Bildirim
Raspberry pi 4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2GB fiyatı 1GB modelin fiyatına çekildi geçen. Normal fiyat yani. -
Arada 1 gb fark var ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yenisi çıkacak, coming soon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında fiyat fena değilmiş. 50dolar civarı y.dışı fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 16 Mart 2020; 8:14:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eger raspberry i ek bilgisayar gibi kullanacaksanız 2. El kötü bir laptop alın en azindan 2 gb ddr2 ram i falan olur. Bu aletlerle öyle işler kanser eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pi zero w bulamıyorum bir türlü ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Raspberry pi 4 kabaca 2009 yılının laptoplarıyla benzer performansta. Ona göre değerlendirin. -
kapladığı yer , harcadığı enerji ?
performans benzer olabilir ama farklı ihtiyaçlar için -
4 gb almak lazım, ubuntu kurup kullanmak lazım ancak şuan official kurulum yok. beklemekte fayda var. -
Tamam var da, indirim değil artık normal fiyatı demek istedim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E46C39862
Arada 1 gb fark var ama -
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak bu fiyatı eder
Isınma problemi vardı Pi4 ün ilk çıkan modellerinde, sonra bu sorunu çözdüler yeni versiyonda. Bu hangisi ona göre bakmak lazım. Eğer sorunlu olan modelse iyi düşünün derim. -
en az 1 yılı var -
Onu bilmiyorum da aklınız kalmasın diye latte panda alın , hatta ilerde bunun gibi bişey alıp kendi macbook gibi bir ince laptop yapasım var.
tv box olarak düşünülebillir -
Hazır tv box ürünü almak daha sorunsuz olur.
Eger raspberry i ek bilgisayar gibi kullanacaksanız 2. El kötü bir laptop alın en azindan 2 gb ddr2 ram i falan olur. Bu aletlerle öyle işler kanser eder.
|
Hazır tv box ürünü almak daha sorunsuz olur.
|
Fiyat globale bakarsan ucuz. Ancak robotistan 352.00 direnc net de 323 Tl yani daha ucuz siteler var. Raspberry pi 4 için ısınma sorunu var(daha doğrusu aktif ısıtma gereksinimi var) deniyordu bunu da düşün
Böyle düşünüyorsan olayı anlamamışın demektir. Rasperry pi pc değildir. o bir IOT kartıdır. Rasperry pi arm işlemci ile çalışır. Bir telefon şarj aleti kadar elektrik tüketir. GPIO portları vardır. Linux çalıştırır (aslında windows da çalıştırıyor ancak linux daha anlamlı) Bununla basitçe Torrnent box (Transmission + kodi) yapılabilir, Freenas kurup usb hdd ile NAS(Network Attached storage) yapabilirsin ,OctoPi kurum 3d yazıcını otomatize edebilirsin. Akıllı Ev cihazı yapabilir perdeni bile otomatik indir kaldır yapabilirsin. Özetle bununla akıllı bir device prototipi yapabilirsn. Bir pc değildir. Bu tarz şeyler genelde gaza gelinip alınır kenarda cürür. oyuzden ben rasperry pi 3 alacağım zaman sahibinden com gibi ilan sitelerini kullanarak cazip bir fırsat bulunca aldım. Bunu da düşünebilirsin. |
kapladığı yer , harcadığı enerji ?
performans benzer olabilir ama farklı ihtiyaçlar için |
Benzer içerikler
- burger crush
- algida ile kazan kod
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X