Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapidin karizmasını çizmeyin, çeviriyi translate de ben yaptım :)
  • ingilizcem iyi değil, rapid'e şöyle bir öneri sunalım diyorum.. belirli bir puan karşılığı piyango düzenlesin.. mesela 1000 puan karşılığında rapidin hazırladığı sanal bir bilet satın alıyorsun.. karşılığında kazanırsan premium üyelikler, ödüller kısmındaki bazı oyuncaklar'dan hediyeler dağıtsa.. ben severim böyle şans oyunlarını :) birisi böyle bir çeviri yapabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

ingilizcem iyi değil, rapid'e şöyle bir öneri sunalım diyorum.. belirli bir puan karşılığı piyango düzenlesin.. mesela 1000 puan karşılığında rapidin hazırladığı sanal bir bilet satın alıyorsun.. karşılığında kazanırsan premium üyelikler, ödüller kısmındaki bazı oyuncaklar'dan hediyeler dağıtsa.. ben severim böyle şans oyunlarını :) birisi böyle bir çeviri yapabilir mi?

10-12 gün önce hesabımdan 150.000 puan sildi rapid kamera için. Bende aynı gün mail atıp maustaki gibi barkod numarasını istedim bir kaç defa hala cevap vermediler. Ya artık takmıyorlar yada benden sıkılmaya başladılar :)
  • Yeni bir şeyler var galiba nedir bu?

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • Yeni "premium zone" resimlerdeki gibi olacakmış: http://rapidshare.com/rundgang_pz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 17 Mart 2009; 18:01:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

ingilizcem iyi değil, rapid'e şöyle bir öneri sunalım diyorum.. belirli bir puan karşılığı piyango düzenlesin.. mesela 1000 puan karşılığında rapidin hazırladığı sanal bir bilet satın alıyorsun.. karşılığında kazanırsan premium üyelikler, ödüller kısmındaki bazı oyuncaklar'dan hediyeler dağıtsa.. ben severim böyle şans oyunlarını :) birisi böyle bir çeviri yapabilir mi?

10-12 gün önce hesabımdan 150.000 puan sildi rapid kamera için. Bende aynı gün mail atıp maustaki gibi barkod numarasını istedim bir kaç defa hala cevap vermediler. Ya artık takmıyorlar yada benden sıkılmaya başladılar :)

yapma ya.. peki amazon biletini iptal ettirmek istemiştin ondaki durum nedir?

• quote:

quote:

quote:

yapma ya.. peki amazon biletini iptal ettirmek istemiştin ondaki durum nedir?

Cevap yok :S

• rapid upload programı vistada çalışmıyor mu xp de çalıştı vistada çalışmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

rapid upload programı vistada çalışmıyor mu xp de çalıştı vistada çalışmadı

Rapid-share manager çalışıyor.
  • Rapid premium hesabımdan upload ettiğim dosyalar için "This file is suspected to contain illegal...." yasadışı tespiti yapılırsa ne olur.Yani 1 hafta içinde silinecek diyor da,1 hafta sonra silindiğinde ne olur?Benim başım ağrır mı?
  • merhaba arkadaşlar dün gece rapidten 1 aylık premium hesabı aldım.. ama kullanamıyorum. hesap bulunamadı diyo ama premium zone alanına girerken buluyo o alanı ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahtuhas

merhaba arkadaşlar dün gece rapidten 1 aylık premium hesabı aldım.. ama kullanamıyorum. hesap bulunamadı diyo ama premium zone alanına girerken buluyo o alanı ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim...

nasıl yani? hesabınız premium hesapmı yoksa collector hesabı mı?
  • merhaba.. biraz önce rapidden cevap geldi.. rapidshare.de den almışım hesabı.. o yüzden giremiyormuşum... ne yapmalıyım? iptal ettirebilir miyim?
  • quote:

merhaba.. biraz önce rapidden cevap geldi..****.de den almışım hesabı.. o yüzden giremiyormuşum... ne yapmalıyım? iptal ettirebilir miyim?

Naptın be hocam.

Sanmıyorum iptal etsinler..
  • Bendeki iki bilgisayardada rapiduploader ile upload yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı?
  • jdownloader premium içinmi arkadaşlar Free ler kullanamıyormu indirdim programı ama bişey indirmiyor
  • quote:

Bendeki iki bilgisayardada rapiduploader ile upload yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı?

Aynen bende de yapmıyordu şimdi rapidmanager'a geçtim o yapıyor, ilginç anlamadım valla...
  • quote:

merhaba.. biraz önce rapidden cevap geldi..****.de den almışım hesabı.. o yüzden giremiyormuşum... ne yapmalıyım? iptal ettirebilir miyim?

neyseki 1 aylık almışsınız. mail atarak paranızı geri istemeyi deneyin. olmazsada yapacak birşey yok faydalanmaya çalışın. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

quote:

Bendeki iki bilgisayardada rapiduploader ile upload yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı?

Aynen bende de yapmıyordu şimdi rapidmanager'a geçtim o yapıyor, ilginç anlamadım valla...

benimde bir pc mde olmuyor ve tek tek upload etmek zorunda kaliyorum ciddi zamanimi aliyor
  • Sanırım Rapiduploaderde sorun var. Rapid manager'i kurdum fakat acayip bir hata verdi çalışmadı ki çalışsaydıda yavaş upload yapıyor o program. :(
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.