Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambetiko

@TRQX

birader ben birinde 1 tb upload görmüştüm. hatta sordum nasıl yaptığını ama cevap gelmedi. bende 500 gb lık upload dosyası var ama üstüne yükleyemiyorum. o kişi nasıl yapmış olabilir?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt
    @TRQX
    birader ben birinde 1 tb upload görmüştüm. hatta sordum nasıl yaptığını ama cevap gelmedi. bende 500 gb lık upload dosyası var ama üstüne yükleyemiyorum. o kişi nasıl yapmış olabilir?

Dosya yüklemeleri için ek kota alınabiliyor.Bu şekilde yapmış olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt
    @TRQX

Dosya yüklemeleri için ek kota alınabiliyor.Bu şekilde yapmış olabilirler.

Alıntıları Göster
    Ben bu sınırın 500 gb olduğuna inanmıyorum. Arkadaşa sordum şu an 800 gb upload onda var. ve hala upload etmeye devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panturk

Beyler ben rapid'e premium account girişini yapamıyorum kullanıcı adı bulundu fakat şifre yanlış diyor şifreyi doğru girdiğime %100 emin olduğum halde mail adresimi girerek şifremi istedim aynı girdiğim şifre geldi kopyala yapıştır yaptım elle girdim ama değişiklik yok kullanıcı adı bulundu ama şifre yanlış diyor. nedir bu sorun ya aynı sorun operada da oluyor firefoxda da oluyor ie dada oluyor? nasıl çözebilirim bu sorunu???

Alıntıları Göster
    Konuda son zamanlarda yazılanları incelemedim bilmiyorum belirtildi mi, Rapidden hesap alanlara artık 1000 puan veriyor rapid ki bu hiçbirşeye yaramaz, artık uploaderlardan almak çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 14 Ağustos 2008; 12:05:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Konuda son zamanlarda yazılanları incelemedim bilmiyorum belirtildi mi, Rapidden hesap alanlara artık 1000 puan veriyor rapid ki bu hiçbirşeye yaramaz, artık uploaderlardan almak çok daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Konuda son zamanlarda yazılanları incelemedim bilmiyorum belirtildi ama Rapidden hesap alanlara artık 1000 puan veriyor rapid ki bu hiçbirşeye yaramaz, artık uploaderlardan almak çok daha mantıklı.

1000 puan mı olamaz. ne yapmaya çalışıyor bu rapid

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Konuda son zamanlarda yazılanları incelemedim bilmiyorum belirtildi ama Rapidden hesap alanlara artık 1000 puan veriyor rapid ki bu hiçbirşeye yaramaz, artık uploaderlardan almak çok daha mantıklı.

1000 puan mı olamaz. ne yapmaya çalışıyor bu rapid

Alıntıları Göster
    1000 puan veriyorsa çok kötü olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Alıntıları Göster
    quote:

Uploaderlardan almak mantıklı ama Rapid şartları dahada zorlaştırdıkça rapide upload yapan kalmayacak. Bu arada netload.in de rapiddeki collector hesap durumu varmı? Varsa nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz.Eklenen dosya limiti boyutu ve indirilmesi vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

Uploaderlardan almak mantıklı ama Rapid şartları dahada zorlaştırdıkça rapide upload yapan kalmayacak. Bu arada netload.in de rapiddeki collector hesap durumu varmı? Varsa nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz.Eklenen dosya limiti boyutu ve indirilmesi vb.

Alıntıları Göster
    Uploaderların en büyük avantajı RapidUploader programıydı. Artık 2gb dan fazla upload edilen dosyalar puan kazandırmıyormuş.

Hangi uploader uğraşır buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

Uploaderların en büyük avantajı RapidUploader programıydı. Artık 2gb dan fazla upload edilen dosyalar puan kazandırmıyormuş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gD

O ilk çıktığından beri öyle zaten, tek dosya olarak 200mb üstü dosyaları sadece premiumlar indirebiliyor ve puan kazanılamıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    rapid şu an çalışıyor mu sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzincanspor

Alıntıları Göster
    Bende de uçtu

Ayrıca Rapid Uploader programı da çalışmıyor upload yapmak isterken.
    Geçen ay buna benzer bir sorun olmuştu siteye girilmiyor fakat upload yapılabiliyordu,
    bu sefer komple uçmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Ağustos 2008; 15:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Bende de uçtu

Ayrıca Rapid Uploader programı da çalışmıyor upload yapmak isterken.
    Geçen ay buna benzer bir sorun olmuştu siteye girilmiyor fakat upload yapılabiliyordu,
    bu sefer komple uçmuş.

Alıntıları Göster
    30 dkk önce downloadlar stop etti bekliyoruz bakalım siteyede girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzincanspor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erzincanspor

şuan uçmuş vaziyette. Yurt dışı sitelerin de bazıları çalışmıyoru ama bir kısmı düzeldi. Rapid hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: erzincanspor

şuan uçmuş vaziyette. Yurt dışı sitelerin de bazıları çalışmıyoru ama bir kısmı düzeldi. Rapid hala yok.

Alıntıları Göster
    Neyse geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Neyse geldi.

Alıntıları Göster
    Rapid puanlarla hediye vermeye başlamışlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: howkee

Rapid puanlarla hediye vermeye başlamışlar sanırım.

Alıntıları Göster
    Adamlar iyice zıvanadan çıktı. Çerçi dükkanına dönmüş rapidshare.com
    60.000. puana lamba, 90.000 puana oyuncak araba.
    Hosting yerlerde sürünüyor, umurlarında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Alıntıları Göster
    Rapid gitmişti bir ara, sonra geldi ama ne hikmetse geldiğinden beri 15 kb/s - 20 kb/s aralığında geziyor hızım. Bağlantımda mı sorun var diye nvidia'dan driver indirdim, tam hızda sorunsuz indi. Sistemle oynaya oynaya bu hale getirdiler sonunda. Keşke 3 aylık almasaydım premium'u. Bitse de artık kurtulsam. Bundan böyle herşey kusursuz olsa da artık gözümde değeri kalmadı, benim için premium olayı bitti.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ferther

Adamlar iyice zıvanadan çıktı. Çerçi dükkanına dönmüş****.com

Sanmıyorum ki buraya göndersinler o vaat ettiklerini.
    Anca Almanya ve çevre ülkelere gönderiyorlardır.
    Aha da tam liste; http://rapidshare.com/rewards.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Ağustos 2008; 22:56:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Baktılar milletin elinde 3-4 yıllık puan var. Ucuz ürünlerle puanları alacaklar milletin elinden.

• quote:

quote:

Baktılar milletin elinde 3-4 yıllık puan var. Ucuz ürünlerle puanları alacaklar milletin elinden.

Alıntıları Göster
    Vay be adamlar yıllardır aynı çizgide devam ediyorlardı ne olduysa son 1-2 ay içinde oldu.Hep bu arayüzü değiştirmeleri bitirdi ya. Uğursuzmuş gerçekten.Ne Premium nede Free kullanıcılığın tadı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Vay be adamlar yıllardır aynı çizgide devam ediyorlardı ne olduysa son 1-2 ay içinde oldu.Hep bu arayüzü değiştirmeleri bitirdi ya. Uğursuzmuş gerçekten.Ne Premium nede Free kullanıcılığın tadı kaldı.

Alıntıları Göster
    rapid, kendini yoketme pimini çekti
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.