Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu baya geniş oldugundan çoğu yorumları okudum fakat free dowload manager kullanıcısıyım rapid şifrelerini girecegim yeri bulmadım. Fdm otomatik indirme yapması için rapid kullanıcı adımı ve şifremi nereye girmeliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

quote:

Orjinalden alıntı: olgu

arkadaşlar rapid-shareden anlıyanlara 3 sorum olucak

-700mb boyutundaki film dosyasını 7 ye böldüm ve upload ettim.Bu upload ettiğim herbir partın 10.000 adet indirilmesiyle 7*1 aylık premium üyelik mi kazanılıyor yoksa 1 aylık mı?
    -Benim şuan premium üyeliğim yok free olarak dosyaları upload ettim.Dosya indirilmesinden üyelik kazanılması için premium üyelik şart mı?
    -Dosyaları upload edip linkleri yolladım bunlar indirildikten sonra hangi parttan kaç tane indirilmiş nerden görebilirim.

1) 7 aylik alirsin
    2) evet
    3) premium ana sayfasinda gozukur

1- İndirenlerin tamamı free üye ise puan kazanırsın. Premium üyelerin günlük kazandırabileceği maksimum puan 255'tir.
    2- Hayır, Collector's Zone hesabı ile de Premium üyelik açabilir ya da CZ hesabını Premium'a çevirebilirsin.
    3- CZ hesabında Detail View'den başka seçenek yoktu en son, bu arabirim pek açmamıştı ben. Premium'da List View opsiyonu var o daha kullanışlı, aynı anda daha çok linki görüp, işlem yapabiliyorsun.

• Arkadaşlar premium üyeliğim bitti.Şu an günlük kota hala 2,66gb mı?Ona göre uzatmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar rapid premium olmama rağmen bugun download hızı çok yavaş. 35i geçemedim henüz (1mbit bağlantı) Bendemi bir sorun var acaba yoksa rapidemi birşeyler oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mizrakk

Arkadaşlar rapid premium olmama rağmen bugun download hızı çok yavaş. 35i geçemedim henüz (1mbit bağlantı) Bendemi bir sorun var acaba yoksa rapidemi birşeyler oldu?

Rapidde sorun var. BEnde aynı sorundan muzdaribim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Arkadaşlar rapid premium olmama rağmen bugun download hızı çok yavaş. 35i geçemedim henüz (1mbit bağlantı) Bendemi bir sorun var acaba yoksa rapidemi birşeyler oldu?

bende bir sorun yok 120lerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoQi

quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

bende bir sorun yok 120lerde

Bazı serverlarda sorun var. Ben otomatik olarak sectiriyordum serverları indirdigim bazı partlar 30-40 la inerken bazıları full hızla iniyor. Sanırım bir sorun var düzelir insallah en kısa zamanda. Yada dün herkese verdigi 12 gb kotalardan dolayı millet abandı böyle oldu :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Her bir partı 10.000 defa indirenlerin olduğu yer vars pm lütfen.

bulursan öle bir yer banada pm at
  • Dün akşam 2,66 dan daha fazla kota eklenen var mı? Yani ben 12 000 e tamamlandığını fark ettikten sonra 2,66 Gb indiremedim ve kotam yine 12 000 oldu. Dün gece saat 01:00 dan önce kotası 9 Gb altında olanların kotası 01:00 dan sonra kaç oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Dün akşam 2,66 dan daha fazla kota eklenen var mı? Yani ben 12 000 e tamamlandığını fark ettikten sonra 2,66 Gb indiremedim ve kotam yine 12 000 oldu. Dün gece saat 01:00 dan önce kotası 9 Gb altında olanların kotası 01:00 dan sonra kaç oldu?

aynen cevap verirseniz seviniriz
  • r@pid gitti şu anda acılmıyor sizdede böle mi ?
  • Dün çökmedne önce 80mb limitim vardı. Çöktükten sonra (saat 21 den sonra) geri geldi ve 12gb oldu. Gelir gelmez indirmeye başladım ve saat 01 kadar 4mbit ile indirmeye devam ettim. Tam 01 de yine 12gb olmuştu
    quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Dün akşam 2,66 dan daha fazla kota eklenen var mı? Yani ben 12 000 e tamamlandığını fark ettikten sonra 2,66 Gb indiremedim ve kotam yine 12 000 oldu. Dün gece saat 01:00 dan önce kotası 9 Gb altında olanların kotası 01:00 dan sonra kaç oldu?
  • http://rapidshare.com/news.html Kısmında bir değişiklik haberi yok. Bakalım bu akşam nasıl olacak?
  • belki sorulmuştur ama topic çok geniş bu yüzden bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

downloadda linkleri mesele internet download managere sıralıyoruz premium üyeliğimizle sabaha kadar kendi indiryor

benm sormak istediğim uploadı da bu şekilde yapabileceğimiz program var mı yani ben dosyaları bilgisayardan göstereceğim o sabaha kadar sırasıyla upload edecek böyle bir program var mı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Mart 2009; 20:15:25 >
  • rapidin kendi uploaderi var. rapidshare.com da üstte rapid tools içinde rapiduploader ve rapidshare manager var. 2side istediğin işi görür.
  • Merhaba arkadaşlar.

geçen gün rapid deki çökmeden sonra Rapids. Manager'ıma bişey oldu. linkleri yapıştırıyorum, ilk 3 partta 512 bayt yükleyip kalıyor nedenini yada çözümünü bilen var mı?

( firefox dan sorunsuz iniyor )

EDIT: Problem halloldu hata programda değil bendeymiş hız sınır kipi sıfıra inmiş, hangi ara indirdim farkında değilim 3 gündür kotamı boşuna heba ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei976 -- 17 Mart 2009; 9:48:57 >
  • 2.6 gb oldu
    yalanmış bizim 12gb ler
  • yine 2.6 . :))))))) Kafa yapıyor rapid.
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

rapid ödüller kısmında oylama başlatmış..

http://rapidshare.com/rewards.html
  • Rapid çeviriyi translete de yapmış galiba.

Bu arada bana yine 12 GB eklenmiş nazar değmesin.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.