Şimdi Ara

RAPİDSHARE SINIRSIZ DOWNLOADA BİR EL ATIN ÜSTADLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rapidshare de sınırsız download yapmak için çeşitli yöntemleri deniyorum bu işin kesin bir çözümü yokmu yaptıklarım şuanlar cookileri silip modemi resetliyorum başarılı bir uygulama ancak buda zaman alıyor.Ayrıca proxiyleride denedim ondanda birden fazla sınır tanımıyor.

• http://forum.donanimhaber.com/m_4533079/mpage_1/key_//tm.htm#4533079 burdaki işini görür
    olmadı arasan birsürü çözümü var reset atmana gerek yok modemine
  • arkadas her yöntemi denedim hatta son zamanlarda cıkan baska site üzerinden baglanıp indirmeyide (onlarda ise yaramıyor artık malesef)
    tüm yöntemler proxy mantıgıyla calısıyor ve yeni proxy bulmak samanlıkta igne bulmaya döndü ve artık pek cazibesi kalmadı...

en kısa ve en garanti yöntem ( zoom modemde)
    web konsolu acıyorsun ve bi kenarda kalıyor... rapidden indiriyorsun indircegini sonra web konsola dönüyorsun reboot diyorsun 40 saniye sonra yeni bir ip ile baglanıyorsun rapid sayfandan indirmeye dewam ediyorsun.. dolunca yine reboot yapıyorsun hep böyle gidiyor.. 1 günde 1GB indirdim daha 2 gün önce hemde hic basım agrımadan ve en kısa yol bu hepsinin sürelerini ölctüm

diger yöntemler yeni bi proxy bulana kadar zaten reboot süresini geciyor o sebeple en hızlı ve GARANTİ yöntem bu sayfaları kapatmadıktan sonra kaldıgın yerden dewam ediyorsun ve hic süre kaybın da olmuyor

tekrar ölctüm reboot ve yeni ip ile baglanma tam 37 saniye sürüyor, 38. saniyede kaldıgın yerden dewam ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 4 Kasım 2005, 14:37:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.