Şimdi Ara

Rappelz Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok arkadasim isim olmaz biri kurarsa cairirsa gelirim ben pvp serverde oynuyorum adim BoRa oyundan ulassinlar banada ama oyle dengesiz adamlarla ugrasamam ona gore adam gibi guild varsa cagirin benide
  • pvp serverı silinmedi mi sen su an oynuyon mu yoksa orda ben de hic bir server görünmüyor
  • dostum sılınme soz konusu bıle degl sadece server kapali ki oteki server de yok suan sonuc olarak oyun daha open betada boyle sorunlar olucak cunki calisiyorlar
  • o zaman ben bosuna pvp dekı adamı bıraktım nese tekrar ordan devam ederim cogunluk orda eh bi sure bole katlancaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

quote:

Orjinalden alıntı: ønur

ben level 5 teyken Kahthana ışınlandım kendiliğinden.fakat ordaki en düşük level 15 yaratıklar var.hiç bişi kesemiyorum.akıl mantık almıyor

Eski haritaya Teleport olun, öyle bir seçenek var. Yoksa lvl 10 da bile kasılmaz o yaratıklarda.

nasıl teleport olacam nerdenn?
  • quote:

quote:

quote:

ben level 5 teyken Kahthana ışınlandım kendiliğinden.fakat ordaki en düşük level 15 yaratıklar var.hiç bişi kesemiyorum.akıl mantık almıyor

Eski haritaya Teleport olun, öyle bir seçenek var. Yoksa lvl 10 da bile kasılmaz o yaratıklarda.

arkadasim teleport var map i ac map in yukarsinda yaklas tusu var ona basinca sehirdeki adamlar ufak sari bi kare olarak gorunuyor hepsinin ustune gel mauseyle ve ismi teleport olani bul sonra yanna git ve ustune tikla cıkan seceneklerden trinel islant ı bul (yannis yazmis olabilirim ama boyle birsey gorunce anlarsin) ama bi sorun var benim isim vardi orda ve teleport a gittigimde o sehirin secenegi yoktu yani gidemedim simdi serverler acilinca bakarsin insallah vardir bu arada ben pvp de oynuyorum bu rasi icin gecerli bu serverde yoktu kaldirmislar iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 4 Ekim 2006; 11:19:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

quote:

quote:

quote:

arkadasim teleport var map i ac map in yukarsinda yaklas tusu var ona basinca sehirdeki adamlar ufak sari bi kare olarak gorunuyor hepsinin ustune gel mauseyle ve ismi teleport olani bul sonra yanna git ve ustune tikla cıkan seceneklerden trinel islant ı bul (yannis yazmis olabilirim ama boyle birsey gorunce anlarsin) ama bi sorun var benim isim vardi orda ve teleport a gittigimde o sehirin secenegi yoktu yani gidemedim simdi serverler acilinca bakarsin insallah vardir bu arada ben pvp de oynuyorum bu rasi icin gecerli bu serverde yoktu kaldirmislar iyi oyunlar

sağol deniyecem

• serverlar geldi dalın
  • sizde de var mı lag bende asırı var
  • ya arkadaslar bu milletin yaninda pet ler var bu pet olayini bieln varmi ben cart falan aldim olayi yaptim ama bı turlu cıkmıyor pet delircem simdiden tesekkurler
  • summon creature büyüsü var onu dene bir bakalım
  • dostum ona tiklayinca benim binek cikiyor olmuyor yani anlamadim ne is miletin yaninda gezer biz yapamayiz o dedigin buyuyu zaten biliyorum denedim olmuyor
  • passive skillerde creature control vardı onu da dene bilmiyorumki yaf
    oyundaki buglar kapatılana kadar FlyFF oynayacagım.Lagda arttı iyice
  • catch anatema gorevini yapan var mı nerde bu anatemalar??
  • quote:

ya arkadaslar bu milletin yaninda pet ler var bu pet olayini bieln varmi ben cart falan aldim olayi yaptim ama bı turlu cıkmıyor pet delircem simdiden tesekkurler

Kardlar var tanesi 8000 bin. Onlardan alıyorsun, sanırım binek için gereken summon büyüsü gibi bir büyü ile yanına getiriyorsun orasını tam bilmiyorum 8000 nim hiç olmadığı için almak nasip olmadı. :)
  • sanırım binek haywanı geçici
    digerleri de geçici mi?
  • binek süreli 6 dakka mı ne galiba ama saldırı petleri süresiz onlarda lv atlayabilio sizle
  • quote:

quote:

ya arkadaslar bu milletin yaninda pet ler var bu pet olayini bieln varmi ben cart falan aldim olayi yaptim ama bı turlu cıkmıyor pet delircem simdiden tesekkurler

Kardlar var tanesi 8000 bin. Onlardan alıyorsun, sanırım binek için gereken summon büyüsü gibi bir büyü ile yanına getiriyorsun orasını tam bilmiyorum 8000 nim hiç olmadığı için almak nasip olmadı. :)

hallettim dostum daha farkli bi olayi varmis biraz ugrastirdi ama cozdum yinede saol yardimlarn icin bu arada arkadaslar binek sureli tam 6 saat ilk verdigi 6dk ama ilerde 6 saatlikler vvar gene 1000R ye aliyorsunuz herkeze iyi oyunlar

• Oyunu deneyenlere sorayım,Oyun gercekten zevkli mi.

Zevkli ise bu gece Pc'yi Dl'ye bırakır,yarın yanınıza damlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Oyunu deneyenlere sorayım,Oyun gercekten zevkli mi.

Zevkli ise bu gece Pc'yi Dl'ye bırakır,yarın yanınıza damlarım

klavyeyle hareket edemiyorsun ve dolu bug var.ama PCde bulunsun ilerde güzel olacak kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.