Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rapator

Upload ettiğimiz dosyalar nerde arkadaşlar, bulamıyorum ben...Linkler çalışıyor ama hesabımın içerisinde gözükmüyor...

Aynı sorun bende de var. Kullanılan miktara bakınca sorun görünmüyor, linkini bildiğim dosyalarımı indirebiliyorum ama files listesi bomboş. Hiç dosya yok.

Abidik gubidik işler yapıyorlar ya sanki onlara görsellikle ilgili değişiklik yapın diyen oldu. Hem kullanılabilirliği düştü hem de böyle abuk sabuk sorunlar çıkıyor. Parasını verdiğim hizmet için şuan madur durumdayım. Acaip sinirlendim, anlatamam inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 7 Haziran 2008; 21:02:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Upload ettiğimiz dosyalar nerde arkadaşlar, bulamıyorum ben...Linkler çalışıyor ama hesabımın içerisinde gözükmüyor...

Aynı sorun bende de var. Kullanılan miktara bakınca sorun görünmüyor, linkini bildiğim dosyalarımı indirebiliyorum ama files listesi bomboş. Hiç dosya yok.

Abidik gubidik işler yapıyorlar ya sanki onlara görsellikle ilgili değişiklik yapın diyen oldu. Hem kullanılabilirliği düştü hem de böyle abuk sabuk sorunlar çıkıyor. Parasını verdiğim hizmet için şuan madur durumdayım. Acaip sinirlendim, anlatamam inanın.

Çok ilginç gerçekten.

Yeni sisteme ilk geçtiklerinde Hataları felan bize bildirin demişlerdi ama bu hatadan öte bişe.

Paramla rezil oldum gibi bir durum.

Sizde rapide bildirin durumu , yapıcak başka birşey yok.

• bende de aynı sorun, 24 gb upload vardı eski sistemde, yapılan guncellemeden sonra 10kb bir dosya upload ettim ve şimdi hiçbir dosyayı goremiyorum, files bolumunun altı boş gorunuyor ve explorer altta sayfada hata uyarısı veriyor, 3 gundur durum böyle
  • husNUKE

şimdi siz yazınca farkettim, bende bugüne kadar bir sorun yoktu. Bugün durup dururken bu olay başıma geldi ve yazınızı okuyunca birden dank etti, yeni dizayna geçildiğinden beri ilk defa bugün dosya upload ettim. Demek bu sorun upload sonrası baş gösteriyor.
  • premium hesabımdaki tüm dosyaları "TrafficShare Download" olarak işaretledim

BU DOSYALAR İNDİRİLDİĞİNDE PUAN KAZANIR MIYIM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deccal?

premium hesabımdaki tüm dosyaları "TrafficShare Download" olarak işaretledim

BU DOSYALAR İNDİRİLDİĞİNDE PUAN KAZANIR MIYIM?

Kazanılmıyor diye biliyorum.

10 GB'da limit var zaten.
  • quote:

husNUKE

şimdi siz yazınca farkettim, bende bugüne kadar bir sorun yoktu. Bugün durup dururken bu olay başıma geldi ve yazınızı okuyunca birden dank etti, yeni dizayna geçildiğinden beri ilk defa bugün dosya upload ettim. Demek bu sorun upload sonrası baş gösteriyor.

o zaman ben belli bir süre etmeyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

husNUKE

o zaman ben belli bir süre etmeyeyim

Şans işi, ben bugün 300mblık dosya gönderdim sorun yok hesapta.
  • resimde kırmızı ile işaretledim kısmı kaç yapıyorsunuz?
    10 yapınca rapid kotası şisiyor 1 yapıncada down hızında yarı yarı düşme oluyor?
    en ideal i kaç?

• quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

resimde kırmızı ile işaretledim kısmı kaç yapıyorsunuz?
    10 yapınca rapid kotası şisiyor 1 yapıncada down hızında yarı yarı düşme oluyor?
    en ideal i kaç?

5.

• Güzel çalışma olmuş teşekkürler
  • ben yeni tasarıma geçtiği ilk zaten upload yapıyordum hiçbir dosya kaybolmadı
  • Dosyalarını göremeyen arkadaşlar firefox ile denesinler bir de. Darkhardware forumlarında KingDwa®F arkadaşımızda da aynı sorun vardı, opera ve ie ile göremiyormuş ama firefox ile görebiliyormuş. Ben henüz denemedim.

EDIT: Az önce denedim ve sorun çözüldü. Firefox ile dosyalar görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 8 Haziran 2008; 13:13:13 >
  • sağol vozer firefox ile upload edilen dosyalar görülüyo,rapidin bunu düşünmesi lazım,herkes firefox mu kullanacak?ben opera kullanıyorum,upload ettiğim dosyaları opera ve ie de göremiyorum.rapid sitede değişiklik yapmasaydı keşke,kotayı arttırması yeterliydi:)
  • quote:

Dosyalarını göremeyen arkadaşlar firefox ile denesinler bir de. Darkhardware forumlarında KingDwa®F arkadaşımızda da aynı sorun vardı, opera ve ie ile göremiyormuş ama firefox ile görebiliyormuş. Ben henüz denemedim.

Hay Allah razı olsun arkadaşım...

Ama rapid e de koca bir ...Bu işi nasıl düşünemezler ya...

• quote:

quote:

Dosyalarını göremeyen arkadaşlar firefox ile denesinler bir de. Darkhardware forumlarında KingDwa®F arkadaşımızda da aynı sorun vardı, opera ve ie ile göremiyormuş ama firefox ile görebiliyormuş. Ben henüz denemedim.

Hay Allah razı olsun arkadaşım...

Ama rapid e de koca bir ...Bu işi nasıl düşünemezler ya...

Koskoca Rapidin böle birşeyi düşünememesi ilginç.

Belkide bile bile yaptılar.

Firefox kullanmaya zorlamak için.

• Hiç ısınamadığım firefox'a birgün elimin mahkum olacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Büyük konuşma diye boş yere dememişler. Artık 5 düşünüp 1 söyleyecem. Neyse en azından şimdilik sorunumuz çözüldü, buna da şükür.
  • alınık rapid hesabı sömürmek için
  • cryptload şu an için kodları çözüyor, anlayan anladı sitesinden indir premium gibi kullan
  • Arkadaşlar rapid'de 30 günlük premium üyelik direk kredi kartıyla alınmıyor mu? Paypal v.s ile mi almamız lazım?
    Yardımcı olursanız sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.