< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RapidShare Efsanesini Hatırlayan Var Mı? (5. sayfa)
-
-
Önce Kazaa sonra Bearshare sonra da Limewire geldi diye biliyorum.
Aslında bunlardan önce ares ve ondan da önce edonkey vardı diye hatırlıyorum.
Dönemin kralı rapidshare sonra hotfile olarak geçiyordu.
İnternetin çok kontrolsüz olduğu zamanlardı, sex yazınca listeyi komple seçip indiriyordun, virüs dahil bütün kriminal şeyler de gelebiliyordu.
p2p olarak geçiyordu bu yazılımlar, ortak alıp veriyordun torrent gibi.
-
Panoramio'daki fotoğrfalarıma üzülürüm ben, rapidshare çok da tın ama hi5 vardı özlenebilir.
(rapidsharedeki tüm linkleri sırayla otomatik indiren program vardı )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 7 Şubat 2022; 22:17:31 > -
psp oyunu indirirdik linkler arası bekleme olmasın diye modemi resetlerdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z kuşağıyım (1999 Doğumluyum )
- Rapidshare
- Hotfile
- Turbobit
Hatırladıklarım bunlar.
o değilde Turbobit ne siteydi be, işkence gibi geliyordu bana resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Şubat 2022; 2:33:12 >
-
Eyvallah hocam :) Asıl forum mantığının olduğu dönemlerdi. İnternet kotasının kısıtlı olduğu oyunların kota dostu başlığı ile hazırlandığı zamanlar :) Az zaman öldürmedik konu başlıkları arasında
-
Yok lan ne hapsi bir ton telif hakkı davası açıldı milyonlarca dolar tazminat ödedi hak sahiplerine. hatta bu olaydan sonra bile devam etti premium ücretleri yükselterek fakat daha fazla dayanamayınca fişi çekti.
-
beyler linkler ölmüş.linkleri yenileyebilir miyiz
emeğe saygı + rep
part 7 link ölmüş biri upload edebilir mi
rapıdshare.de linkler açılmıyor rapidshare.com linkler sağlam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 3 Ağustos 2022; 6:57:26 >
Daha dün gece aklıma geldi kurbağa olan linkler ve sonra rapidshare yaşlandıkça yaşlanmanın nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlamaya başladım maalesef.
part part indirir uğraşırdık sonrasında winrar crc hatası verirdi, hadi baştan indir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacetimereality -- 3 Ağustos 2022; 8:28:52 > -
Tabiki hatirlarim, hotfile .fileserve wupload vardi yne bunlara ek turbobit hala var ve iskence.Yerine mega google drive 1fichier gbi saglam siteler ckti.Arkasina debrid tarzi siteler eskisi kadar birsey indirmesemde alldebrid kullaniyorum.Ne gunlerdi Wupload dan premium alip dosyayi 980kb/1000 kb arasi indirince Allah Allah diyordum.Eski oyunlard taş catlasin 5gb skı bi cod hayraniyim halende oyle.Ama single tabi online sevmiyorum.Yas 38
Hatırlarım ama biraz söverek çünkü bizim zamanımızın tüm mobil içeriği Rapid'in depolarında kaldı
Tabii bundan daha çok sövülecek mevzu free hesap ile +20 part oyun indirme hem de Kbps hızında...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X