Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Upload ettiğimiz dosyalar nerde arkadaşlar, bulamıyorum ben...Linkler çalışıyor ama hesabımın içerisinde gözükmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Upload ettiğimiz dosyalar nerde arkadaşlar, bulamıyorum ben...Linkler çalışıyor ama hesabımın içerisinde gözükmüyor...

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi

Giriş yapınca Files adı altında gözüküyor dosyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 6 Haziran 2008; 21:30:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

..Sen sadece sömürmeğe yönelik biri olduğun için bu tür durumlar seni ilgilendirmez normal olarak ama upload yapan insanlar için buraları çok önemli.

premium hesap almanın zaten amacı budur rahat rahat dosya indirmek. daha ne diye satın alınır.... ben puancı değilim

• bugün rapid amcamız çok hantal 50 kb ile DL yapıyorum sizde durum nasıl(Server Değiştirdim,modemi aç kapa yaptım aynı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Upload ettiğimiz dosyalar nerde arkadaşlar, bulamıyorum ben...Linkler çalışıyor ama hesabımın içerisinde gözükmüyor...

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi

Giriş yapınca Files adı altında gözüküyor dosyalar.

bende orda yoklar işte...

• quote:

Orjinalden alıntı: kata

quote:

Orjinalden alıntı: Lowflyer

Kimileri orbit le indiremiyorum yazmış.
    Rapid hesabınızdan "Settings-Configuration" bölümüne gelip
    Direct downloads, requested files are saved without redirection via **** seçeneğini seçip save e basın.

Orbit 2.6.5 kurdum ve Rapidin sadece linkini indiriyor.
    Site yönetici kısmına Rapid adresi ve şifre girdim gene olmuyor.

Orbit direct hesaba girmiyormu.Yoksa önce rapid linkinden şifre girip
    sonramı Orbitle indireceğiz?

Orbit-Tercihler-Site Yöneticisi kısmına daha önce kullanıcı adı ve parolayı girmiş olsanız dahi her zaman kabul etmiyor. Bu yüzden ben her dosya indirme işlemi öncesi "Gelişmiş seçeneğinin altındaki sunucu bağlantısı kısmına" da gerekli şifreyi giriyorum. Genelde 100-200 tane link biriktirip bir anda atıyorumki şifre işleriyle uğraşmayayım.

Ayrıca çok tuhaftır ki orbitle dosya yüklemeden önce explorerın açık olup rapide giriş yapılması gerekiyor. Orbiti firefoxla senkronize etmeme rağmen illede explorer diyor.
    Bu söylediğim şekilde yaparsan sorun yaşamazsın.
    Orbit bütün bağlantıyı yalayıp yutuyor.
    O yüzdende bu tip sorunları görmezlikden geliyorum.Yinede olmazsa daha detaylı bir şekilde anlatırım.

• quote:

Orbit-Tercihler-Site Yöneticisi kısmına daha önce kullanıcı adı ve parolayı girmiş olsanız dahi her zaman kabul etmiyor. Bu yüzden ben her dosya indirme işlemi öncesi "Gelişmiş seçeneğinin altındaki sunucu bağlantısı kısmına" da gerekli şifreyi giriyorum. Genelde 100-200 tane link biriktirip bir anda atıyorumki şifre işleriyle uğraşmayayım.

Ayrıca çok tuhaftır ki orbitle dosya yüklemeden önce explorerın açık olup rapide giriş yapılması gerekiyor. Orbiti firefoxla senkronize etmeme rağmen illede explorer diyor.
    O yüzdende bu tip sorunları görmezlikden geliyorum.Yinede olmazsa daha detaylı bir şekilde anlatırım.

Teşekkürler cevap için.

Orbiti kullanmak istiyordum ama bu sorunlar can sıkıyor.

FlashGet bu kısımları daha sorunsuz geçiyor.Ama ondada resume yapıp sonra tekrar başlatınca
    aynı yüklemeye devam edemiyor.Rapidle tekrar bağlantıyı kuramıyor.

• kedi olayı kalktı mı, artık free ye bastığımda direk link geliyor..
  • Kalkmadı,Happy Hours uzatıldı.
  • happy hours ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deccal?

happy hours ne?

Kedi - Fare olayı kalkmadı.

Happy Hours'a rast gelmişsinizdir.

Birinci sayfaya bakabilirsiniz bilgi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kata

quote:

Teşekkürler cevap için.

Orbiti kullanmak istiyordum ama bu sorunlar can sıkıyor.

FlashGet bu kısımları daha sorunsuz geçiyor.Ama ondada resume yapıp sonra tekrar başlatınca
    aynı yüklemeye devam edemiyor.Rapidle tekrar bağlantıyı kuramıyor.

Gayet güzel kuruyor ?

• en güzeli getright'la indirmek premium'unuz varsa..
  • Normal Download | TrafficShare Download | Secure TrafficShare Download | LinkList | Delete

Premium üyeliği olan arkadaşlar, upload ettiğimiz dosyaların altında "TrafficShare Download" ve "Secure TrafficShare Download" gibi seçenekler var. Bunlar ne işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howkee -- 7 Haziran 2008; 14:44:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Normal Download | TrafficShare Download | Secure TrafficShare Download | LinkList | Delete

Premium üyeliği olan arkadaşlar, upload ettiğimiz dosyaların altında "TrafficShare Download" ve "Secure TrafficShare Download" gibi seçenekler var. Bunlar ne işe yarar.

Upload ettiğimiz dosyaları TrafficShare Download olarak işaretlersek , Free Userlar Premium gibi direk indirebiliyorlar.

10 GB'Lıkda bir sınır var Premium üyelere bunun için.
  • quote:

Normal Download | TrafficShare Download | Secure TrafficShare Download | LinkList | Delete

hocam ben upload ettiğim dosyaları bulamıyorum...
  • quote:

quote:

Senin durum gerçekten çok ilginç yav

Durumu Rapide bir bildir istersen.

• quote:

quote:

quote:

Senin durum gerçekten çok ilginç yav

Durumu Rapide bir bildir istersen.

dün akşam yolladım ama daha cevap gelmedi...eskileri bırak dün bir upload yaptım onu bile bulamıyorum iyi mi...

• @Rapator 2-3 Güne anca cevap verirler , destek hizmetleri çok yavaş.
  • quote:

@Rapator 2-3 Güne anca cevap verirler , destek hizmetleri çok yavaş.

bekliyoruz bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.