Şimdi Ara

RayBan Güneş Gözlükleri 35 Lira ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/rayban_yekpare_large_bu_yilin_en_populer_modeli_kargo_bizden-81WQQaXQQ24679247WQQpXQQdisplayitem

Adamın tüm satılık ilanları ise burada ;
    http://www.sahibinden.com/search.php?&b[s]=1924975&b[securetrade]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sGaleri=1

Bu kişiden daha önce alışveriş yapmış olan var mıdır ? 200 üstü yorumu var ancak ters birşey pek yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 11 Mayıs 2010; 13:58:12 >

• sn harbi inandın mı şimdi?
    arkadaşım orjinalleri 400 tl den başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

sn harbi inandın mı şimdi?

Biliyorum kaçtan başladığını ayrıca 400'den de başlamıyor.
    Ancak benim tek sormak istediğim bu kullanıcıdan daha önce alışveriş yapmış olanların forumda varolup olmadıkları...
  • Gerçek gözlükleri bu fiyat vermezler
  • Diyarbakır'da 10 lira Ama kutusunu ve temizleme bezini vermiyorlar

Sag taraftaki RB soğuk damgasına kadar tüm ayrıntılar var yani herşeyiyle birebir herkesi inandırabilirsiniz orjinal diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

sn harbi inandın mı şimdi?

400' den başlamıyor, 200' den başlıyor.
  • Alanlar bilinçsiz alıcı çoğu eminim yaralı sıtayla kesmi ile tikky olmaya meraklı varoş kızları.Bu tip satıcılara güvenmeyin gözlük almak ciddi bir olay.Netten gözlük - parfüm gibi ürünler almak bana ters...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • made in china
  • yurt dşında bile en az 150 lirana başlıyo. Kesin çakma bu
  • Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=409530

Pencereyi kapa ?
  • şikayetiniz batsın
  • ulan hadı raybana gıdıp 500 tllık gozlugu 350e aldım %30 indirim vardida 35 lira nedir
  • Ben aldim saticidan gözlgü 35 liraya sadece çercevesi geldi dedim nerde gözlügün camlari dedi o fiyata dahil degil iyi dedim cam kac para dedi 100 iyi dedim gönder göndermis tek camini dedim bunun tek cami yok dedi tek cam fiyati 100 iyi dedim digerinide gönder onada 100 kagit verdim gözlük bana 235 gelmis oldu.

• Orijinali 444TL liste fiyatıdır. 35 liradan bu adamlar satıyolar. O zaman kaça mal oluyor bu 10 liraya mı? :) Ben gözlükçüyüm alış fiyatım bu rakamın 10 katı.... Biz aptalız mıyız oradan almıyoruz :)
  • yahu adam orjinal dememiş ki sadece bu adamdan alışveriş yapan var mı diye sormuş
  • beyler zaten orjinal olmadıgı belli ama bunlarda çok gidiyor piyasada sırf rayban yazıyor diye alıyorlar iste ucuz olsun marka olsun havası olsun göz önemli diil hesabı
  • o paraya belki sol çerçevesindeki vidayı alabilirsin.
  • Hadi garantisini geçtim, faturasını geçtim. Göz sağlığınızın hiç mi önemi yok? Körlüğe kadar gidebilecek ciddi görme kayıpları söz konusu. 35 TL derken gözlerinizden olmayın. Hangi şartlarda hangi malzemeden üretildiği, kanserojen olup olmaması hiç mi rahatsız etmez?
    50-80 TL ye kadar gözlükçülerde gayet şık gözlükler bulabilirsiniz. En azından Sağlık bakanlığı'na bağlı bir müesseseden alışveriş edersiniz. Sapı plaketi kırıldı mı götürürsünüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atletico

Orijinali 444TL liste fiyatıdır. 35 liradan bu adamlar satıyolar. O zaman kaça mal oluyor bu 10 liraya mı? :) Ben gözlükçüyüm alış fiyatım bu rakamın 10 katı.... Biz aptalız mıyız oradan almıyoruz :)

Rayban' lerin alış fiyatı ortalama ne kadar? Çünkü mesela Rayban' a 500 TL diyor, sonra %40 indirim yapıyoruz diyor, pazarlık edersen bayağı bayağı düşüyor. Haliyle insan "acaba" diyor. Bir de gözlükçülerde 80-90 TL' lik gözlükler var, bunlarda kaliteli midir? (Mesela Exess vb markalar gibi..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tupalka

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=409530

Pencereyi kapa ?

SORUNLU MUSUN?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.