Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kizilelma

Tora,

''Rapid Remote Upload sistemi,**** linklerini kullandırmıyor'' yıldızlı yerleri anlamadım?

bu işlemleri servera uzaktan mı yapıyorsunuz..?

size aylık maliyeti adambaşı 20 euro mu?

peki kazancınız nedir?

evden 24 saat pc yi açık tutup elektrik harcamaktansa 20 euro vermek daha mantıklı?hızı da cabası?

server 5 tb kapasiteli mi?

bir de son olarak kaç foruma yazıyorsunuz? bu işe çare bulmak lazım..50 foruma o kadar konu vakit yetmiyor..
    xrumer da çok pahalı...diğerleri de beş para etmez...

xrumer ı cracli kullanayı deniycem..serverında açık tespit ettim...captha ları da kendin modifiye edicem...
    işi uyanmazlarsa buraya yazarım..ama önce çalışan bir versiyonunu bulmam lazım..

Aylık upload limiti 5TB. Download için bir limit yok. Upload'u sınırsız olarak da seçebiliyorsunuz fakat bu sefer 100Mbit upload hızı garantisi veremiyorlar. Fiyatı aynı. Siz kendinize uygun olanı seçebilirsiniz, ayda 5TB upload bizim için yeterli olduğundan hızı garanti olan seçeneği tercih ettik.

Bize maliyeti 3 kişi kullandığımız için kişi başı 20€. Kazancımızı referrer'dan gelenler hariç günlük ortalama 20bin puandan hesaplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

quote:

yok en fazla o kadar yapabildim işte daha almıyor :D hata veriyor doldu diyor....

aydın,

sen ne kadar yapıyorsun günde 2 tb ile???

benim bağlantım gigabit. günde değil haftalık sadece rapide 1-2 TB arası upload gönderiyorum.

o ne ya..datacenter da mı çalışıyosun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok en fazla o kadar yapabildim işte daha almıyor :D hata veriyor doldu diyor....

aydın,

sen ne kadar yapıyorsun günde 2 tb ile???

benim bağlantım gigabit. günde değil haftalık sadece rapide 1-2 TB arası upload gönderiyorum.

o ne ya..datacenter da mı çalışıyosun

hehe yok canım dediğim gibi benim server 1 gigabit bağlantısı var ondan dolayı yani. yoksa zaten imkansız. her zaman o değerlere ulaşmıyorum rapid için ama genelde o.

Sunum yaptığım dosyalar benim genelde 30-200 GB arası bundan dolayı çok transfer oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

sağol arkadaşım
    şimdi asıl mesele bunu kullanmak nasıl resim çekilir nasıl gönderilir anlamam uzun sürer

başta heveslenip bakıyorsun,şimdi büfeye koydum
    şarzlı pil seti alırsan iyi olur bu arada,çok pil harcıyor bu aletler

hmm sağol bilgi için
    birde hafıza kartı lazım sanırım bu alete kendi hafızası çok düşük

Ben 1 gblık hafıza kartını takdım ama 8 gblığa kadar destekliyor nomalde(video çekeceksen)
    1 gblıkta 350 tane civarında fotoğraf ediyor
    birde taşıma çantası almalısın, lcd ekran çizilmesin diye,en az 10 tl'e satıyorlar onuda

• videosu güzelmiş baktım
    gerçi hiç digital makinem olmadı ne kadar güzel bilemiyorum ama benim tel ile karşılaştırdığım zaman oldukça iyi onun yanında (tel 3.2mp)
    kendi hafızası ile 3 tane resim alıyor 3 tane çektim bir baktım hafıza doldu uyarısı veriyor
    ayıp ya bu nedir böyle
    hafıza kartı şart oldu
    kılıf kart falan kenera bir 40-50 tl ayırmam lazım aleti tamamlamak için
    teşekkürler bilgi için Macromedia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 12 Ocak 2010; 22:49:40 >

• tristam yada tora ya bir iki soru sormak istiyorum.

1- Kullandığınız sunucu'nun işletim sistemi nedir ? Server'a bağlantı vps'deki gibi uzak masaüstüyle sağlanıyor.
    2- Upload ve download'ları rapidleech gibi bir sistemlemi yapıyorsunuz. Yoksa download için idm gibi bir downloader upload içinde rapid uploader mı kullanıyorsunuz.
    3- Collector Zone için 3000 , premium zone için de 10000 dosya sınırı var. Peki bu accountlar da tutabileceğimiz max. depolama kaçar tb.
    4- Linkleri sadece forumlara mı atıyorsunuz. Blog tarzı bir site kurup downloader lara daha rahat ulaşamazmıyız. Yoksa linkler forumlar da daha iyimi gidiyor.
    5- Forumlara otomatik post atan programlar var. Benim deneme fırsatım olmadı. Siz hiç denediniz mi ? Bunlarla daha hızlı post atamazmıyız ??

Bu arada benim gibi bu işe girmeyi düşünenler varsa yakında forumlar çöplüğe döner. Herkes yavaş yavaş uploada başladı. Şu finaller bitsin bende OVH 'den SP-09 Mini paketini alıp başlıyorum uploada inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 12 Ocak 2010; 23:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

tristam yada tora ya bir iki soru sormak istiyorum.

1- Kullandığınız sunucu'nun işletim sistemi nedir ? Server'a bağlantı vps'deki gibi uzak masaüstüyle sağlanıyor.
    2- Upload ve download'ları rapidleech gibi bir sistemlemi yapıyorsunuz. Yoksa download için idm gibi bir downloader upload içinde rapid uploader mı kullanıyorsunuz.
    3- Collector Zone için 3000 , premium zone için de 10000 dosya sınırı var. Peki bu accountlar da tutabileceğimiz max. depolama kaçar tb.
    4- Linkleri sadece forumlara mı atıyorsunuz. Blog tarzı bir site kurup downloader lara daha rahat ulaşamazmıyız. Yoksa linkler forumlar da daha iyimi gidiyor.
    5- Forumlara otomatik post atan programlar var. Benim deneme fırsatım olmadı. Siz hiç denediniz mi ? Bunlarla daha hızlı post atamazmıyız ??

Bu arada benim gibi bu işe girmeyi düşünenler varsa yakında forumlar çöplüğe döner. Herkes yavaş yavaş uploada başladı. Şu finaller bitsin bende OVH 'den SP-09 Mini paketini alıp başlıyorum uploada inşallah.

1- Sistemde Ubuntu yüklü. Bağlantı NX diye bir program vasıtasıyla sağlanıyor. Hem Windows, hem Linux hem de Mac versiyonları var bu programın. Windows'un Uzak Masaüstü programının biraz daha gelişmişi. Dilerseniz Windows kuruyorlar ancak aylık lisans parası ödemeniz gerekiyor. Linux sürümleri ücretsiz.
    2- Rapidleech nedir bilmiyorum. Download'ları jDownloader ile yapıyoruz. Scheduler özelliğini kullanarak gece 3-11 arası Happy Hours'dan faydalanıyoruz. Uploadları da Rapid Uploader ile.
    3- Collector's Account için bir fikrim yok ancak Premium için 2TB.
    4- Tora'nın da yazdığı gibi sadece 7-8 foruma atıyoruz ancak zaten yarısı pek takip edilen forumlar değil, konuların yanıt ve görüntülenme sayıları oldukça düşük. Blog olayını düşünmek lazım. Takip eden bir kitle olursa faydası olabilir.
    5- Denemedik. Çok fazla foruma atmak her zaman getiri sağlamıyor. Linklerin çok daha çabuk silinme riski var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 12 Ocak 2010; 23:15:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

hayırlı olsun HeNRy__

benim makine de gelmiş bugün.. o değil hb 4gb hafıza kartı + çanta hediyeli 204 liraya satıyor ürünü.. ürünü çok da uygun almadığımız gibi bir de peşin almış olduk..

Hayırlı olsun.

Banada bir hafta önce geldi 5.Kameram. Ve fujiyide 250 liraya sattım :)
  • collector account'ların da 10.000 dosya saklama kapasitesi var.. premium account'dan tek eksisi en yüksek 200 mb dosya yüklenebiliyor..

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

hayırlı olsun HeNRy__

benim makine de gelmiş bugün.. o değil hb 4gb hafıza kartı + çanta hediyeli 204 liraya satıyor ürünü.. ürünü çok da uygun almadığımız gibi bir de peşin almış olduk..

Hayırlı olsun.

iyi okutmuşsun valla, ben kuzene sattığım için bana mal olan fiyattan verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 12 Ocak 2010; 23:52:48 >

• benim makinada geldi 200 den verdim birine.fujia220
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

hayırlı olsun HeNRy__

Hayırlı olsun.

sağol seninkide hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

benim makinada geldi 200 den verdim birine.fujia220

hayırlı kazançlar arkadaşlar
    alan satıyor bunları galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 13 Ocak 2010; 1:11:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

tristam yada tora ya bir iki soru sormak istiyorum.

1- Sistemde Ubuntu yüklü. Bağlantı NX diye bir program vasıtasıyla sağlanıyor. Hem Windows, hem Linux hem de Mac versiyonları var bu programın. Windows'un Uzak Masaüstü programının biraz daha gelişmişi. Dilerseniz Windows kuruyorlar ancak aylık lisans parası ödemeniz gerekiyor. Linux sürümleri ücretsiz.
    2- Rapidleech nedir bilmiyorum. Download'ları jDownloader ile yapıyoruz. Scheduler özelliğini kullanarak gece 3-11 arası Happy Hours'dan faydalanıyoruz. Uploadları da Rapid Uploader ile.
    3- Collector's Account için bir fikrim yok ancak Premium için 2TB.
    4- Tora'nın da yazdığı gibi sadece 7-8 foruma atıyoruz ancak zaten yarısı pek takip edilen forumlar değil, konuların yanıt ve görüntülenme sayıları oldukça düşük. Blog olayını düşünmek lazım. Takip eden bir kitle olursa faydası olabilir.
    5- Denemedik. Çok fazla foruma atmak her zaman getiri sağlamıyor. Linklerin çok daha çabuk silinme riski var.

dostum 7-8 forum ne getirecek ki uğraşmaya değmez diye düşünüyorum...
    bir de o kadar masraf yapmışsınız..

linklerin silinmesine karşı en iyisi nedir acaba?
    linkbucks ile mi link vermek yoksa
    hotfile da mesela linklerinin kopyasını çıkartabiliyorsun...
    peki bu kopyalar silinirse orjinal kopya da mı siliniyor acaba?

• Getirisini yukarıda Tora da ben de yazdık. Günlük ortalama 20.000 puandan fazla geliyor ikimize de. Düz hesapla 20 € yani. O kadar masraf yapmışsınız diyorsun ancak sunucunun aylık masrafı bizim 1 günlük kazancımız. :)

Sadece 7-8 forum ile, oturup saatlerce 50+ foruma konu açmaya uğraşmadan bu kadar kazanıyoruz. Sizin daha çok vaktiniz varsa uğraşıp daha çok kazanabilirsiniz.
  • quote:

Getirisini yukarıda Tora da ben de yazdık. Günlük ortalama 20.000 puandan fazla geliyor ikimize de. Düz hesapla 20 € yani. O kadar masraf yapmışsınız diyorsun ancak sunucunun aylık masrafı bizim 1 günlük kazancımız. :)

Sadece 7-8 forum ile, oturup saatlerce 50+ foruma konu açmaya uğraşmadan bu kadar kazanıyoruz. Sizin daha çok vaktiniz varsa uğraşıp daha çok kazanabilirsiniz.

ben hesabını yapmamıştım. Rapidin verdiği puanlarla sadece hediye alındığını sanıyordum. yoksa para da veriyor mu?
    20 euro tabi ki iyi günlük olarak...
  • quote:

quote:

Getirisini yukarıda Tora da ben de yazdık. Günlük ortalama 20.000 puandan fazla geliyor ikimize de. Düz hesapla 20 € yani. O kadar masraf yapmışsınız diyorsun ancak sunucunun aylık masrafı bizim 1 günlük kazancımız. :)

ben hesabını yapmamıştım. Rapidin verdiği puanlarla sadece hediye alındığını sanıyordum. yoksa para da veriyor mu?
    20 euro tabi ki iyi günlük olarak...

Exchange-Rate: 0.93 Euro per 1000 Premium RapidPoints

Şu an her 1000 Premium puan için 0.93 € veriyor. Kur arttıkça kazanç da artıyor doğal olarak.

• arkadaşlar upload yapın ama bunu bence bir hobi olarak görün
    upload yapıcaksınız diye kişisel ihtiyaçlarınızdan dünyadan kopmayın
    çünkü bu işi deli gibi yapanları biliyorum zombi gibi oluyorlar bende bir ara öyle olmuştum sonra düzeldim
    rapidden ne bir iş olabilir nede bir meslek kendinizi fazla kaptırmayın
    ama ölülerin şafağı gibi bir filmde rol alma ihtimalinizi arttırabilirsiniz üstelik makyajada gerek yok
  • yurtta rapid satis yapmayi dusunuyorum bakalim talep olucak mi(bu satis isini 8 k puanla 1aylik acmak istiyorum sonra ordan maili degistiricem.aylik satis yapanlar nasil gerceklestiriyor bu isi.Aslinda paypaldan referansimdan acmak daha mi iyi olur?) HeNRy__ dostum valla makine elime gecer gecmez satildi biri talip oldu seninkide hayirli olsun
  • quote:

arkadaşlar upload yapın ama bunu bence bir hobi olarak görün
    upload yapıcaksınız diye kişisel ihtiyaçlarınızdan dünyadan kopmayın
    çünkü bu işi deli gibi yapanları biliyorum zombi gibi oluyorlar bende bir ara öyle olmuştum sonra düzeldim
    rapidden ne bir iş olabilir nede bir meslek kendinizi fazla kaptırmayın
    ama ölülerin şafağı gibi bir filmde rol alma ihtimalinizi arttırabilirsiniz üstelik makyajada gerek yok

uploaderlık bir meslektir bence. işini profesyonelce yapmaya bakar. sonuçta bana ciddi getirisi varsa bu iş benim için hobi olmaktan çıkar. Doğruya doğru yani. Benim ana gelirimden daha fazla para kazanıyorsam upload tan tabii ki bunu bir meslek haline dönüştürürm ve profesyonelleştiririm. Niye olmasın ki oturduğum yerden para kazanıyorum sonuçta taş atıpta kolumuz ağrımıyor ya

• quote:

dostum 7-8 forum ne getirecek ki uğraşmaya değmez diye düşünüyorum...
    bir de o kadar masraf yapmışsınız..

linklerin silinmesine karşı en iyisi nedir acaba?
    linkbucks ile mi link vermek yoksa
    hotfile da mesela linklerinin kopyasını çıkartabiliyorsun...
    peki bu kopyalar silinirse orjinal kopya da mı siliniyor acaba?

Aylık 1200-1900TL bence uğraşmaya değer + 45TL'lik masrafıma değiyor.
  • @Tora collector hesapta 3000 dosya limiti yok eskiden vardı şimdi yok degişti artık istersen bir dene bakalım 3000 dosyadan fazla yüklenip yüklenmediğini ben denedim premiumdaki gibi 10000'e kadar yükleniyor

premium veya collector hesapların ikisinede 10000 dosya yükleyebilirsiniz tek farkları collectordeki free puanların hiçbirişe yaramıyor olması ve premium hesaplara 200MB'dan daha büyük dosya yükleyebilirsiniz ama bunlarıda free kullanıcılar indiremez

ve linkleri text dosyası halinde almak Premium'daki kadar kolay linkleri beta zoneden almayı bir dene ne kadar kolay oldugunu görürsün yanlız sonlarında html uzantısı kalıyor premiumdada kalıyor hiçbir fark yokki

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.