Bildirim
rapidshare premium account yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
maalesef rapidin bir uygulaması.. -
alla alla ben 10 gb indirebiliyorum halen.. -
Rapidin 2. bir hesap almamız için bizleri zorlamak için uygulamaya soktugu bir uygulamadır.Kotasızlar için üzücü bir haber ama benim gibi kotalıları ilgilendirmez pek. -
bende bu gün farkettim, mail attım hesap aldıktan sonra tekrar tekrar size ödeme yapmak zorundamıyız yoksa paylaşım programları kullanarak bu durumdan kurtulalım mı diye bakalım ne cvp gelecek =) -
ya saçmaladı rapid iyice önceden 25 kota vardı o bile zor yetiyordu şimdik günlük 2.6 gb oldu ama kullanıma göre rapid balance ediyormuş kotayı -
2 saatte bitiyo ya deli olacam -
100 gb transfer filan diyo ama o da 9 euro civarında bi para her verdiğim paraya karşılık saçma bi uygulama olmuş torrente başlıyacam valla -
quote:
Orjinalden alıntı: Tai-chi
alla alla ben 10 gb indirebiliyorum halen..
sen halen aldığın eski hesabı kullanıyorsun demek bende 1 hafta önceye kadar 10 gb kulanıyordum bitti hesabı uzattım günlük 2,66 oldu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaş ortası nasıl alınır erkek
- arveles ten kaç saat sonra alkol alınır
- saça sarımsak kullananların yorumları
- sol gözümü kapatınca sağ gözüm bulanık görüyor
- dikişler alındıktan sonra ne zaman duş alınır
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X