Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • downloader has generated not more than 3 RapidPoints in the last hours.

indiren kulanıcı son 1 saatde 3 rapidpuandan fazla kazandırmamış olmalı senin puan kazanabilmen için.

yani senden önce birşeyler indirip o saat içinde başkalarına puan kazandırmış ise sen kazanamıcaksın.
  • quote:

Dedicated server: Keymachine®

Keymachine® with Intel-processors

KM 9100 Pentium 4 2,4 GHz | 2x80 GB HDD | 1 GB RAM | dFlat-datatransfer 69,00 € 39,00 €

KM 9200 Core™2Duo 2x1,8 GHz | 2x320 GB HDD | 2 GB RAM | dFlat-datatransfer 79,00 € 49,00 €

KM 9400 DC Core™2Duo 2x2,66 GHz | 2x500 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 59,00 €

KM 9600 DC Core™2Quad 4x2,4 GHz | 2x750 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 69,00 €

KM 9800 QC Core™2Quad 4x2,4 GHz | 2x1000 GB HDD | 8 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 99,00 €

Keymachine® with AMD-prozessors

KM 6100 Opteron 144 | 2x80 GB HDD | 1 RAM | dFlat-datatransfer 69,00 € 39,00 €

KM 6200 Opteron 1212 | 2x320 GB HDD | 2 RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 49,00 €

KM 6400 X3 Phenom X3 |64 Triple Core 2,3 GHz | 2x500 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 59,00 €

KM 6600 X3 Phenom X3 |64 Triple Core 2,3 GHz | 2x750 GB HDD | 6 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 69,00 €

KM 6800 X4 Phenom X4 |64 Quad Core 2,6 GHz | 2x1000 GB HDD | 8 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 99,00 €

OS : LINUX CentOS, FreeBSD, Debian, SuSE, Ubuntu, Fedora, - -

OS WINDOWS Windows Web-Edition 2008 - 10,00 €

Windows Standard-Edition 2008 - 19,00 €

alternative AS Plesk

Confixx

(additional charge, not arbitrarily with OS combinable) ** 15,00 €
    Managed extension all Keymachines, Mac mini 18,00 €**
    Working unit

24h Mo - So Working unit system technician per begun 15 minutes, after customer order 22,00 €

Aydindril,

sen bu paketlerden hangisini kullaniyorsun. Windows un bir faydasini gordun mu?? cok yavas diyorlar sen ne diyorsun?

Linux un hangi versiyonu arkadaslar? kullananlar cevaplayabilirse sevinirim...

Simdi gonlum windows diyor ama aklim Linux diyor. windows surucu alirsam evde linux kurmama gerek kalmayacak. ama linux inda hizi var.. ne yapsak acaba...

Linux surucuye jdownloader kuruluyor mu acaba...rarlama islemini ve ftp islemini sorunsuz yapar miyiz?
    bir de linux live cd den windows kurulu makinamizda yonetebilir miyiz yonetim panelini cok merak ediyorum???

bu arada keyweb de dedicated haricinde gercekten cok uygun fiyatlara VPS lerde var. 10 euro dan basliyor aylik fiyati. ne yapsam acaba baslangic icin denesem mi?? ortaklik icin birkac arkadas konustuk dedicated gercekten super ama 3-4 kisi serveri kullanmada problemolur mu acaba??...yorumlarinizi bekliyorum...

• Linux makine kullanmak için kendi bilgisayarınıza Linux kurmanız gerekmiyor.
  • @kizilelma

Merhaba kardeşim. Sorularının birkaçını ben yanıtlıyayım

Linux sürümlerine Jdownloader, utorrent, rarlama programı (Ark) ve ftp programları kurulabiliyor. Ben şahsen ubuntuya kurdum. Diğer sürümlere de kurulur sanırım.

Dün Keyweb e vps hakkında akılma takılan birkaç soruyu mail atmıştım bu sabah cevap gelmiş aynen şöyle yazıyor.

quote:

Merhaba,
    sorulariniz cevaplamadan önce sunu belirteyim, torrent yada download upload icin desteklemiyoruz, sorunlarda yardimci olmuyoruz.

Eger baska birsey icin kullanacaksaniz yardimci olurum.

İbrahim

Yani bu iş için kullanamazmışız öle diyorlar ama forumda keyweb in vps sini kullanan bir arkadaş (qontak0 ) vardı o nasıl kullanıyor acaba cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@kizilelma

Merhaba kardeşim. Sorularının birkaçını ben yanıtlıyayım

Linux sürümlerine Jdownloader, utorrent, rarlama programı (Ark) ve ftp programları kurulabiliyor. Ben şahsen ubuntuya kurdum. Diğer sürümlere de kurulur sanırım.

Dün Keyweb e vps hakkında akılma takılan birkaç soruyu mail atmıştım bu sabah cevap gelmiş aynen şöyle yazıyor.

quote:

Merhaba,
    sorulariniz cevaplamadan önce sunu belirteyim, torrent yada download upload icin desteklemiyoruz, sorunlarda yardimci olmuyoruz.

Eger baska birsey icin kullanacaksaniz yardimci olurum.

İbrahim

Yani bu iş için kullanamazmışız öle diyorlar ama forumda keyweb in vps sini kullanan bir arkadaş (qontak0 ) vardı o nasıl kullanıyor acaba cevaplarsa sevinirim.

ilginc, Aydindril sirf bu is icin kullandigini soyledi burada zaten..

sanirim resmi destek vermiyorlar.. yani sorumluluk almak istemiyorlar..yoksa dedicated serveri kontrol edeceklerini hic sanmiyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Linux makine kullanmak için kendi bilgisayarınıza Linux kurmanız gerekmiyor.

tristam o nasil oluyor peki...ben hic bilmiyordum..

bu arada sizin OVH bu is icin killik cikarmiyor degil mi???

eger keyweb sorunluysa OVH ye takilmaz lazim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 15 Ocak 2010; 12:08:56 >

• Biz bu MX Air'i istemekle iyi etmedik galiba. Vatan Bilgisayar air dışındaki tüm Logitech mouslarda felaket indirimler yapıyor ardarda. LX8 bile 35 TL olmuş ki ben 2 yıldır LX7 kullanıyorum, iyi olurdu onu alsam. (solak dostu mouse'dur) Kim gaza getirdiyse beni söylesin valla birşey yapmayacağım. Çık ortaya korkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 15 Ocak 2010; 13:24:46 >

• ben gaza getirmiş olabilirim tam emin değilim
    rapide çalışıyorum kusura bakmayın sipariş başına bende prim alıyorum napayım
    49000 pre + 4000 free puan gerçekten iyi rakam bence
    mouse yi siz bir youtube den falan izleyin özelliklerini harika bişey
    media player olayını sevenler için tam ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

quote:

KM 9100 Pentium 4 2,4 GHz | 2x80 GB HDD | 1 GB RAM | dFlat-datatransfer 69,00 € 39,00 €

KM 9200 Core™2Duo 2x1,8 GHz | 2x320 GB HDD | 2 GB RAM | dFlat-datatransfer 79,00 € 49,00 €

KM 9400 DC Core™2Duo 2x2,66 GHz | 2x500 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 59,00 €

KM 9600 DC Core™2Quad 4x2,4 GHz | 2x750 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 69,00 €

KM 9800 QC Core™2Quad 4x2,4 GHz | 2x1000 GB HDD | 8 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 99,00 €

KM 6200 Opteron 1212 | 2x320 GB HDD | 2 RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 49,00 €

KM 6400 X3 Phenom X3 |64 Triple Core 2,3 GHz | 2x500 GB HDD | 4 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 59,00 €

KM 6600 X3 Phenom X3 |64 Triple Core 2,3 GHz | 2x750 GB HDD | 6 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 69,00 €

KM 6800 X4 Phenom X4 |64 Quad Core 2,6 GHz | 2x1000 GB HDD | 8 GB RAM | dFlat-datatransfer 99,00 € 99,00 €

alternative AS Plesk

Confixx

Working unit

24h Mo - So Working unit system technician per begun 15 minutes, after customer order 22,00 €

Aydindril,

sen bu paketlerden hangisini kullaniyorsun. Windows un bir faydasini gordun mu?? cok yavas diyorlar sen ne diyorsun?

Simdi gonlum windows diyor ama aklim Linux diyor. windows surucu alirsam evde linux kurmama gerek kalmayacak. ama linux inda hizi var.. ne yapsak acaba...

Linux surucuye jdownloader kuruluyor mu acaba...rarlama islemini ve ftp islemini sorunsuz yapar miyiz?
    bir de linux live cd den windows kurulu makinamizda yonetebilir miyiz yonetim panelini cok merak ediyorum???

bu arada keyweb de dedicated haricinde gercekten cok uygun fiyatlara VPS lerde var. 10 euro dan basliyor aylik fiyati. ne yapsam acaba baslangic icin denesem mi?? ortaklik icin birkac arkadas konustuk dedicated gercekten super ama 3-4 kisi serveri kullanmada problemolur mu acaba??...yorumlarinizi bekliyorum...

ohh soruları gene sıralamışsın ard arda :D biz burda yardım etmek için varız tabi hemen yanıtlayam ;

Ben KM 9600 QC Windows 2008 1 GBit kullanmaktayım. Windowsta işlemler daha kolay tabi. Linux denemedim gerçi ama windows kadar rahat olacağını sanmam yani. Windows un tek kötü yanı aylık 10 euro ödemek zorundasın lisans ücretinden dolayı. Bu çoğu yerde böyle. Fakat linux bedava. Bunu linux kullanan uploaderlara sorman daha iyi. Ben windows tercih ediyorum kafam rahat oluyor. Windows için diyorsan çok yavaş değil aşırı hızlı bence. 2008 var makinede deli gibi hızlı. Ama dediğim gibi linux kullanmadığım için karşılaştıramam.

Başlangıç için VPS bile yeter aslında sana. VPS ile bi başla belli bi altyapı oluşturduğun zaman linklerinde o zaman dedicated alırsın.

Dedicated için ortaklık tavsiye etmiyorum. Çok zorlanır alet. Yani eziyete döner rarlama ve upload işleriniz. 3-4 kişi zaten aynı anda kullanabilmeniz mümkün değil ( Windows için geçerli linux bilmem ) Maksimum aynı anda 2 kullanıcının bağlantı kurmasına izin veriyor.

Ortak bir dedicated kullanacaksanız performans ta istiyorsanız o zaman aleti güçlü bir şey almanızı tavsiye ederim. Ve hdd ler mutlaka raid 0 olmak zorunda.

• Şunu da ekleyeyim; dünyada hiç bir firma zaten torrent için destek vermez. Başlarını belaya niye soksun koca firmalar ? En Azından bu bahsettiğim firmalarda böyle ; ovh, keyweb, rapidswitch, netdirekt. Ama sizin dedicated serverdada ne yaptığınıza bakmazlar. Ama serverınız kapanmaz asla yani. Ben daha görmedim kapanan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

quote:

alternative AS Plesk

Confixx

Working unit

Aydindril,

ohh soruları gene sıralamışsın ard arda :D biz burda yardım etmek için varız tabi hemen yanıtlayam ;

Ben KM 9600 QC Windows 2008 1 GBit kullanmaktayım. Windowsta işlemler daha kolay tabi. Linux denemedim gerçi ama windows kadar rahat olacağını sanmam yani. Windows un tek kötü yanı aylık 10 euro ödemek zorundasın lisans ücretinden dolayı. Bu çoğu yerde böyle. Fakat linux bedava. Bunu linux kullanan uploaderlara sorman daha iyi. Ben windows tercih ediyorum kafam rahat oluyor. Windows için diyorsan çok yavaş değil aşırı hızlı bence. 2008 var makinede deli gibi hızlı. Ama dediğim gibi linux kullanmadığım için karşılaştıramam.

Başlangıç için VPS bile yeter aslında sana. VPS ile bi başla belli bi altyapı oluşturduğun zaman linklerinde o zaman dedicated alırsın.

Dedicated için ortaklık tavsiye etmiyorum. Çok zorlanır alet. Yani eziyete döner rarlama ve upload işleriniz. 3-4 kişi zaten aynı anda kullanabilmeniz mümkün değil ( Windows için geçerli linux bilmem ) Maksimum aynı anda 2 kullanıcının bağlantı kurmasına izin veriyor.

Ortak bir dedicated kullanacaksanız performans ta istiyorsanız o zaman aleti güçlü bir şey almanızı tavsiye ederim. Ve hdd ler mutlaka raid 0 olmak zorunda.

Aydindril

sende dokturmussun tesekkurler..
    ama tristen in dedigine gore linux kullanmak ici makinene kurman gerekmiyormus sonucta uzak masaustu olacak ama windowsa asinaligimiz var tabi bir de windows da program secenegi cok...

http://vrsturk.blogspot.com/

bu linkte de cok guzel anlatilmis..bilmiyorum VPS ile baslasam performans alir miyim.. sorun falan olur mu
    VPS de sanirim 100 mbps up var ve trafik sinirli...

dur bakalim bir karar vereyim belki de oyle baslarim sonucta VPS lerin fiyati gercekten ucuz...

EDIT : BIR DE LINUX KULLANAN ARKADASLAR HANGISINI ONERIYOR ACABA..TRISTEN, TORA NE DERSINIZ??
    SuSE, Ubuntu, Fedora ?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 15 Ocak 2010; 15:16:47 >

• rapid kuru sabit ama euro cakılıyor nedir bizdeki bu kader ya euro yukselse rapid kuru ceker aşagıya
  • Ben dün hesaplarımdaki tüm parayı istedim. Bakalım ne zaman gelecek.
  • Ben linux vps kullanıyorum torrent programı sorunu yok.

Bu arada bu fujifilm a220'yi nasıl elden çıkarabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 15 Ocak 2010; 16:54:50 >
  • keyweb en az 3 aylık mı satıyor? öyle bir mesaj gördüm de?

edit : oy oy oy OVH'da ya senelik alırsın ya da kurulum parası 50€ ödersin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 15 Ocak 2010; 18:30:03 >
  • Keyweb Türkiye öyle bir limit koymuş ama ana sitesinden direk alırsanız, aylık olarak temin edilebiliyor sanırsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Keyweb Türkiye öyle bir limit koymuş ama ana sitesinden direk alırsanız, aylık olarak temin edilebiliyor sanırsam..

Türkiye bölümüne mail attım. Cevaba göre ana siteden alırım o zaman. Çok teşekkürler :)
  • @kizilelma

Linux server kullanmak için kendi pc ne linux kurmana gerek yok. o verdiğin linkteki anlatıma bakarsan adam windows ile openSuse yüklü server e bağlanıyor. PuTTY denen bir program ile.

Keyweb in seçeneklerinde şunlar var Fedora, CentOS, Debian, SuSE, Ubuntu
    En mantıklısı Ubuntu ama bu sitede de Suse nin kullanımı varhttp://vrsturk.blogspot.com/

Bence başlangıç için tek başına vps kiralamak en iyisi 100 mbit yeter 3000 gb trafik var bu da başlangıç için iyi gibi. Yani toplam 1.5 tb indirdin diyelim onu bide upload edersin her ay toplam 3tb eder. Baktın yetmiyo sınırsız serverlara bakmaya başlarsın.

Zaten rapid hesabı max 2 tb yüklemene izin veriyo sanırım. ee her ay 1.5 tb up yapsan ya her ay hesabındaki dosyaları silip başka şeyler upload edicen yada her ay yeni bi hesap daha açıcan

Bizin 4 kişi server kiralama işi de yatacak gibi

quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

Keyweb Türkiye öyle bir limit koymuş ama ana sitesinden direk alırsanız, aylık olarak temin edilebiliyor sanırsam..

Türkiye bölümüne mail attım. Cevaba göre ana siteden alırım o zaman. Çok teşekkürler :)

Cevap gelince burayada yazarsanız seviriim. Bende mail attım torrent ve up/down için destek vermediklerini yazdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 15 Ocak 2010; 19:35:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.
    quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

Cevap gelince burayada yazarsanız seviriim. Bende mail attım torrent ve up/down için destek vermediklerini yazdılar

Destek vermiyoruz demeleri normal ama VPS'lerin %70-80'i zaten illegal amaçlar için kullanılıyor. Yani şansını zorlamadığın müddetçe karışmıyorlar. Ama paylaşımlı hafızayı aşırı zorlarsan, o zaman bişeyler diyebilirler :D

Cevaplarını bekliyorum, geldiğinde buraya yazıcam.

• Arkadaşlar sizin bu para kazanma taktiğiniz nedir? Ne tür şeyler upload ediyorsunuz da bu kadar puan kazanıyorsunuz. Sizce en çok indirilibilen paylaşımlar hangileridir.
  • rapid premum uyelıgım var fakat bu 5.00 kotalı sorunu nasıl asacam hangı programı kullanmalııymkı 5.00 kotasını gormesın malum devamlı rapıdden ındırme yapıyorum arsıv ıcın rapıdden use rpassımıdda degısıyorum ama hala 5.00 kotas srnum gozukuyor
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.