Şimdi Ara

RAPID SHARE'YE PARA VERMEDEN LIMITSIZ DOWNLOAD.%100 İŞE YARIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://rapidshare.de/files/31440081/Rapidshare.rar

Adresinden dökümanı okuyabilirsiniz.

Saygılar.

Not: İşlem kesinlikle yasaldır. Yani herhangi bir hile felan değil.

edit: link güncellemesi. Artık herhangi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofmaster -- 31 Ağustos 2006; 18:02:26 >

• dosaynın 2mb den fazla olması gerkiyor bildiğim kadarıyla puan kazanman için.. gereksiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

dosaynın 2mb den fazla olması gerkiyor bildiğim kadarıyla puan kazanman için.. gereksiz..

gereksizse hiç kasmayalım harbiden..
  • tamamdır. dosya boyutu büyültüldü.
  • yeri gelmisken burada download işlemini nasıl yapıyoruz cozemedim bi turlu hayrına anlatabilcek biri vardır umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofmaster

http://rapidshare.de/files/31440081/Rapidshare.rar

Saygılar.

İyi yere tezgah açmışsın.Götür bakalım.Ama benim bildiğim paylaşım karşılıksız olandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxMAXRPMxxx

quote:

Orjinalden alıntı: pofmaster

http://rapidshare.de/files/31440081/Rapidshare.rar

Saygılar.

İyi yere tezgah açmışsın.Götür bakalım.Ama benim bildiğim paylaşım karşılıksız olandır.

herhangi bir şey istemiyorum ki zaten

bu arada hala çalışıyor. kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofmaster -- 31 Ağustos 2006; 18:21:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirmenize gerek yok,arkadaşın dosyası olduğu gibi aşağıda.

Merhaba. Öncelikle bir rapidshare'ye bir dosya yüklüyoruz. yükledikten sonra kullanıcı adı ve şifre istiyor. siz onu boş bırakıp üye ola tıklıyorsunuz. sonra artık dosyalarınızı bir üyelik adına yükleyebileceksiniz. Sonradan size indirilme sayısına göre orantılı puanlar verecek. Belirli puanı geçtikten sonra premium accountunuza ulaşabilirsiniz.

Ben mesela bu yazıyı sırf siz indirinde puan kazanayım diye rapidshare'ye yükledim. :)
    Saygılar.

pofmaster

@pofmaster Kusura bakma.Paylaşımın doğasına ters bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 31 Ağustos 2006; 18:30:24 >
  • quote:

İndirmenize gerek yok,arkadaşın dosyası olduğu gibi aşağıda.

Merhaba. Öncelikle bir ****'ye bir dosya yüklüyoruz. yükledikten sonra kullanıcı adı ve şifre istiyor. siz onu boş bırakıp üye ola tıklıyorsunuz. sonra artık dosyalarınızı bir üyelik adına yükleyebileceksiniz. Sonradan size indirilme sayısına göre orantılı puanlar verecek. Belirli puanı geçtikten sonra premium accountunuza ulaşabilirsiniz.

Ben mesela bu yazıyı sırf siz indirinde puan kazanayım diye ****'ye yükledim. :)
    Saygılar.

pofmaster

neyse 5 puan hiç yoktan iyidir ama şunu unutma bu puan sayesinde uploadlar arttı. yani ben hiç yoktan yararlı şeyler upload edip paylaşıyorum. eh karşılıklı da olsa paylaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofmaster -- 31 Ağustos 2006; 18:32:57 >

• yararlı şeyler yükleyin indirelim sonuna kadar puanlar feda ama böyle milleti kandırarak puan arttırmaya çalışmak ayıp yani.forum yöneticisi yerinde olsa bi kaç gün ban verirdim.ben anca bu kadarını veririm
  • quote:

İndirmenize gerek yok,arkadaşın dosyası olduğu gibi aşağıda.

Merhaba. Öncelikle bir ****'ye bir dosya yüklüyoruz. yükledikten sonra kullanıcı adı ve şifre istiyor. siz onu boş bırakıp üye ola tıklıyorsunuz. sonra artık dosyalarınızı bir üyelik adına yükleyebileceksiniz. Sonradan size indirilme sayısına göre orantılı puanlar verecek. Belirli puanı geçtikten sonra premium accountunuza ulaşabilirsiniz.

Ben mesela bu yazıyı sırf siz indirinde puan kazanayım diye ****'ye yükledim. :)
    Saygılar.

pofmaster

naptın üstaadım ya adamın ekmeği ile oynuyorsun şaka bi yanada rapid bu olayı ii yaptı upload olayını cezbettirecek.

• Bir puan kazanma yöntemide ben söyleyeyim.

Üye olduysanız premium zone'a girdiğinizde remote upload yazar. Yani benim gibi 256K kullanıcısı iseniz ve büyük boyutta upload yapmak işkence ise bu işe yarıyor. R.a.p.i.d gibi paylaşım siteleri hariç http veya ftp içerikli sitelerden hedef gösterdiğiniz dosyayı sizin yerinize yüklüyor. Hem de birkaç saniye içinde. Boyutu ne olursa olsun. Sizde bu dosyanızı paylaşıp dağıtırsanız her indirme için 1 puan alıyorsunuz. Artık hangi tür paylaşımların çok rağbet gördüğünü söylememe gerek yok herhalde.
  • üzülerek söylüyorum rapidi hile ile yıkamazsınız
  • AYIP YAA KENDI CIKARIN ICIN NELER YAPIOSUN ARKADAS BIDE UTANMADAN HIC DEGILSE SOLE BOLE DIOSUN HELAL OLSUN YANI
  • bu konu silinsin, konuyu acan arkadas kendini cok zeki sanıyor galiba
  • 20 puan toplamış baksana. 9.980 kişi daha indirirse 1 aylık premiumu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 1 Eylül 2006; 11:56:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.