Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar son yarım saattir rapid de bişiler oldu indirilip duruyorken bir anda kesildi.ve hepsinde kıpkırmızı indirilemedi diyor.bakıyorum linkler sağlam ama jdownloader de olmuyor hesap durumu iyi herşey normal ama indirme başlamıyor hiç bir filmde.rapidshare downloader ile de denedim ama aynı.nedendir sizce.direkt sağlam gözüken likten de denedim idm ile ama sorguyu gönder butonuna basında idm de başlayamıyor
  • aynı linki bi kaç defa dene başka sunucudan denesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

aynı linki bi kaç defa dene başka sunucudan denesin.

şu andahala deniyor zatenhabire kesildi diyor habire deniyor ama tık yok8 tane filmi de baştan aşağıya deniyor ama nafile
  • ulan rapid allah cezanı versin emi acilen bişey indirecem 500gb traffic share aldım bi ton para verip şu yaptıgına bak RESMEN YARI YOLDA BIRAKTIN...
    TUHHH tüküreyim senin kalitene...
  • quote:

RapidShare günümüz standartlarında nerdeyse sınırsız denilebilecek 4.5 Petabytes web alanına ve 240 Gigabit/saniye bandwidth aralığında bir network altyapısına sahip isviçre merkezli bir bilişim şirketidir.

quote:

turbulence42 Orjinalden alıntı:
    ulan rapid allah cezanı versin emi acilen bişey indirecem 500gb traffic share aldım bi ton para verip şu yaptıgına bak RESMEN YARI YOLDA BIRAKTIN...
    TUHHH tüküreyim senin kalitene...

valla sana katılmamak elde değil.neymiş efendim bilmem kaç petabayts mış damış mış ta ulan ben 700megabayt filmi alamadıktan sonra yemişim böle işi ya .uploaderler duy sesimizi.yapmayın şuralara artık uploaddd

• Arkadaslar ben aksam binbir zorluklarla toplamıs oldugum 10.000 puanla premium üyeligimi uzatmaya karar verdim Extend Account Extend this Account for 30 days tıkladım ve Redeem dedim ve hic bir sey olmadı puan gitti ama gün uzamadı hesabım kapandı kapancak simdi ben ne yapacam arkadaslar gittimi canım puancıklar....
  • Bu happy hours kaç gün boyunca devam edecek bilen var mı?veya belli günleri var mı?
  • Arkadaşlan bir kaç gündür rapidshare uploader programıyla upload yapamıyorum aynı sorun sizdede varmı :( kafayı yiyeceğim yardım
  • merhaba arkadaşlar,
    85 ve 80 mblık 2 dosya indirmem gerekiyor. okulda rapid ve tüm benzeri paylaşım sitelerinin trafiği sınırlandırılmış olduğundan 2-3 kb ile ancak indirebiliyorum, ve kesinlikle bu süre içersinde bağlantı kopması oluyo bi türlü indiremedim 2 gündür. sadece bu 2 dosyayı indirmek üzere premium şifresi rica ediyorum. yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

merhaba arkadaşlar,
    85 ve 80 mblık 2 dosya indirmem gerekiyor. okulda rapid ve tüm benzeri paylaşım sitelerinin trafiği sınırlandırılmış olduğundan 2-3 kb ile ancak indirebiliyorum, ve kesinlikle bu süre içersinde bağlantı kopması oluyo bi türlü indiremedim 2 gündür. sadece bu 2 dosyayı indirmek üzere premium şifresi rica ediyorum. yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler.

kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum.. rapid hesabın ortak kullanıldığını farkedince hesabı silebiliyor..
  • denemekten bişey çıkmaz(istemeyi denemekten)
    gerçekten ihtiyacım olmasa istemezdim zaten...
    okulda bi çok kişide var ancak onlardan isteyemiyorum ne indirceğimin gizli kalmasını istiyorum pazartesiye kadar(okuldakilerden)

emin olmamakla birlikte: sanırım kullandığım bi hosting paketinde bu dosylar için yer açabilirim eğer indirip oraya upload(ftp) edebilcek olan olursa haber versin ftp bilgilerini atayım
  • Sevgili Arkadaşlar bana lütfen yardım ediniz :)

Ra pi dsh are e FTP den upload yapabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaGarba -- 21 Mart 2009; 0:19:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

Arkadaşlar bu 2 ile 10 arasında ama sanırım Türkiye ye göre saat farkı var. Kotalarda onlara göre 12 de bize göre 1 de veriliyor.
    Öyleyse bu HappyHours saatleri de

03:00 - 11:00

olmalı. Yanılıyor muyum ?

bende bu soruyu merak ediyorum acikcasi bir arkadasimiz cevap verirse cok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

denemekten bişey çıkmaz(istemeyi denemekten)
    gerçekten ihtiyacım olmasa istemezdim zaten...
    okulda bi çok kişide var ancak onlardan isteyemiyorum ne indirceğimin gizli kalmasını istiyorum pazartesiye kadar(okuldakilerden)

emin olmamakla birlikte: sanırım kullandığım bi hosting paketinde bu dosylar için yer açabilirim eğer indirip oraya upload(ftp) edebilcek olan olursa haber versin ftp bilgilerini atayım

tamam o zaman

şirkette msn açamıyorum yanlız

ggxggx (at) gmail.com adresine indirilecek dosyayı ve upload edeceğim yerin bilgilerini verirsen yardımcı olmaya çalışayım

pm de olur ama yanıt veremem..

eğer yasaklı değilse netload'a falan da upload edebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 21 Mart 2009; 0:52:42 >

• teşekkürler hocam mail attım.
    tüm paylaşım siteleri aynı şekilde kısıtlı
  • Arkadaşlar collector hesap 300gb'den fazla depolamıyor mu ?

upload yapınca unknown error diyor

yeni bir colelctor açtım oraya sorunsuz upload ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

Arkadaşlar bu 2 ile 10 arasında ama sanırım Türkiye ye göre saat farkı var. Kotalarda onlara göre 12 de bize göre 1 de veriliyor.
    Öyleyse bu HappyHours saatleri de

03:00 - 11:00

olmalı. Yanılıyor muyum ?

bende bu soruyu merak ediyorum acikcasi bir arkadasimiz cevap verirse cok iyi olur

Evet böyle oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

Arkadaslar ben aksam binbir zorluklarla toplamıs oldugum 10.000 puanla premium üyeligimi uzatmaya karar verdim Extend Account Extend this Account for 30 days tıkladım ve Redeem dedim ve hic bir sey olmadı puan gitti ama gün uzamadı hesabım kapandı kapancak simdi ben ne yapacam arkadaslar gittimi canım puancıklar....

Arkadaslar biri bana yardımcı olabilirmi ben ne yapıcam..???
  • quote:

quote:

Arkadaslar ben aksam binbir zorluklarla toplamıs oldugum 10.000 puanla premium üyeligimi uzatmaya karar verdim Extend Account Extend this Account for 30 days tıkladım ve Redeem dedim ve hic bir sey olmadı puan gitti ama gün uzamadı hesabım kapandı kapancak simdi ben ne yapacam arkadaslar gittimi canım puancıklar....

Arkadaslar biri bana yardımcı olabilirmi ben ne yapıcam..???

Durumu RS'ye bildirmekten başka çareniz yok.

Şu durumda ancak onlar yardımcı olabilir.

Happy Hours olayı çok iyi olmuş.Zaten gece açık bırakıyordum..

• quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Sevgili Arkadaşlar bana lütfen yardım ediniz :)

Ra pi dsh are e FTP den upload yapabiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.