Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: picasso2

@Tora collector hesapta 3000 dosya limiti yok eskiden vardı şimdi yok degişti artık istersen bir dene bakalım 3000 dosyadan fazla yüklenip yüklenmediğini ben denedim premiumdaki gibi 10000'e kadar yükleniyor

premium veya collector hesapların ikisinede 10000 dosya yükleyebilirsiniz tek farkları collectordeki free puanların hiçbirişe yaramıyor olması ve premium hesaplara 200MB'dan daha büyük dosya yükleyebilirsiniz ama bunlarıda free kullanıcılar indiremez

ve linkleri text dosyası halinde almak Premium'daki kadar kolay linkleri beta zoneden almayı bir dene ne kadar kolay oldugunu görürsün yanlız sonlarında html uzantısı kalıyor premiumdada kalıyor hiçbir fark yokki

link alma yöntemleri konusunda bi bilgi eksikliğim yok zaten. söylediğim gibi bahsettiğiniz linkten alıyorum ve çoğu zaman sıralamayı bozduğu, karışık çıkardığı oluyor. refresh etmeden düzelmiyor. ayrıca 5-10 sezonluk bir dizi için sezon sezon aratıp, aradan linkleri seçmek yorucu oluyor.
    Premium'daki gibihttps://ssl.r.apidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?export=1 linki çalışsa çok iyi olurdu.

Neyse sonuç olarak ayda 1000TL kazanırken sadece 1 kez 7€ verip, bir sonraki ayda free puanlarla yenilemek varken, collectors'ın göreceli zahmetine katlanamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

@DoQi,

Allah razı olsun. Çok çok teşekkür ederim yardımların için. Dosyalarım geri geldi. Oh be rahat bir nefes aldım walla.

önemli değil hayrını gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tora

quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

dostum 7-8 forum ne getirecek ki uğraşmaya değmez diye düşünüyorum...
    bir de o kadar masraf yapmışsınız..

linklerin silinmesine karşı en iyisi nedir acaba?
    linkbucks ile mi link vermek yoksa
    hotfile da mesela linklerinin kopyasını çıkartabiliyorsun...
    peki bu kopyalar silinirse orjinal kopya da mı siliniyor acaba?

Aylık 1200-1900TL bence uğraşmaya değer + 45TL'lik masrafıma değiyor.

Tora, OVH ye baktim fransiz firmasi. iletisimde fransiz kaliriz sanirim...
    siz alirken arastirma yapmismiydiniz. en iyisi bu mu yani.. sizde mi mini pakettesiniz..
    mesela hostgator a falan baktiniz mi?

bir de sadece depolama olarak degil de hosting icinde kullanabilir miyiz. sitemizi host etmek icin...

cd den calisabilir pardus kursak yonetim panelini yonetebilir miyiz acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 13 Ocak 2010; 12:47:47 >

• @Tora senin link aldıgın yeri biliyorum fakat ben yüklenen dosyaların boyutunuda kontrol ettigim için hata olup olmadıgını eksik yüklenip yüklenmedigini gibi... beta zoneden aratıp buluyorum sana nasıl kolay geliyorsa öyle yapın link alma konusunda bilgi eksikliğiniz var demek istememiştim
    rapid gibi hesabınızı ve içindeki dosyaları profesyonelce kontrol edebileceğiniz bir dosya yöneticisi şu anda hiç bir hots sitesinin yok

@HeNRy__ belliki işiniz kolay kazancınız iyi güzel ve rahat bir hayat yaşıyorsunuz bu uploadıda hobi olarak görüyorsunuz şu toranın iki tıkla 1 ayda kazandığını(1200-1900TL) ben 2-3 ayda anca kazanıyorum ve nasıl kazandıgımı bigörsen veya senin böyle bir işin olsa sen bu uploaderlik işine hobi olarakmı bakarsın zombi olarakmı bakarsın bilemiycem orasını

• quote:

Orijinalden alıntı: picasso2

@Tora senin link aldıgın yeri biliyorum fakat ben yüklenen dosyaların boyutunuda kontrol ettigim için hata olup olmadıgını eksik yüklenip yüklenmedigini gibi... beta zoneden aratıp buluyorum sana nasıl kolay geliyorsa öyle yapın link alma konusunda bilgi eksikliğiniz var demek istememiştim
    rapid gibi hesabınızı ve içindeki dosyaları profesyonelce kontrol edebileceğiniz bir dosya yöneticisi şu anda hiç bir hots sitesinin yok

@HeNRy__ belliki işiniz kolay kazancınız iyi güzel ve rahat bir hayat yaşıyorsunuz bu uploadıda hobi olarak görüyorsunuz şu toranın iki tıkla 1 ayda kazandığını(1200-1900TL) ben 2-3 ayda anca kazanıyorum ve nasıl kazandıgımı bigörsen veya senin böyle bir işin olsa sen bu uploaderlik işine hobi olarakmı bakarsın zombi olarakmı bakarsın bilemiycem orasını

new premium zone'da file manager'dan zaten düzenli olarak listeliyorum ve en son indirilme sıralaması yaparak ilgi gören dosyaları kontrol ediyorum. bu açıdan iyiler fakat istatistik vermelerini isterdim. bunun için mail attım, umarım dikkate alınır.

• Arkadaşlar dosyalarınız silindiği zaman black liste alındığı zaman o sunumu tekrar yeniliyormusunuz yoksa ondan vazmı geçiyorsunuz ?

Bunu öğrenmek istemiştimde...
  • istatislik derken hotfiledaki gibi günlük kazançlarını ve hangi dosyalar kaç defa indirilmiş diye gösteren gibi birşeymi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Arkadaşlar dosyalarınız silindiği zaman black liste alındığı zaman o sunumu tekrar yeniliyormusunuz yoksa ondan vazmı geçiyorsunuz ?

Bunu öğrenmek istemiştimde...

Eğer o dosyalar çok rağbet görmüşse tekrardan yeniliyorum.Ama indirilmeyen bir dosyaysa uğraşmaya bile değmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Tora, OVH ye baktim fransiz firmasi. iletisimde fransiz kaliriz sanirim...
    siz alirken arastirma yapmismiydiniz. en iyisi bu mu yani.. sizde mi mini pakettesiniz..
    mesela hostgator a falan baktiniz mi?

bir de sadece depolama olarak degil de hosting icinde kullanabilir miyiz. sitemizi host etmek icin...

cd den calisabilir pardus kursak yonetim panelini yonetebilir miyiz acaba???

Tora, cevalarsan cok memnun olurum...

bu arada sana ozelden pm atiyorum...

http://www.warezbull.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 4 Şubat 2010; 0:11:11 >

• Senelerdir upload yapıyorum, daha çok hobi olarak takılıyordum. Yakında eve fiber bağlanır herhalde ama şu an ki bağlantı artık sinir ettiğinden, vps veya dedicated alsam mı diye düşünüyordum. Burdaki bilgiler ışığında kesin kararımı da verdim. Tek bir sorum olucak arşivleme(Winrar) konusunda kolayca yapabilmek için nasıl özellikli bir server almalı? Minimum OVH paketindeki ile pek bir performans alamazmışım gibi geliyor. Bunu da belirlersek, 1-2 reseller buldum, birde ortak bulursak muhtemelen yakın zamanda alırım artık..
  • benim makinada gelmiş bugün 1 aya kalmadan geldi mail felan gelmeden şaşırdım.hafızası 3 fotoğraf aldı insan bi hafıza kartı atar

Makinayi 200 civarı nasıl satarım

Bu arada ben hem windows hem linux server kullandım (512 mb ram) windowsta resmen büyük dosyaların rarlaması ölüm gibi linuxta hızlı

Bu arada hostgatorda alanı depolama gibi kullanmak yasak bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 13 Ocak 2010; 15:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Senelerdir upload yapıyorum, daha çok hobi olarak takılıyordum. Yakında eve fiber bağlanır herhalde ama şu an ki bağlantı artık sinir ettiğinden, vps veya dedicated alsam mı diye düşünüyordum. Burdaki bilgiler ışığında kesin kararımı da verdim. Tek bir sorum olucak arşivleme(Winrar) konusunda kolayca yapabilmek için nasıl özellikli bir server almalı? Minimum OVH paketindeki ile pek bir performans alamazmışım gibi geliyor. Bunu da belirlersek, 1-2 reseller buldum, birde ortak bulursak muhtemelen yakın zamanda alırım artık..

pm attim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Senelerdir upload yapıyorum, daha çok hobi olarak takılıyordum. Yakında eve fiber bağlanır herhalde ama şu an ki bağlantı artık sinir ettiğinden, vps veya dedicated alsam mı diye düşünüyordum. Burdaki bilgiler ışığında kesin kararımı da verdim. Tek bir sorum olucak arşivleme(Winrar) konusunda kolayca yapabilmek için nasıl özellikli bir server almalı? Minimum OVH paketindeki ile pek bir performans alamazmışım gibi geliyor. Bunu da belirlersek, 1-2 reseller buldum, birde ortak bulursak muhtemelen yakın zamanda alırım artık..

pm attim

Ortaklık için pm attın sanırım. 3. bi ortak gerekirse banada pm atabilrsin.

Yada ortak arayan başka arkadaşlar da om atabilr.

• ortak olmanıza gerek yok, keyweb'de uygun vps'ler var.. ben 3 aydır 15€'luk sunucuyu tek başıma kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

ortak olmanıza gerek yok, keyweb'de uygun vps'ler var.. ben 3 aydır 15€'luk sunucuyu tek başıma kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor..

keyweb de çok sorun olduğunu okumuştum forumlarda. Siz memnunmusunuz?

İşletim sistemi olarak ne yüklü ve sistemin hızı nasıl?
  • suse'yi seçiyorum ben.. Şu ana kadar yaşadığım sorun sadece geçen ay sunucunun süresinin dolmasına 2 - 3 gün kala sunucuyu kapatmışlardı.. zaten 4 tb bandwith vardı ve ben 3,7 tb'ını kullanmıştım sorun etmedim.. bu ay da birkaç gün geciktirmişlerdi sunucuyu teslim etmede

genel olarak 10 üzerinden 8 verebilirim..

hızı oldıkça iyi, 50-60 gb'lık veriyi 1,5 saatte rarlıyorum.. belki biraz uzun süre olabilir ama yetiyor.. bazen hız düşebiliyor, stabil 10 mb ile indiremesem de 8 mb'ın altına düşmüyor.. upload hızı da aynı şekilde..

şunu belirteyim bu ay kiralarken türkiye reseller'ı ibrahim bey 3 aylık ön ödeme aldıklarını belirtti, ben 3 aydır kiraladığım için benden almadılar.. bir görüşürsünüz yine de..

support@turkiye.keyweb.de

ekleme: sunucunun kurulumu için bu blog sitesinden faydalanıyorum, tavsiye ederim
    http://vrsturk.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 13 Ocak 2010; 17:56:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

suse'yi seçiyorum ben.. Şu ana kadar yaşadığım sorun sadece geçen ay sunucunun süresinin dolmasına 2 - 3 gün kala sunucuyu kapatmışlardı.. zaten 4 tb bandwith vardı ve ben 3,7 tb'ını kullanmıştım sorun etmedim.. bu ay da birkaç gün geciktirmişlerdi sunucuyu teslim etmede

genel olarak 10 üzerinden 8 verebilirim..

hızı oldıkça iyi, 50-60 gb'lık veriyi 1,5 saatte rarlıyorum.. belki biraz uzun süre olabilir ama yetiyor.. bazen hız düşebiliyor, stabil 10 mb ile indiremesem de 8 mb'ın altına düşmüyor.. upload hızı da aynı şekilde..

şunu belirteyim bu ay kiralarken türkiye reseller'ı ibrahim bey 3 aylık ön ödeme aldıklarını belirtti, ben 3 aydır kiraladığım için benden almadılar.. bir görüşürsünüz yine de..

support@turkiye.keyweb.de

ekleme: sunucunun kurulumu için bu blog sitesinden faydalanıyorum, tavsiye ederim
    http://vrsturk.blogspot.com/

Teşekkürler,

Peki suse kurulu olarak mı veriliyor yoksa biz mi kurucaz ?

Ubuntu şeçme olanağımız var mı ?

4 tb bandwith dediğiniz upload+download mı yoksa sadece upload mı ?

Sistemin Hdd kaç gb?

• iyi de arkadaşlar ben keyweb in sayfasına baktım bw sınırı yok ama vps değil dedicated a baktım.
    üstelik keyweb in türkçe sayfası da var...demekki tr den çok talep var

.AnasoN. ortaklık düşünürsen pm den konuşalım...

ayrıca manyak bir projem var...
    onu da buradan bazı arkadaşlarla paylaşıcam..önce ortakla tabi ki..

EDİT : bi de arkadaşlar bu suse yi cd den çalışan versiyonunu kullansak olur mu

yada ne bileyim pardus seçsek cd den çalışan oluyor mu

EDİT 2 : Rapid indirmede aynı ip den son bir saat içinde 3 dl mi sayıyor yoksa bu sınır sadece free kullanıcılar için mi.
    premium da sınır yok sanırım saat başı olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 13 Ocak 2010; 19:03:53 >

• 16 Aralık'ta istediğim param bugün gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

16 Aralık'ta istediğim param bugün gelmiş.

e hadi hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.