Şimdi Ara

RAVPower 26800mAh 228 TL (HB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışında tutulan bir marka, fiyatı piyasadan 20-25 lira daha ucuz, hb indirim çekiyle daha da düşer.

diğer alternatif anker 20k mAh 160 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 5 Şubat 2020; 18:43:21 >

• Hızlı şarjı yok alacaklar dikkat etsin, type c bir miktar normalden hızlı şarj eder sadece. Pil boyutu olarak uygun fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Hızlı şarjı yok alacaklar dikkat etsin, type c bir miktar normalden hızlı şarj eder sadece. Pil boyutu olarak uygun fiyatı
    bence normalden hızlı şarj etmesi yeterli. malumunuz hızlı şarjın pilin ömrünü yemesinden bahsetmeye gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 5 Şubat 2020; 18:44:38 >
  • Anker'de hızlı şarj da var. 143 liraya düşmüştü geçen gün yine almadım. Dört dörtlük fırsatlarda uyguna gelir diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

bence normalden hızlı şarj etmesi yeterli. malumunuz hızlı şarjın pilin ömrünü yemesinden bahsetmeye gerek yok :)

Alıntıları Göster
    Pil ömrü önemli olsa da iş hayatında telefonun hep yanında hazır olması daha önemli hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Anker'de hızlı şarj da var. 143 liraya düşmüştü geçen gün yine almadım. Dört dörtlük fırsatlarda uyguna gelir diye düşünüyorum
    Hocam o ürünü uzun süredir takip ediyorum zaten elimde de var bir tane ama ikinci için takipteyim 143 dip fiyatıydı aylardır daha altına düşmedi. O modelin bir üstü var 20binlik qc3.0 olan model 350civarlarında ama iyi bir indirimle 150-200bandına düşecektir bf de düşmüştü ay sonu olunca alamadım ama aklınızda bulunsun sizin de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dyson Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Markayı hiç duymadım hocam. Anker daha güven veriyor gibi ama kafam da karıştı şu an 😁

• quote:

Markayı hiç duymadım hocam. Anker daha güven veriyor gibi ama kafam da karıştı şu an 😁
    Anker bu konularda bence lider marka hocam, özellikle hızlı şarj olan cihazlardan poweriq denilen özellik cihaza göre akım vermesi beni cezbediyor. Ankerin 20binlik ürünlerini takibe alın aceleniz yoksa qc3.0 olan da düşer muhtemelen bir daha ama ne zaman bilemiyorum, aceleniz varsa da qc2.0 olan o 143lük olanı alın bence 150ye düşüyor sık sık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam o 143 lirayı gören anker powercore select modelinde zaten dual 18 watt hızlı şarj var. qc2 ye dikkat etmedim watt değerine baktım bence fazlasıyla iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Anker bu konularda bence lider marka hocam, özellikle hızlı şarj olan cihazlardan poweriq denilen özellik cihaza göre akım vermesi beni cezbediyor. Ankerin 20binlik ürünlerini takibe alın aceleniz yoksa qc3.0 olan da düşer muhtemelen bir daha ama ne zaman bilemiyorum, aceleniz varsa da qc2.0 olan o 143lük olanı alın bence 150ye düşüyor sık sık.

Alıntıları Göster
    Hocam xiaomi 20000 hızşı şarj olan alacaktım iyi değil mi?

• Belki konudan sapmış olacağım fakat hem quick charge hem usb-c hem de notebook şarj etmek için usb power delivery özelliklerini aynı anda sunan yüksek kapasiteli bir powerbank var mı?
  • quote:

Hocam o 143 lirayı gören anker powercore select modelinde zaten dual 18 watt hızlı şarj var. qc2 ye dikkat etmedim watt değerine baktım bence fazlasıyla iş görür
    Hocam aslında gayet iyi sadece diğeri biraz daha hızlı oluyor başka farkı var mı pek bilemiyorum benim gözlemlediğim bu. İş görüyor zaten tavsiye ederim. Sadece ilginçtir bu ürün en düşük 143e düşmüşken diğeri bf de yatı yarıya düşmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Hocam xiaomi 20000 hızşı şarj olan alacaktım iyi değil mi?

Alıntıları Göster
    O da güzel iş görüyor hocam onu da kullanmıştım tavsiye edebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.