Bildirim
Rapid Üyeliğimi 1 Günlüğüne Paylaşıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben -
O benim. -
amaç ? -
Ben ? -
Üyelik 2005 ama mesaj malesef. İsterim yinede. -
quote:
Orjinalden alıntı: Drizz
Rapid hesabımı 3 kişiyle 1 günlüğüne paylaşacağım şifrenin değiştirilmemesi rica olunur ilerde de böyle uygulamalara devam etmem için.
Şifreyi vereceğim kişilerin 2005 ve öncesinde üye olması ve 2500 mesaj üzeri olmasını istiyorum.
İlk mesaj atan 3 kişiye şifreyi yollayacağım.
2006
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Ağustos 2008; 23:16:01 > -
ah eski günler olacaktı ki şimdi internet yok paylaşsan da bi işe yaramaz! -
Banadaa.. -
Üyelik 2001 mesaj sayım -
Tesekkur ederım @Drizz uzun zamandır rapid kullanmıyordum tam bugun lazım oldu ve senı gordum.Daha az once konu acmıstım hatta.Cok saol -
quote:
Şifreyi vereceğim kişilerin 2005 ve öncesinde üye olması ve 2500 mesaj üzeri olmasını istiyorum
Bu kişilerin özel bir ayrıcalığı mı var -
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
ben
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
O benim.
id ve şifre yollandı
quote:
Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki
amaç ?
ihtiyacı olana yardımcı olmak -
Ben de 2005 im ama mesaj sayısı yetmiyor sanırım neyse canın sağolsun düşünmen yeter -
RS premium account'a ihtiyacı olan ne kadar çok insan varmış
İhtiyacı olana satabilirim.
Ayrıca, Netload account'a ihtiyacı olanlar da PM yolunu kullanabilirler...
Daha fazla bilgi için lütfen PM.
Bunun dışında; Beklemeden, code yazmadan, istediğiniz kadar aktarımı listenize ekleyeceğiniz ( 230 ) denedim sorun çıkartmadı. Dl yapabileceğiniz, tek eksisi olan aktarım hızının 60 Kb'i geçmemesi olan, full version program söyleyebilirim...
Son yazdığım öneri 1mbit bağlantısı olanlar için öneriyorum. Diğer bağlantı hızları için kesinlikle premium almalarını öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 8 Ağustos 2008; 23:28:45 > -
ben 2008im ama rapid premium emin ol çok lazım.Daylight ingilizce eğitim seti indirecem 70CD
20CDde kaldık
Allah Rızası için premium hesap -
aksoy pm ne bak -
2003 üyeliğim ama foruma en sık girenlerdenim maalesef mesajlarım az en azından yükseltmek için kasmadım -
su rapid hakkinda bise sormak istiyorum
gecen arkadasla konusuyorum 4gb kotali nete rapid pre almis
ben sen aptalsin olum dedimde ne alakasi var dedi
acaba 4gb kotaliya rapid pre almak uygun olurmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
su rapid hakkinda bise sormak istiyorum
gecen arkadasla konusuyorum 4gb kotali nete rapid pre almis
ben sen aptalsin olum dedimde ne alakasi var dedi
acaba 4gb kotaliya rapid pre almak uygun olurmu?
Bence olmaz , 1 ay üyelik alıp doya doya sömürülmeli çünkü. Zaten Rapid'in verdiği 5 günlük limit 10 GB
Benzer içerikler
- troll demek suç mu
- prada orjinallik sorgulama
- çok borcum var ne yapmalıyım
- tekel puro
- uçakta baklava taşınır mı
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- penis nakli
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X