Şimdi Ara

(SATILDI) HEDİYELİ Logitech G9 Laser Oyuncu Mouse'u(Sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  (SATILDI) HEDİYELİ Logitech G9 Laser Oyuncu Mouse'u(Sıfır)

bu ürünü rapid-share'den kazandığım puanlarla aldım (ürün sıfır garantili ve kutusu hiç açılmamıştır)
    http://rapid-share.com/rewards.html (aradaki tire (-) işaretini kaldırın

bu ürün piyasada en uygununu 170 lira

http://www.cimri.com/bilgisayar-ve-yazilimlar/bilesenler/klavye--mouse/logitech-g9-lazer-oyuncu-mouse/T27399

ben 130 Liraya satıyorum..

Hediye: Bu ürünü alana 1 aylık rapid-share üyeliği de hediye ediyorum

iletişim için nano-breaker@hotmail.com

İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum isterseniz elden teslim edebilirim.. isterseniz de express kargo ile şube teslim ücretsiz olarak gönderebilirim.. (not: express kargo'da çalışıyorum ve kargolarda zaman zaman aksaklıklar oluyor o yüzden pek tavsiye etmiyorum :))

eğer express kargo ile isterseniz size en yakın şubeye bu adresten bakabilirsiniz..
    http://www.expresskargo.com/tr/ilsube_ara.asp?fld_poz=1

Herhangi bir banka kartım yok o yüzden ödemeyi ptt ile kabul edebilirim sadece

ürünün özellikleri

# Ağırlık 600 Gr
    # Bağlantı USB
    # Garanti Süresi (Yıl) 3 Yıl
    # İşletim Sistemi Windows® XP or Windows® Vista
    # Dpi 200-3200
    # MARKA Logitech
    # MODEL 910-000175
    # Alıcı Tipi Micro Receiver
    # Pil Seviye Göstergesi Var
    # Açma Kapama Tuşu Var
    # RENK Siyah
    # Scroll (Adet) 1 (Sağa Sola Scroll var)
    # Sensör Lazer
    # Tipi Kablosuz
    # Diğer Özellikler "5 Farklı oyun ayar profili kaydetme ,dpi ve Kaydedilen oyun ayar profilini gösteren LED,MicroGear™ Scroll, Ağırlık kutusu ve ağırlıklar"

ürün ile ilgili yorumlara bakabilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=52&productId=bd3438

(SATILDI) HEDİYELİ Logitech G9 Laser Oyuncu Mouse'u(Sıfır)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 30 Mart 2009; 15:38:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evet aynı mausu bende almıştım gerçekten harika. Tam oyun tutkunlarına göre ama ben film tutkunuyum :) Benimde pek ihtiyacım olmamasına rağmen kullanıyorum çünkü duruşunda zerafet var :)

@qontak

Sanırım doğru söylüyorsun bende tüm türk forumlarında aramama rağmen galiba bizden başka rapidden puan karşılığı ödül alan yok. :S
  • haklısın dostum :) mouse bana bakıyor ben mouse'a bakıyorum :) kutuyu açmamak için kendimi zor tutuyorum :)

• hediye ekledim.. bu ürünü alana 1 aylık rapid-share üyeliği de hediye ediyorum..

• 3 aylık daha makbule gecerdi bence
  • malesef zaten yeteri kadar indirim yaptım.. bu ürünü 100.000 puan vererek aldım, üç aylık premium üyelik verirsem bana 130.000 puana gelmiş oluyor..

ama isterseniz 140 liraya ürün artı 3 aylık premium üyelik verebilirim..

premium üyelikler 3 ayrı hesap şeklinde olacak, kabul ederseniz üçünü aynı anda aktif edebilirim ya da sizin belirlediğiniz tarihlerde ayrı ayrı açabilirim..

not: 350.000 puanım var aradan 3 - 5 ay geçmiş dahi olsa istediğiniz zaman premium üyeliğinizi temin edebilirim.. eğer sizin için uygun değilse bu mesajı dikkate almayınız

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel mesaj atmamı istemişsiniz ama malesef özel mesaj atamıyorum, 3 kere deneme rağmen dh'den cebime onaylama kodu gelmedi..

size mail attım..

isterseniz msn'e ekleyin görüşelim..

nano-breaker@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 6 Mart 2009; 13:02:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.