Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir an önce çözülürse çok sevinicem.. ac,il indirmem gerekiyor çnk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

2. June 2008 - New Website

We are going to launch our new website soon. We have changed our design and improved the usability.

Rapid site tasarımını değiştiriyormuş, güzel olacağa benziyor

Rezalet. çok kötü olmuş, eski hali daha güzeldi.
    Özellikle Collector's Zone hesabında eskiden aynı anda daha fazla entry görüntülenip, kontrol edilebiliyordu.
    Şimdi karmakarışık birşey oldu. Olmaz olsun senin yenilik dediğin.

Kesinlikle katılıyorum

• İğrenç tasarımıyla yeni Rapid hizmetinizde de kota 50 gb mı oldu şimdi
  • Premium bitmiş rapidde uploadları TrafficShare Download yapabiliyoruz.Garip
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar hesabımda 500 gb lık dosyam var. upload yapmaya çalıltığımda şöyle bir uyarı alıyorum.

Your Premium Account is full. You can save a maximum of 1.000 Gigabyte per Account.

To deposit further files, you first need to delete other files. Of course you also have the option to purchase an additional Premium Account and thereby avoid having to delete files.

burada limit 1 tb gözüküyor ama upload yapamıyorum

arkadaşlar burada ne demek istiyor? bu 1 tb lık limit yeni hesap alacaklar için mi geçerli?
  • dap kullanan yokmu aranızda?
  • Bir de böyle bir tehlike var Collector's Zone kullanıcıları için, eğer benim gibi sık sık yeni hesap açıyorsanız ve Premium'dan değil ille de Collector's Zone'dan devam etmek istiyorsanız dikkat edin, burada varsayılan olarak işaretli geliyor o opsiyon. Eskiden 2si de seçili olmazdı. Dalgınlıkla hemen redeem'e basarsanız Collector's Zone hesabı tarih olur. (rapid kullananlar ya da 2sini de aynı anda kontrol etmek isteyenler için sorun yok tabi.)

• Beyler 50 GB olmuş olmasınada Traffic oalrak 10 gb diyo bu ne iş?

Neyse ben gece saat 1i bekleyeceğim, Happy hours varsa yine akşam 7 ye kadar bir 10.000 kassın bakalım.Millet sro kasar ben rapid ama yerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Haziran 2008; 23:28:46 >
  • 50 GB vermesi güzel, upload edilen dosyaları listeleme arayüzü kötü olmuş...

Arkadaşlar bişey soracam; hani upload ettiğimiz dosyalardan free kullanıcılara 10 GB a kadar direk (premium) download özelliği verebiliyoruz ya, peki biz puan kazanabiliyormuyuz o dosyalardan???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cogullu

bir sorun olduğu kesin çünkü ben de IDM ile download yapamıyorum...

şuan idm ile indirebiliyorum sorunsuz bakalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeZe®

50 GB vermesi güzel, upload edilen dosyaları listeleme arayüzü kötü olmuş...

Arkadaşlar bişey soracam; hani upload ettiğimiz dosyalardan free kullanıcılara 10 GB a kadar direk (premium) download özelliği verebiliyoruz ya, peki biz puan kazanabiliyormuyuz o dosyalardan???

Kesin bilmiyorum ama %99 kazanamazsın.

• şu an sorun mu var rapidde cok yavaş

bi de sormak istediğim flashget ile 3 taneden fazla dosya aynı anda in miyormu rapid linki olarak?
  • Ya ben birşey soracağım

10000 puanımız olunca nereden uzatıyoruz hesabı. Convert RapidPoints'e tıkladım orada New account ve Extend account var. ve yanlarında tıklama yeri. ve redeem yazıyor. yalan olmasında puanlar
  • New Accountle Yeni bir hesap açarsın
    Extend ile mevcut olanı 1 ay daha uzatırsın.
  • avrupada oturan arkadaşım limiti 10 saatte doldurmuş:) bana 4.5 gün bekleyecez mecbur diyor
  • Arkadaşlar "Overview Account" kısmındaki "TrafficShare Left" neyi gösteriyor?Benim şu anda 10GB.

Edit : Şimdi aklıma geldi,acaba günlük indirme kotası mı 10GB?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 4 Haziran 2008; 6:43:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Arkadaşlar "Overview Account" kısmındaki "TrafficShare Left" neyi gösteriyor?Benim şu anda 10GB.

Edit : Şimdi aklıma geldi,acaba günlük indirme kotası mı 10GB?

Hayır.

TrafficShare left: 9.81 GB

9.81 GB'Lık Free üyelere Premium gibi indirme sağlayabilirsiniz.

Bu 10 GB Limit her ay yenileniyormu yoksa sadece 10 gbmı bilmiyorum.
  • Yeni tasarım gelmiş sonunda.
  • idm kullanmaya başladım teker teker ındırmek ıstıyorum kaç dosya atarsam atayım onuda ındırıyor tek tek dap takı gıbı ındırmesı ıcın ayarını nasıl yapıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

idm kullanmaya başladım teker teker ındırmek ıstıyorum kaç dosya atarsam atayım onuda ındırıyor tek tek dap takı gıbı ındırmesı ıcın ayarını nasıl yapıcam?

iş düzenleyecisinden kuyruk oluştur. eş zamanlı indirme satyısını 1 e ayarla
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.