Şimdi Ara

Razer Blackwidow Ultimate 2014 Mekanik Klavye İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
16.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle inceleme icin emeginize tesekkur ederim..sormak istedigim bir konu var..suan kullanmakta oldugum klavyemde bircok media dugmesi mevcut,bunlardan ozellikle ses acma kapamayi cok kullaniyorum ve cok alistim..bw da fn tusu ile bu ozellik saglaniyor..benim sorum bu ozelligi acaba klavyenin sol tarafindaki macro tuslarina ozellik olarak atayabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: errddm

Oncelikle inceleme icin emeginize tesekkur ederim..sormak istedigim bir konu var..suan kullanmakta oldugum klavyemde bircok media dugmesi mevcut,bunlardan ozellikle ses acma kapamayi cok kullaniyorum ve cok alistim..bw da fn tusu ile bu ozellik saglaniyor..benim sorum bu ozelligi acaba klavyenin sol tarafindaki macro tuslarina ozellik olarak atayabiliyor muyuz?

Teşekkür Ederim hocam.
    Blackwidow un bana göre eksi taraflarından biri multimedya tuşlarının olmayışı ve FN tuşu.

Evet dediğin şeyi makro ayarlayarak yapabilmek mümkün. Şuan evde değilim ancak fareme ait synapse 2.0 dan bir ekran görüntüsü paylaşayım hocam bunu Blackwidow danda yapmak mümkü. Müsait olunca klavyeden de bir SS paylaşırım.

Razer Blackwidow Ultimate 2014 Mekanik Klavye İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 8 Ekim 2014; 18:40:33 >

• hocam hayırlı akşamlar öncelikle.. bende almayı düşünüyorum da siz memnunmusunuz klavyeden.. herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? bazı sitelerde anahtar sorunu varmış diyorlar da ondan kararsız kaldım..

Orijinalden alıntı: alihanoncul

hocam hayırlı akşamlar öncelikle.. bende almayı düşünüyorum da siz memnunmusunuz klavyeden.. herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? bazı sitelerde anahtar sorunu varmış diyorlar da ondan kararsız kaldım..

İyi akşamlar hocam.

Birçok mekanik klavye kullandım, şuana kadar kullandığım en harika klavyelerden biri BW14, ben hiç bir sorunla karşılaşmadım henüz.
    Tuş Anahtarları da oldukça başarılı, tuş hissi mükemmel, geribildirimi yüksek, çıkardığı ses tam kıvamında BW13 kadar yüksek değil.

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

hocam hayırlı akşamlar öncelikle.. bende almayı düşünüyorum da siz memnunmusunuz klavyeden.. herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? bazı sitelerde anahtar sorunu varmış diyorlar da ondan kararsız kaldım..

İyi akşamlar hocam.

Birçok mekanik klavye kullandım, şuana kadar kullandığım en harika klavyelerden biri BW14, ben hiç bir sorunla karşılaşmadım henüz.
    Tuş Anahtarları da oldukça başarılı, tuş hissi mükemmel, geribildirimi yüksek, çıkardığı ses tam kıvamında BW13 kadar yüksek değil.

peki hocam ürünü amazondan alsam malum türkçe değil ordan alırsam türkçe karakter ekleme gibi bir şansımız yok dimi.. yani böyle birşey mümkün mü çünkü burda 500 tl ordan alırsam herşey içinde 370 falan sanıırm.. bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim.. kısmetse alıcam inşallah..

• alihanoncul kullanıcısına yanıt
    450 tl ye sanalmarketimden al. Bn aldim on numara. Ugrasma amazonla mamazonla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    < Themaltake level10GTFull // Thermaltake TR2 800W // ASUS MAXIMUS FORMULA VII // intel i74790K // Thermaltake NIC C4 // G-skill Ripjaws 32gb 2133mhz // MSI GTX980ti 6gb 384 // Kingston HYPERX 3K 240gb // Seagate 1TB 7200 64 // Razer Deathadder 2013 // Razer Goliathus control S // Razer Blackwidow ultimate 2014 // Razer Kraken Pro // XBOX ONE Controller // BENQ 27'' RL2755HM 1ms e-sport // Logitech Z-506 Surround 5 1 >
  • Parashout kullanıcısına yanıt
    valla bilemiyorum kararsızım acaba chroma'yı mı beklesem belki fiyatı düşer

valla bilemiyorum kararsızım acaba chroma'yı mı beklesem belki fiyatı düşer

Valla hocam BW Chroma' nın çıktığını görür görmez içim cız etti. Kişiselleştirilebilir ışıklandırma çok güzel olmuş. Böyle yapacaklarını bilsem BW14 almaz, Chromayı beklerdim.
    hocam oda Türkiye'de satışa çıksa malum vergiler yüzünden 2 katı fıyatına satılıyor.. onunda fıyatı 500 u gecer burda kesın o kadar parada verılmez yani ama kesinlikle harika bir klavye kişiseleştirilmesi çok çok güzel youtubedan ızledım aşık olmustum valla.. paranın gözü kör olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    < Themaltake level10GTFull // Thermaltake TR2 800W // ASUS MAXIMUS FORMULA VII // intel i74790K // Thermaltake NIC C4 // G-skill Ripjaws 32gb 2133mhz // MSI GTX980ti 6gb 384 // Kingston HYPERX 3K 240gb // Seagate 1TB 7200 64 // Razer Deathadder 2013 // Razer Goliathus control S // Razer Blackwidow ultimate 2014 // Razer Kraken Pro // XBOX ONE Controller // BENQ 27'' RL2755HM 1ms e-sport // Logitech Z-506 Surround 5 1 >
  • Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer sizce ? kesin gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 15 Ekim 2014; 21:31:11 >

Orijinalden alıntı: exhilaratingmetal

Razer Blackwidow Ultimate ya da Chroma'nın "Stealth" versiyonu Türkçe klavye olarak çıkacak mı? Bilgisi olan ya da bilgi edinebilecek olan var mı?

Stealth için çıkacağını sanmam ama Chroma TR versiyonu kesin geliyor.

Türkçe Q olarak..

Şuan stoklarda yok gözüküyor..Ancak yakın zamanda geliceğinin habercisi..Fiyat biraz fazla malesef

14'ün fiyatı düşse bari biraz daha da alsak :)

http://www.sanalmarketim.com/razer-blackwidow-chroma-aydinlatmali-mekanik-gaming-q-turkce-klavye-/p_58154/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 16 Ekim 2014; 23:54:31 >

http://www.sanalmarketim.com/razer-deathadder-chroma-10000dpi-optik-usb-mouse/p_58156/

Sanırım sanalmarketim yeni ekledi. Valla gördükçe içim cızz ediyor, hakkaten güzel set olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.