Şimdi Ara

Rayman Legends [PC ANA KONU-ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyun süper lmuş neden ilgi bu kadar az?

bu arada tek banamı zor bu oyun?

Henüz oynamadım ama okuduğum yorumlarda zor olduğundan bahsedilmiş
  • Son zamanlarda çıkan en iyi ve dolu oyunlardan.Platform türünde bağımsız yapımcılardan iyi oyunlar geliyor fakat onlarda reflekslere ve zamanlamaya dayalı olmuyor ne yazık ki.Fakat Rayman Legends eski platform oyunları gibi reflekslere ve zamanlamaya dayalı çok iyi bir platform oyunu olmuş hatta son zamanlarda kendini tekrar eden Mario ve Sonic bile bu oyundan ders alsın.Oyun bana da zor geldi tabi son zamanlarda çıkan oyunları oynamaktan iyice refleksleri kaybetmişiz yeni nesil oyunların refleks den anladıkları Quick Time eventler olunca böyle oluyor tabi ki.

Oyunu %100 bitirmek gerçekten baya uzun süreceğe benziyor ve adamlar bir de Rayman Origins'in elden geçirilmiş bölümlerini oyunun içine koymuşlar yani aldığınız zaman Origins'i de almış oluyorsunuz.Boss dövüşleri , müzikler , grafikler her şey harika.Bu arada umarım oyun başarılı olur da Beyond Good Evil 2'yi görebiliriz.
  • Aynen katılıyorum refleksler uyuşmuş benimde. yavaş yavaş adapte oluyorum oyuna.

Bu arada oyun bu yıl oynadığım en dolu oyun olabilir. eski oyunun bölümleride var onlara girmedim daha ama, orada var sanırım 50 60 bölüm en az
  • Rayman 2 gibi 3 boyutlu yapsalar daha iyi olurmuş. 2 boyutlusu bazen aşırı zor olabiliyor

• Konunun 2 sayfa bile olamaması çok kötü gerçekten.
  • Selamlar biraz geç oldu farkındayım ama zaten oyun incelemelerimi zamanı yakalamak için degil zevk için yapıyorum.
    Bu mükemmel oyunu oynama fırsatınız olmadıysa aşağıdaki incelememe bi göz atın bakalım hoşunuza gidecek mi. :)

• Son yılların herhalde en underrated yani hak ettiği değeri verilmeyen platform oyunlarından biri.Dün akşam bitirdim ve başından oldukça memnun ayrıldım.Önceki oyun olan Origins'i almadım çünkü Rayman Legends Origins bölümlerinin de büyük bir kısmını barındırıyor zaten.Legends'ın en iyi yanları oynanış akıcılığı,birbirinden farklı ve hiç sıkmayan bölüm tasarımları ve her chapter sonundaki Guitar Hero ayarındaki müzikli bölümler olmuş.Zorluğu da oldukça ideal.Hızlı oyunları genelde sevmeyen biriyimdir.Multiplayer veya Doom gibi çok hızlı olunması gereken Single yapımlarla pek aram yoktur ama ona rağmen Rayman oldukça hoşuma gitti.Ubisoft Rayman gibi,Valiant Hearts gibi,Child of Light gibi yapımlara çok daha fazla önem vermeli ve bu tarz yapımların devamı gelmeli bence
  • Ağbi çok iyi ya!

Platform oyunlarına hep mesafeliydim. Ancak bu oyundan aldığım tadı hiçbir 3d oyunundan alamadım, diyebilirim. Akıcı, eğlenceli, zevkli bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayman origins ubisoft hesabımdaymış oynayayım dedim. pek bir amaç yok boş boş hoplayıp zıplayıp paraları topluyoruz. basit bir telefon oyunu gibi geldi açıkçası bana bu, gözümden kaçan farklı bir esprisi var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.