiniz.Arctis serisi kablosuz bir kulaklıkla ilgili bilmeniz gerekenler:Steelseries' in bilgisayar yazılımı sürekli olarak güncelleme yapmaktadır. Bu yüzden kulaklık buna bağlı çok nadir masaüstü kullanımı veya oyun esnasında aniden kapanabiliyor. Ya ayarları yaptıktan sonra yazılımı kapatabilirsiniz ya da otomatik güncellemeyi kapatıp arada sırada kendiniz açıp güncelleme yapabilirsiniz. Kullanımım esnasında ayda 2-3 sefer başıma geliyordu ama beni rahatsız etmiyordu. Forumlarda bakarsanız rastgele kapanma bütün Arctis kablosuz modellerinin kronik problemidir.Kulaklığın kronik yan kulaklık kısımlarından kırılma problemi vardır. Bunun bilgisine sahip olduğumdan çıkarırken ve takarken sürekli metal olan yukarıdaki kuşak kısmını açarak çıkarıp taktım kulaklığı bu yüzden böyle bir problemle karşılaşmadım. Buna da dikkat etmeniz gerekmektedir Arctis serisi kablolu veya kablosuz tüm kulaklıklarda.Antalya içi elden teslim edilecek olup, şehir dışına alıcı ödemeli olarak kargolama yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steelseries Arctis 9 - Kullanılmamış yeni Kafa Bandı ve Kulaklık Pad ile Steelseries Apex Pro Full Size [SATILDI] Samsung Galaxy Buds FE Siyah - Sıfır açılmamış Kutu - 900 TL [SATILDI] Corsair RM850 (Yeni Seri) 850W Güç Kaynağı CP-9020235-EU (2750 TL)