Şimdi Ara

Ray Donovan ( 2013- ) | 5.Sezon Başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
12
Favori
12.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane bir sezon geliyor. Hele fragmandaki havuz partisi kısmında bu iş tamam dedim. 4. sezon onayı var mı yok mu bilmiyorum ama büyük ihtimal bu sezon final yapabilir. Haketmesi gereken ilgiyi görmüyor maalesef. Zaten konu bulmak da çok sıkıntı.

13 Temmuz'u bekliyoruz Reyiz
  • Dizide eşcinsel görüntüler varmı varsa izlemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon efsane başladı.
  • Abi dizi taa ne zaman başlamış dizilab yeni koyuyor izleyelim bakalım nasıl bir başlıngıç yapmışlar.
  • Para mutluluk getirmiyor dostlar.
  • 2 bölümdür efsane ilerliyor bu kadar az yoruma şaşırdım açıkçası böyle kaliteli bir diziye yakışmadı az yorum
  • Dizi çok çok iyi o kadar iyiki yorum yapacak birşey kalmıyo sadece izliyorum :)

Ray in çatlak eşinin eve getirdiği köpeğe hasta oldum Dogo argentino sanırım ama çok güzel genetiği iri bizdeki dogolar kedi gibi :P
  • İzleyecek dizi arıyordum, başlayayım
  • Son bölümde Ray'in gittiği ev GTA'daki Franklin'in evi değil mi ya

• Dizinin popülaritesi artsın diye Katie Holmes'u kadroya dahil ettiler. Birde Karayip korsanlarından bildiğimiz Game of thrones'ûn 6. sezonunda oynayacak Ian McShane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 9 Ağustos 2015; 10:49:32 >
  • Severek ve beğenerek izliyorum.Konusu&oyunculuk vb hepsi gayet iyi / hayatın içinden neden daha fazla ilgi görmüyor bende anlamadım.
  • Dördüncü sezon onayını aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi efsane gidiyor valla bu kadar az izleyicisi olması şaşırtıcı, her bölüm çıtayı daha da yükseltiyorlar
  • Başlığı görünce biraz yorumlara baktım beğenmeyen kimse yok gibi en kısa sürede başlamayı düşünüyorum
  • bu akşam indirmeye başlıyorum
  • 3. sezona başlicam. Severek izliyoruz reisi. Karısını sevmiyoruz ama. Allah belasını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

3. sezona başlicam. Severek izliyoruz reisi. Karısını sevmiyoruz ama. Allah belasını versin

Zaten

1-)Skylar White
    2-)Abby Donovan
  • Başlık çok ikna edici
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bunu duyduğuma sevindim
  • Yorumlar çok iyi ilk bölümü izleyelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.