Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette bir sorun var sanırım ya da firefox'ta.ie ile girdiğim bazı sitelere firefox girmiyor,rapid ikisinde de açılmıyor,imageshack'e falan giremiyorum şu anda,daha bir saat önce bir sorun yoktu.
  • arkadaşlar rapidden bişi indiremiyorum... durdu... noluyor ya?
  • @ Rëaksiyon

Orbit Downloader kullanabilirsin...link aşağıda...

http://www.download.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html

@zikzak

Evet rapid de yaklaşık 1 saattir sorun var...bende de aynı durum...
  • rapid hala yokkk
  • rapid gitti.. bu aralar internet bi tuhaftı zaten.. neyse düzelir herhalde
  • yurt dışı gitti komple :(
  • hayır amazon çalışıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by__metallica

yok dostum senin pcden başka hiç bir pc kullanamaz senin rapi d hesabını. sen oturum açtığında sadece senin pc den premium dosya indirilir. Ağdaki diğer pcler bu nimetden yararlanamaz.

teşekkürler.
  • sadece rapidte sorun var galiba
  • yahu bi sürü site açılmıyor sadece rapid değil bende farkındayım ebay amazon açılıyor ama bi sürü yurtdışı uçtu.
  • evet galiba sorun var bekleyecez artık
  • Yurtdışına birşeyler oldu.Biraz önce oyuna girip denedim aşırı yavaşlama var.TT yine yapıyor birşeyler bakalım yakında kokusu çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Yurtdışına birşeyler oldu.Biraz önce oyuna girip denedim aşırı yavaşlama var.TT yine yapıyor birşeyler bakalım yakında kokusu çıkar.

zam yapmasın sonra. şimdi interneti bozuyor sonra da yapınca biz yaptık deyip buna karşılık zam yapmasınlar.

biraz fantezi oldu ama ttnet bu, herşey beklenir
  • Cevabın için teşekkür ederim, ama bu benim dediğim gibi bir program değil yada ben beceremedim, demek istediğim RapGet gibi bir program, yani ben linkleri programa ekliyorum o sırasıyla çekiyor bunun gibi bir program varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

@ Rëaksiyon

Orbit Downloader kullanabilirsin...link aşağıda...

http://www.download.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html

Bu arada OpenDNS ile şu an Rapidden 100-107 arası download yapıyorum sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 16 Eylül 2008; 13:00:43 >

• @Rëaksiyon, Arkadaşın verdiği program senin dediğini yapıyor.Onun dışında flashget,IDM,getright gibi programlarda kullanabilirsin.

quote:

Bende de opendns var ama tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 16 Eylül 2008; 13:02:31 >
  • Saolasın biraz kurcalıyayım o zaman, bu arada sorun bölgesel galiba.

Edit: denedim ama çekmiyor arkadaşlar linkleri ekliyorum 18 kb rar dosyaları çekiyor sadece.
    Mutlaka birşeyi atlıyorum yardım edebilirmisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@Rëaksiyon, Arkadaşın verdiği program senin dediğini yapıyor.Onun dışında flashget,IDM,getright gibi programlarda kullanabilirsin.

quote:

Bende de opendns var ama tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 16 Eylül 2008; 13:15:54 >
  • şu an hiçbiri çalışmıyor boşuna denemeyin
  • @Rëaksiyon

Sorunun 2 nedeni olabilir

1-ya linkler kırık
    2-ki bu daha büyük bir ihtimal orbit downloader a rapid deki kullanıcı ismini ve parolanı girmiyorsundur...

kullandığın hesabın kullanıcı ismini ve parolasını orbit download tanıtman lazım...linki orbit e atarken more seceneginin altında login to server var...oraya kullanıcı ismini ve parolanı yaz ok le...
  • @Rëaksiyon, Premium üyeliğin var dimi?Firefox kullanıyorsan flashgot eklentisinin yüklü olması gerek ve pre. hesabından "direct download"u açmalısın.Eğer pre. üyeliğin yoksa senin dediğin programın adı cryptload ya da öyle birşey tam olarak bilmiyorum.
  • @n1ghtfall

Evet doğru.Ben arkadaşın elinde premium hesabı olduğunu varsayarak yazdım ama şayet yoksa sizin de dediğiniz gibi cryptload gibi bir program var sanırım premium olmayanlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 16 Eylül 2008; 13:46:49 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.