Şimdi Ara

RAPSTAR Özgüç.. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• reyting yüzünden program kaldırıldı..
    Aptalca birisi cıktı birinci oldu
    Ödülü vermek icin adamı cagırdılar o ara eleman canlı performans yapmak istedi ve Star da jenerik'i akıtmaya basladı..
    Ödül arada kaynadı gitti göstermediler tabi daha sarkı da bitmeden kestiler ve reklam girdi..
    Gercekten böyle bi son beklemezdim.. İlginc oldu yarısmanın birinciside ilgincdi bi iki agladı falan birinciligi kaptı..
    Bu arada gözüme carpan sey Erhan'ın performansı cocuk ikinci oldu ama (hızlı rap'de ) ceza potansiyeli var..
    Ne diyelim hayırlı olsun..

Sunucu vaktimiz yok yok diye diye hemen gecistirdi

evet evet simdi klasik yemege bizdeyiz basladı ya sabır bunun icin mi vakit yoktu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 21 Şubat 2009; 2:04:24 >
  • Takip Ediyordum Bence Adem olmalıydı. Erhan da çok güzel performans gösterdi.. Baya hata oldu buda ilk defa oldğuna veriyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

reyting yüzünden program kaldırıldı..
    Aptalca birisi cıktı birinci oldu
    Ödülü vermek icin adamı cagırdılar o ara eleman canlı performans yapmak istedi ve Star da jenerik'i akıtmaya basladı..
    Ödül arada kaynadı gitti göstermediler tabi daha sarkı da bitmeden kestiler ve reklam girdi..
    Gercekten böyle bi son beklemezdim.. İlginc oldu yarısmanın birinciside ilgincdi bi iki agladı falan birinciligi kaptı..
    Bu arada gözüme carpan sey Erhan'ın performansı cocuk ikinci oldu ama (hızlı rap'de ) ceza potansiyeli var..
    Ne diyelim hayırlı olsun..

Sunucu vaktimiz yok yok diye diye hemen gecistirdi

evet evet simdi klasik yemege bizdeyiz basladı ya sabır bunun icin mi vakit yoktu acaba

aynen katılıyorum yemeğe bizdeyiz programının tekrarı çok ilgi görüyo o yüzden final akşamını kısa kestiler tiiööbee tiiööbeee

Özgüçü kendi şarkısındada gördük asıl kimLiğini yani sahnede çok iyi oynadı finaLdede gerçek yüzünü gösterdi 1. cilik erhanın hakıydı gerçekten hızLıLık oLsun yetenek olsun ses rengi faLan rapstar adına yakışıyodu birazda toprak çeki0 :D ne dyeLim hayırLısı bundan sonraki hayatLarında

en azından o juriden bi toplu performans wedada bekLerdim koçlardanda bazıLarı çıktı bazıLarı çıkmadı yada ben başını kaçırdım programın bilmiyorm

program formatını çok qeç anlayabildiler hadi tamam amaçLarı türk insanLarına rapi tanıtmak için bizim insanımızın yıllardır bildiği şarkıLarın araLarına rap girerek kulağa tanıdık yada hoş getirmekti ama gerçek rapstar formatını son qünde gördüm zaten herkesde öyLe gördü...

• Ya onu geçinde. Adamların felsefeleri gerçekten komik. "Biz toplumsal sorunların rap müzikle çözüleceğine inanıyoruz." Evet öyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Ya onu geçinde. Adamların felsefeleri gerçekten komik. "Biz toplumsal sorunların rap müzikle çözüleceğine inanıyoruz." Evet öyle.

• Bu yarışmacılardan bir b*k olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "hamzoş firarda"
    2 yıl önce açıldı
    Sezen Aksu itirafı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En başından beri format böyle olsa yarışmanın yarısında final olmazdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Ya onu geçinde. Adamların felsefeleri gerçekten komik. "Biz toplumsal sorunların rap müzikle çözüleceğine inanıyoruz." Evet öyle.

çözüyorlar ya öyle demesene aaaaaa
  • erhan hariç gerisi fos.hele özgüç ün birşeyden çaktığı ettiği yok.iki ağladı ödülü kaptı böyle saçmalık olmaz.ç
  • Böyle saçma şeylermi izliyosunuz.
  • o programı izlemedım zaman kaybetmedıgım ıcın cok mutluyum

dun bi arkadas video gosterdı
    fuat dior '' Freestyle mıydı o gercekten
    yarısmacı evet dıor
    baslıor fuat bagırmaya
    '' oh yeaah man yeaa man yeah man!!''
    reziller ya
    linkini de buldum alın
    konunun linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29922599/mpage_1/key_//tm.htm#29925918

Bu da o konusmanın linki izleyın gorun Fuatı
    http://www.youtube.com/watch?v=Oa9rmPFyxxM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 21 Şubat 2009; 10:22:03 >

• Körlerle sağırlar...
  • ooww yeaa mann oww yeaaa
  • izleyen bi arkımda diyo adem olmalıydı

RAPSTAR Özgüç.. !
  • Evet Çok kötüydü Baştan Sona Ama ilkti bu :)
  • Rap tarzını çok sevememe rağmen.
    Hiç keyif almadım izlerken.
    Sınırlandırılmış insanlar. Berbat ettiler gerçekten. Hiç yapılmamış olmasını isterdim.
  • Ulan Ne prodüksüyon düzgündüü ne sunucuu ne yarışmacı ya varya hayatımda hiç bu kadar bir televizyon kanalına acımadım yaaa rezilliklerini gördükçe acıdım star tv ye çoooookkkk amatör yeni açılan yerel bir tv daha iyisini yapar yazık... Hele o özgüç mü hörgüç mü neyse ya adamın yüzüne bakınca bütün T.C. üstünden geçmiş sanırsınız emrahvâri bir üzüntü var üstünde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.