< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam raspberry'e temiz voltaj gelmesi ne kadar önemli ? Şu açıdan soruyorum , ben usb dac kulanıyorum (Topping E30) kaliteli bir usb kablo ile pi'ye bağladım , Topping E30'u ise İfi power ile besliyorum , topping'e düşük gürültülü voltaj gidiyor zaten , pi'ye gitmesine ne kadar gerek var ? bunun yerine usb dac kullananlar USB jitter önleyici aparatlar var , bu tür aparatların etkisi daha iyi olmaz mı ? bu aparatlarla da çok farkediyor diyenler var yabancı forumlarda vs , yani denemek lazım tabi tüm kombinasyonları bilemiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Ağustos 2022; 16:19:3 > |
|
175.39TRY 36% OFF|DLHiFi 2000W 15A EMI güç filtresi modülü AC110V 265V yüksek verimli DC güç kaynağı filtresi| | - AliExpress https://tr.aliexpress.com/item/1005004438437963.html?gatewayAdapt=glo2tur |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 22 Ağustos 2022; 17:38:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İfi yı zamanında uygun fiyata almıştım, ancak sese katkısı bayağı iyi yinede pahalı aslında marka olması sebebi ile alide baktım çok daha iyi lpsler cıkmış adaptör şeklinde daha önce yoktu TRY 543.66 | Hisonauto HIFI doğrusal regüle güç kaynağı LPS PSU Ultra düşük dalgalanma radyo CD çalar Amp dekoder PSU 10W DC 5V6V 9V 12V 15V 24V sizin devrede trafo varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
emi filtre için şu kutuyu buldum.sanırım işe yarayacak.daha iyi önerilere açığım Bemis Endüstriyel Fiş Priz - 1/16A. 220V. Prizli Sigorta Kutusu / BT3-4050-0002 https://www.bemis.com.tr/116a-220v-prizli-sigorta-kutusu-BT3-4050-0002 |
|
|
|
verir, sorun olmaz. ancak ondan daha iyi bir kablo olan audioquest rocket 11 i almanızı öneririm.metresi 150 tl what hi daki incelemelerde yakın fiyat aralığında rocket 11 bir çok rakip kablonun üstünde, bende ona geçeceğim. xt40i de ısrar ederseniz benim 2x1.75 m kabloyu(uçları yok) isterseniz size daha uygun fiyatlı verebilirim |
|
|
Bende de Ivox quatros 300 var hocam önerdiğin kabloya geçmeye değer mi ? Bu arada bana da 3.5mm to rca kablo lazım hangisini önerirsiniz ? Atlas Cable Element Metik 3.5mm-RCA 1:2 1,5m Analog Interconnect Cable Analog Ara Bağ Kablo Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik https://www.zuhalmuzik.com/atlas-cable-element-metik-35mm-rca-12-15m-analog-interconnect-cable-analog-ara-bag-kablohttps://www.hepsiburada.com/qed-qe-6500-performance-audio-j2p-kulaklik-kablosu-1-5-metre-pm-HB00000IEV2A sizce hangisi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Ağustos 2022; 19:14:32 > |
|
İvoxu denemedim, dinleme imkanımda olmadı. Yerli üretim olması nedeniyle sadece bu forumda yorum var. Xt40 çok güzel bir kablo memnun olmama rağmen rocket 11 ile karşılaştırıldığında kullanıcılar ve what hifi, rocket 11 i çok daha iyi buluyor. Elektrikteki gürültüleri yok etmek için emi filtre, pil yada lineer regüleli güç kaynağı kullanma gibi sesi kendi çapımızda ve bütçemizin elverdiği ölçüde yaptığımız iyileştirme çalışmalarının yanında, kendi sistemimde hoparlör kablosunu rocket 11 ile değiştirmemin daha direkt sonuç vereceğini düşünüyorum 3.5 mm rca da her iki kablonunda iyi olduğunu düşünüyorum. Ben ucuz olan ve hakkında en azından bir inceleme olan qed j2p yi terch ederdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|