Şimdi Ara

Raspberry Pi 2'si olanlar yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Raspberry Pi 2'si olan arkadaşlar raspbian üzerinde veya başka işletim sistemi üzerindewww.dizilab.com da ki videoların açılıp açılmadığına bakabilir misiniz acaba? Html5 video olduğu için açılır diye tahmin ediyorum ama .

Elimde full hd monitör var boşta duran, ona raspberry pi 2 bağlayıp dizilerimi izlemek istiyorumwww.dizilab.com üzerinden. Videolar açılmıyorsa boşuna almayayım istedim...

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Konu neden gözükmüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Video da ki gibi açılmaktadır.
    Site ile uğraşmayın bence, rpi2 varsa eğer openelec kurun, eklenti olarak da genesis'i öneririm. Birçok online dizi ve film sitesinden aradığınız diziyi yada filmi buluyor dizilab'da buna dahil. Eğer trakt hesabınız da varsa kullanıcı bilgilerinizi girin takip ettiğiniz diziler listenizde gözüksün ve kaldığınız bölümlerden izlemeye devam edin.

Orijinalden alıntı: bluesky_83

Site ile uğraşmayın bence, rpi2 varsa eğer openelec kurun, eklenti olarak da genesis'i öneririm. Birçok online dizi ve film sitesinden aradığınız diziyi yada filmi buluyor dizilab'da buna dahil. Eğer trakt hesabınız da varsa kullanıcı bilgilerinizi girin takip ettiğiniz diziler listenizde gözüksün ve kaldığınız bölümlerden izlemeye devam edin.

güzel bir bilgi paylaşımı teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.